آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ آقا جدی جدی دیدار داشتین؟!!؟من نمیدونستم!!وگرنه حتما میمدم!نزدیک بودم بش!10 دقیقه بیشتر فاصله نداشتم باش!! جدی شما هم اصفهان بودی؟........... خیلی خیلی حیف شد ................................ ایشالا دفعه بعد حتما بیا در خدمت باشیم............... 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ سلام داداخبی ؟ دیروز دفاعم خوب بود اما داوره هی ضد حمله میزد کلی هم اشتباهات داوری به ضرر من بود . اما امروز نمره خوبی گرفتم . یه 19 خوشگل تازه کلی هم با مهندس حج علی رضا خان برا شب قرار مدار گذاشتم که کارم تو دانشگاه طول کشید و بازم ضد حال خوردم . هفته بعد هم دوباره جمع میشین ؟ خوب پس به سلامتی یه شیرینی تپل افتادیم........ هفته بعد که نه . بچه ها همه امتحان دارن . ایشالا خدا توفیق بده بچه ها هم راضی باشن بعد امتحانا.......... 2 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ جدی شما هم اصفهان بودی؟...........خیلی خیلی حیف شد ................................ ایشالا دفعه بعد حتما بیا در خدمت باشیم............... آره آقا اصفهان بودم!!!اون موقع من دانشگاه بودم(دانشگاه هنرم-پردیس)قشنگ پشت میدون شاه!میدونستم حتما میمدم!! ایشالله سری بعد ما رو هم خبر بدین!!! 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ دررررررررود... رفتین؟؟خوش گذشت؟؟؟ من که امتحان سخت دادم!!! 5 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ میگی آقا سجاد کیه؟؟؟؟؟یعنی سجاد رو نمیشناسی؟؟:banel_smiley_52: مدیر ارشد انجمن........ دست راست ادمین......... سجاد همون spow هست........ خب اخه من جدیدم نمیشناختم ولی حالا که شناختیدم بیخود آفریدن:w00:ما آقایون هم از سرتون زیادیم که خدا واسه شما آفریده برید روزی صد هزار بار خدارو شکر کنید کار اون دنیا برعکس این دنیاست اون جا ما نفری چارتا غلمان داریم شما ها همش یه حوری:2525s: ما که بخیل نیستیم چندتا حوری بدند به ما کار به کار بقیه نداریم برن خوش باشن...... به این میگن همزیستی مسالمت امیز افرین پسر خوب :persiana__hat: 3 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ آره آقا اصفهان بودم!!!اون موقع من دانشگاه بودم(دانشگاه هنرم-پردیس)قشنگ پشت میدون شاه!میدونستم حتما میمدم!!ایشالله سری بعد ما رو هم خبر بدین!!! میخواستی کلاس بزاری دانشگاه پردیسی هستی 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ یکی تورو درس میکنم ، یکی سمنو :w00: زرشششششششششششششششششک:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
BAW705 226 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ زرشششششششششششششششششک:persiana__hahaha: خب این مساله جای تامل داره 3 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ 27 صفحه اسپم رو خوندیم دریغ از یه عکس! عكساش خصوصيه !!! آبجي .:ws2: 5 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ عكساش خصوصيه !!! آبجي .:ws2: من حاضرم عکس خودم رو ( بصورت تکی ) به بالاترین قیمت بفرستم 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ آقای علیرضا خان....این گزارش غیبت چی شد؟ 5 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ من حاضرم عکس خودم رو ( بصورت تکی ) به بالاترین قیمت بفرستم اول باید یه نظر سنجی بذاریم ببینیم به درد کسی می خوره یا نه اگه تعداد تشکرها از این پست بالا رفت یعنی به درد کسی نمی خوره بچه ها دست به کار بشین ، از الان شروع کنید آبروی ما رو نبرینا :banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ چار ساعته من دارم این تاپیکو ورق میزنم ببینم این دیدار روایت شده یا نه ..:w00: ولی هیچی پیدا نکردم ..:w74: خدا نصفتون کنه ..:w00:من وقت ندارم.. :w74:این علیرضا این سری دیدار گزارش نداده؟؟؟؟:w00: اگه نداده خدا یه چهارمش کنه اگه هم داده خدا زیادش کنه.. :w00: نفهمیدم چیکار کردین ولی امیدوارم خیلی خوش گذشته باشه.. 5 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ من حاضرم عکس خودم رو ( بصورت تکی ) به بالاترین قیمت بفرستم من حاضرم کل آلبومم رو با این قیمت بفرستم........ آخه تو این بی پولی لنگه کفشی در بیابان نعمته.......... 3 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ میخواستی کلاس بزاری دانشگاه پردیسی هستی اا!یعنی اینقد تابلو بود میخواست کلاس بزارم!!! 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ اا!یعنی اینقد تابلو بود میخواست کلاس بزارم!!! آره جیگر راستی رفیق من نقشه های حافظیه ی شیراز رو میخوام ، گیر میاد !؟ 3 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ آره جیگر راستی رفیق من نقشه های حافظیه ی شیراز رو میخوام ، گیر میاد !؟ والا از نقشه های اصفهان تقریبا اونایی که هستند رو دارم!مسجد شاه حمام علی قلی آقا و اینا رو دارم!!با شیرازیا کار ندارم!!البته کد طرح تفصیلی شیراز رو دارم اگه بخوای!خواستی بگو تا برات آپ کنم! 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۸۹ والا از نقشه های اصفهان تقریبا اونایی که هستند رو دارم!مسجد شاه حمام علی قلی آقا و اینا رو دارم!!با شیرازیا کار ندارم!!البته کد طرح تفصیلی شیراز رو دارم اگه بخوای!خواستی بگو تا برات آپ کنم! طرح تفصیلی یعنی چی !؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده