Amin 6457 ارسال شده در 26 بهمن، 2009 با سلام خدمت دوستان عزیز . از دوستان خواهش می کنم که اگر در زمینه رباتیک و مکاترونیک مهارت دارند خودشونو معرفی کنند و مهارتهای خودشونو بیان کنند. دوستان علاقه مند هم اگر تمایل به همکاری در این زمینه دارند لطفا خودشونو معرفی کنند . 5
majhool 92 ارسال شده در 9 فروردین، 2010 من هم هستم نگفتین ربات صنعتی یا مین یاب یا مسیر یاب و ..... 1
Amin 6457 مالک ارسال شده در 9 فروردین، 2010 حسین جام خوشحال هستم از حضورت .قرار هستش با کمک تالار برق این پروژه صورت بگیره و تیم رباتیک نو اندیشان را تشکیل بدیم و البته هدف نهایی کارهای بزرگ صنعتی هستش و در حال حاضر دوستان خودشونو معرفی میکنند و قابلیتهای خودشونو بیان می کنند .شما در این رابطه اطلا عاتی دارید .بیشتر در چه زمینه ایی از رباتیک فعالیت دارید یا دوست دارید فعالیت کنید . 2
majhool 92 ارسال شده در 10 فروردین، 2010 من با کلش خوبم و راحت هستم ولی باید موضوع مشخص شود تا بگم در کدام بخش می تونم موثر باشم. یا اصلا نباشم 2
Amin 6457 مالک ارسال شده در 17 فروردین، 2010 دوستان برای هماهنگی بیشتر با تالار برق این تاپیک را می بندم و از شما می خوام برای حضور در تیم رباتیک نو اندیشان به تاپیک زیر مراجعه کنید و خودتون را اونجا معرفی کنید .با تشکر از شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
baybak 4434 ارسال شده در 10 آبان، 2010 دوستان برای هماهنگی بیشتر با تالار برق این تاپیک را می بندم و از شما می خوام برای حضور در تیم رباتیک نو اندیشان به تاپیک زیر مراجعه کنید و خودتون را اونجا معرفی کنید .با تشکر از شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من دوست دارم یاد دبگیرم اون تایپیک هم بسته بود اگر ربات مار رو بسازین من هستم خیلی دوستش دارم :banel_smiley_52: 1
ارسال های توصیه شده