Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۸ با سلام خدمت دوستان عزیز . از دوستان خواهش می کنم که اگر در زمینه رباتیک و مکاترونیک مهارت دارند خودشونو معرفی کنند و مهارتهای خودشونو بیان کنند. دوستان علاقه مند هم اگر تمایل به همکاری در این زمینه دارند لطفا خودشونو معرفی کنند . 5 لینک به دیدگاه
majhool 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۸ من هم هستم نگفتین ربات صنعتی یا مین یاب یا مسیر یاب و ..... 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۸ حسین جام خوشحال هستم از حضورت .قرار هستش با کمک تالار برق این پروژه صورت بگیره و تیم رباتیک نو اندیشان را تشکیل بدیم و البته هدف نهایی کارهای بزرگ صنعتی هستش و در حال حاضر دوستان خودشونو معرفی میکنند و قابلیتهای خودشونو بیان می کنند .شما در این رابطه اطلا عاتی دارید .بیشتر در چه زمینه ایی از رباتیک فعالیت دارید یا دوست دارید فعالیت کنید . 2 لینک به دیدگاه
majhool 92 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۸ من با کلش خوبم و راحت هستم ولی باید موضوع مشخص شود تا بگم در کدام بخش می تونم موثر باشم. یا اصلا نباشم 2 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۸۸ دوستان برای هماهنگی بیشتر با تالار برق این تاپیک را می بندم و از شما می خوام برای حضور در تیم رباتیک نو اندیشان به تاپیک زیر مراجعه کنید و خودتون را اونجا معرفی کنید .با تشکر از شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان برای هماهنگی بیشتر با تالار برق این تاپیک را می بندم و از شما می خوام برای حضور در تیم رباتیک نو اندیشان به تاپیک زیر مراجعه کنید و خودتون را اونجا معرفی کنید .با تشکر از شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من دوست دارم یاد دبگیرم اون تایپیک هم بسته بود اگر ربات مار رو بسازین من هستم خیلی دوستش دارم :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
salamis 1865 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ شروعی دوباره تشکیل تیم روباتیک نواندیشان 1 لینک به دیدگاه
sadidgearbox 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ با سلام..ما آشنا به روباتیک و صنعت گیربکس هستیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده