setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ تاحالا من - سجاد - فهیمه - راحله - smmoosavian -حامد و دوتا از بچه ها هم هستن که اسم کاربریشون رو نمیدونم (سجاد میدونه) اینا گفتن میان ..... علیرضا و حسن هم احتمالا بیان........ منم بوقم ديگه؟ 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ منم بوقم ديگه؟ تو جزو همونایی که اسم کاربریشون رو نمیدونستم جا افتاد الان تصحیح میکنم......:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ تو جزو همونایی که اسم کاربریشون رو نمیدونستمجا افتاد الان تصحیح میکنم......:icon_pf (34): اصلا نميخوام اون از تهراني ها كه منو نميبرن اينم از شما با تبريزيا ميرم 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ اصلا نميخوام اون از تهراني ها كه منو نميبرن اينم از شما با تبريزيا ميرم حالا جدی اصفهانی هستی یا داری سر به سرمون میزاری من اسمت رو نوشتما ........ 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ حالا جدی اصفهانی هستی یا داری سر به سرمون میزاریمن اسمت رو نوشتما ........ حالا اسممو خط نزن بزار ببينم بليت هواپيما گيرم مياد خودمو ميرسون حتما 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ حالا اسممو خط نزن بزار ببينم بليت هواپيما گيرم مياد خودمو ميرسون حتما 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ منو ميبرين؟ اين ادمين منو با خودشون نبرد الان منزوي شدم لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ دوستان عزیز من به محمد هم گفتم به سجاد هم گفتم احتمال اومدن من خیلی کمه چون میانترم اباکوس دارم اما به دو سه تا از بچه ها خبر دادم مثل همین همندس موسویان عزیز به محمد و مصطفی هم خبر دادم ببینم چی میگن اما ساعت 5 سر قرار میام روبروی هتل عباسی اونایی که منو میشناسن رو نکنن ببینم بقیه منو میشناسن یا نه ... 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ داش علی تو نباشی که اصلا صفا نداره قبل کلاست تونستی حتما یه سر بیا ببینیمت...... باشه سجاد لو نده ما که لو نمیدیم ..... لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ منم دوس دارم بیام ولی گرفتارم ........ ای بابا 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ داش علی تو نباشی که اصلا صفا نداره قبل کلاست تونستی حتما یه سر بیا ببینیمت...... باشه سجاد لو نده ما که لو نمیدیم ..... گفتم که ساعت 6 کلاس دارم شهرداری ولی ساعت 5 میام 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ منم دوس دارم بیام ولی گرفتارم ........ ای بابا دادا مث من یه رب ساعت بیا و ... منتظرتیم 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ دادا مث من یه رب ساعت بیا و ... منتظرتیم دانشگام مکانی بعدیدون کوجاس ... بوگو شاید اونجا زیارددون کردیم لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ من از طریق امواج شبکه اصفهان با دوستان در ارتباط خواهم بود..... 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ دانشگام مکانی بعدیدون کوجاس ... بوگو شاید اونجا زیارددون کردیم شوما ساعتی چند کلاست تموم میشد؟ مکانی بعدیم راسیتش نیمیدونم. تا بینیم این آقا سجاد چه برنامه ای دارد. 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ من از طریق امواج شبکه اصفهان با دوستان در ارتباط خواهم بود..... سرور هرچی لنگیه امیرقلعه نوعیه 4 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ دانشگام مکانی بعدیدون کوجاس ... بوگو شاید اونجا زیارددون کردیم کدوم دانشگاهی دادا ؟ لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ سرور هرچی لنگیه امیرقلعه نوعیه تهران عروسیه...... اصفهان xxxxxxxxxx.......... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده