آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ بچه های اصفهان زود بیاید تو آمادگیتون رو اعلام کنید...... فردا صبح قراره که سجاد(spow) بیاد اصفهان .......... قرار بر این شده که تا سجاد هست قرار ملاقاتی بزاریم ........ از آنجا که سجاد پنج شنبه باید برگرده مجبور شدیم به صورت غیر منتظره قرار رو برای فردا بعد از ظهر بگذاریم........ از دوستان اصفهانی خواهشمندم که بیان و اعلام آمادگی کنن ........ ساعت 5:30 بعد از ظهر مکان هم روبروی هتل عباسی تو آمادگاه ....... با تشکر...... 14 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ من هستم............آدرسو دقیق بگید که اونجا معطل نشیم:persiana__hahaha: 10 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ آخ جون ، من برا شام حتما میام شام چیه ؟؟؟؟ اگه نذری شله زرد هم دارین که چه بهتر 9 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ آخ جون ، من برا شام حتما میام شام چیه ؟؟؟؟ اگه نذری شله زرد هم دارین که چه بهتر شام چیه...........دیروقت قرار بذارید نمیتونم بیام! 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ عنوان تاپیک باید باشه دیدار spow در اصفهان نه قرار ملاقات بچه های اصفهان 6 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ آخ جون ، من برا شام حتما میام شام چیه ؟؟؟؟ اگه نذری شله زرد هم دارین که چه بهتر حالا بهر حال از یه جایی یه نذریی چیزی پیدا میکنیم..... 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ عنوان تاپیک باید باشه دیدار spow در اصفهاننه قرار ملاقات بچه های اصفهان راست میگه ها به این فکر نکرده بودم........ 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ من هستم............آدرسو دقیق بگید که اونجا معطل نشیم:persiana__hahaha: آدرسو که بلدی از تهران بیا به سمت قم بعد از زیارت راه بیفت به سمت اصفهان رسیدی اصفهان بگو با آریو برزن کار دارم همه میشناسن 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ برق اصفهانین یا صنعتی؟ الان با منی دیگه؟ هیچ کدوم نجف آباد میخونم...... لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ من که صبح کلاس دارم ... :ws3; متاسفانه ... 3 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ شام چیه...........دیروقت قرار بذارید نمیتونم بیام! بابا من یه چیزی گفتم ، :there: 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ من که صبح کلاس دارم ... :ws3;متاسفانه ... بعد از ظهره صبح نیست ........ 1 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ برق اصفهانین یا صنعتی؟ نه بابا ، بچه های نجف آباد باحال ترن ، بچه های صنعتی همش سرشون تو درسه ، ببینم اینجا که کسی رو از صنعتی نداریم نه ؟ یه وقت ما رو تنبیه نکنین اینطوری :ubhuekdv133q83a7yy7 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ آدرسو که بلدی از تهران بیا به سمت قم بعد از زیارت راه بیفت به سمت اصفهان رسیدی اصفهان بگو با آریو برزن کار دارم همه میشناسن تو بیا دم عوارضی من خودم پیدات میکنم. بابا من یه چیزی گفتم ، :there: باجه باجه.................پس فردا ساعت چند بیام؟ 1 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ اصفهان کجاست؟ جااااااااااااااان ؟؟؟ :jawdrop::icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ اصفهان کجاست؟ اصفهان سر قبر استن لورله 3 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ بعد از ظهره صبح نیست ........ وااااای:w74: 5 شنبه امتحا دارم :pichak29: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ جااااااااااااااان ؟؟؟ :jawdrop::icon_pf (34): تا وقتی پرسپولیس هست،سوراخ شهر اصفهان دیگه چیه؟ :w410: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده