Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ یاد اهنگ سیاوش قمیشی افتادم همون که میگه که چون عاشق قلبش تا بحال از غم نمرده 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ چه غریبه این روزا حالم بده:ws44: منم اومدم اینجا حالم خراب شد وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید من عاشق چشمت شدم نه عقل بود ونه دلی چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود وقتی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد من بودم و چشمان تو نه آتشی و نه گلی چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!سر تو هم گول ماليدن؟ یاد اهنگ سیاوش قمیشی افتادمهمون که میگه که چون عاشق قلبش تا بحال از غم نمرده چقدر عاشق داشته انجمنمون 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ چقدر عاشق داشته انجمنمون وااااااااا کی گفته من عاشقم؟؟؟ :w58: 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ وااااااااا کی گفته من عاشقم؟؟؟ :w58: نه دیگه حاشا نکن لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52: چي شد؟ چه ربطی به من داشت؟ لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ نه دیگه حاشا نکن حاشا چرا؟؟؟ عاشقی که حاشا کردن نداره... عاشق که عشقشو حاشا نمیکنه... من هنوز عاشق نشدم 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ چقدر عاشق داشته انجمنمون آشخ فريب خورده 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اما کس ندید به نام عشق چه ها که نکردند اما کس ندید به نام عشق چه دلها که نشکست ندیدند چه انسانها شکستند خورد شدند راست گفته شاعر قرن فاجعه است این قرن:icon_pf (34): :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ حاشا چرا؟؟؟ عاشقی که حاشا کردن نداره... عاشق که عشقشو حاشا نمیکنه... من هنوز عاشق نشدم آخییییییییییییییییییییی...نازی!حالا مگه چیز مهمی و از دست دادی! حوصله داریا!سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن بچه !:w00: آشخ فريب خورده :w16: غول خوردن! 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ چه ربطی به من داشت؟ هتما ربت داشته كه من گفتم 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ آخییییییییییییییییییییی...نازی!حالا مگه چیز مهمی و از دست دادی!حوصله داریا!سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن بچه !:w00: من فقط تحت تاثیر جو قرار گرفتم :imoksmiley: 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ من فقط تحت تاثیر جو قرار گرفتم :imoksmiley: پس جو گرفتت! 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ :w420:اسپم ممنوع :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ من تسلیم شدم!راس میگه دیگه اسپم نکنید!پروفشو که نابود کردیم بریم تاپیک رها میاین؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده