الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ اين ته كتاب دعاها منو كشته!!!!! همه جا پره از اين شر و ورا جديدا كه انگليسيشو هم ميفرستن!!!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ before 2010 ends, please tell i love you to 10 of your best friends. if you fail to do so, 2011 won't be a good year for you... so,I LOVE YOU my dear friend!!!! 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ اجازه؟ :mrsbeasley: والله دروغ چرا؟ سال پیش تو خونه ما از این نامه ها نداختن که چه میدونم حضرت زینب یا رقیه؟ (یادم نیست کی بود دقیقا ) دخترم رو شفا داد، 25 دفعه از رو این نامه بنویس بنداز تو خونه ها اگر نکنی پشیمون میشی..یه زنی نکرد این کار رو پسرش مرد، یه مهندسی زنش مرد و از این چیزها.... بابام آورد تو خونه به مامانم نشون داد و خندیدین یه خورده با هم... ولی من روم به دیوار، ترسیدم و رفتم کاغذ بریدم که بنویسم :icon_pf (34): بابام کلی دعوام کرد گفت خجالت بکشم..منم ننوشتم و همچنان گوش شیطون کر بلایی سر خانواده مون نیومده الان یادم میافته شرمنده میشم این بود اعتراف من..باشد که خداوند مرا ببخشاید 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ اجازه؟ :mrsbeasley:والله دروغ چرا؟ سال پیش تو خونه ما از این نامه ها نداختن که چه میدونم حضرت زینب یا رقیه؟ (یادم نیست کی بود دقیقا ) دخترم رو شفا داد، 25 دفعه از رو این نامه بنویس بنداز تو خونه ها اگر نکنی پشیمون میشی..یه زنی نکرد این کار رو پسرش مرد، یه مهندسی زنش مرد و از این چیزها.... بابام آورد تو خونه به مامانم نشون داد و خندیدین یه خورده با هم... ولی من روم به دیوار، ترسیدم و رفتم کاغذ بریدم که بنویسم :icon_pf (34): بابام کلی دعوام کرد گفت خجالت بکشم..منم ننوشتم و همچنان گوش شیطون کر بلایی سر خانواده مون نیومده الان یادم میافته شرمنده میشم این بود اعتراف من..باشد که خداوند مرا ببخشاید :w58: 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ شماره حساب بدیم بگیم 10000 بریزید به این حساب و شماره حسابو به 10 نفر بدید بگید پولو بریزن اگه بریزید خرپول میشید وگرنه فقیر میشید :imoksmiley: کاسبی خوبیه ها 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ before 2010 ends, please tell i love you to 10 of your best friends.if you fail to do so, 2011 won't be a good year for you... so,I LOVE YOU my dear friend!!!! :ws47: من انگیلیسی نداشتم تا حالا.. خیلی باحال بود ..اینا دیگه خیلی خجسن:icon_pf (34): اجازه؟ :mrsbeasley:والله دروغ چرا؟ سال پیش تو خونه ما از این نامه ها نداختن که چه میدونم حضرت زینب یا رقیه؟ (یادم نیست کی بود دقیقا ) دخترم رو شفا داد، 25 دفعه از رو این نامه بنویس بنداز تو خونه ها اگر نکنی پشیمون میشی..یه زنی نکرد این کار رو پسرش مرد، یه مهندسی زنش مرد و از این چیزها.... بابام آورد تو خونه به مامانم نشون داد و خندیدین یه خورده با هم... ولی من روم به دیوار، ترسیدم و رفتم کاغذ بریدم که بنویسم :icon_pf (34): بابام کلی دعوام کرد گفت خجالت بکشم..منم ننوشتم و همچنان گوش شیطون کر بلایی سر خانواده مون نیومده الان یادم میافته شرمنده میشم این بود اعتراف من..باشد که خداوند مرا ببخشاید مریم خیلی باحاااالی منم یبار یه پیغام داشتم انقد از اینا نوشته بود ترسیدم ولی حال نداشتم سند کنم خدا حفظتون کنه از شر بلا و محمود:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ شماره حساب بدیم بگیم 10000 بریزید به این حساب و شماره حسابو به 10 نفر بدید بگید پولو بریزن اگه بریزید خرپول میشید وگرنه فقیر میشید :imoksmiley: کاسبی خوبیه ها پ.ن: پولو نريزيد اوني كه اين smsو فرستاده فقير ميشه 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ before 2010 ends, please tell i love you to 10 of your best friends.if you fail to do so, 2011 won't be a good year for you... so,I LOVE YOU my dear friend!!!! این موضوعش فرق داره...البته... داره یه چیز دیگه رو میگه... 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ مریم خیلی باحاااالی منم یبار یه پیغام داشتم انقد از اینا نوشته بود ترسیدم ولی حال نداشتم سند کنم خدا حفظتون کنه از شر بلا و محمود:flowerysmile: باحالی از خودته من میخواستم بشینم 6 خط نامه رو 25 بار با دست بنویسم :ws28: بعد دوره بیافتم تو محل بندازم تو خونه ها :ws28::ws28: الان فکر میکنم میبینم آخر آبروریزی بود :icon_pf (34): شماره تلفن هم توش داشت..نوشته بود شک داری زنگ بزن شکت برطرف بشه 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ پ.ن: پولو نريزيد اوني كه اين smsو فرستاده فقير ميشه 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ شماره حساب بدیم بگیم 10000 بریزید به این حساب و شماره حسابو به 10 نفر بدید بگید پولو بریزن اگه بریزید خرپول میشید وگرنه فقیر میشید :imoksmiley: کاسبی خوبیه ها خوبه بیا روش کار کنیم شماره حساب از من اس ام اسا هم از تو ... خودتم به هرکی صلاح میدونی اس بده باحالی از خودتهمن میخواستم بشینم 6 خط نامه رو 25 بار با دست بنویسم :ws28: بعد دوره بیافتم تو محل بندازم تو خونه ها :ws28::ws28: الان فکر میکنم میبینم آخر آبروریزی بود :icon_pf (34): شماره تلفن هم توش داشت..نوشته بود شک داری زنگ بزن شکت برطرف بشه 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ باحالی از خودتهمن میخواستم بشینم 6 خط نامه رو 25 بار با دست بنویسم :ws28: بعد دوره بیافتم تو محل بندازم تو خونه ها :ws28::ws28: الان فکر میکنم میبینم آخر آبروریزی بود :icon_pf (34): شماره تلفن هم توش داشت..نوشته بود شک داری زنگ بزن شکت برطرف بشه نمیشد کپی کرد؟ یدونه می نوشتی کپی می کردی 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ نمیشد کپی کرد؟یدونه می نوشتی کپی می کردی زرنگ بود..نوشته بود همه رو باید با دست بنویسم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ زمانهای قدیم با نوشتن روی کاغذ این کار رو میکردند و حالا با فرستاده آنها بشکل اس ام اس. یعنی دنیا در حال تغییر هست ولی انسان شرقی و انسان سنتی هرگز تغییر نمیکند. 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ اخه اصلا حالت ذکر اینام ندارن.. طرف میگه اگه فلان نکنی خدا فلانت میکنه یکیم بود فلا زمان قبول نداش سنگ شد مثلا.. قشنگ خود خرافات زندگی یک قانون مخفی دارد: درست مانند آب که تمایل دارد در سطح تعادل باقی بماندon level، آگاهی نیز می کوشد تا درتعادل بماند. اگر آگاهی یک نفر به اوجی والا برسد، به زودی بسیاری از مردم شاهد انفجارهایی در درونشان خواهند بود. همچنین واقعیتی شناخته شده وجود دارد که اگر به بیداری برسی، خود همان بیداری سبب ایجاد روندهای مشابه در اطرافت خواهد شد.برای همینه که سیاست باز ها با ترفند های مختلف کارهایی میکنند که سطح آگاهی انسانها رشد نکند. نه اینکه یه عده امّل بیان این اس ام اس ها رو بسازند , نه . گاهی از اوقات اونایی این اس ام اس ها رو میسازند و به جامعه تزریق میکنند که دوست دارند کسی رشد نکنه. این از این. از آنطرف قضیه هم که بگم باید عرض کنم ما یه کاری با ذهنیتمون شده که مدام عذاب وجدان داشته باشیم. اختراع این قبیل ترفند ها برای بکار گیری و شارژ همان حس عذاب وجدان ما خوبه که میبینیم حتی اونایی هم که این چیزا رو باور ندارند میگن که حداقل برای خودشان ذکرش را میگن ولی به دیگران نمیفرستند. خلاصه اینکه ما انسانهای شیک پوش و دارای تکنولوژی قرن 13 - 14 هستیم و بس. 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ زندگی یک قانون مخفی دارد: درست مانند آب که تمایل دارد در سطح تعادل باقی بماندon level، آگاهی نیز می کوشد تا درتعادل بماند. اگر آگاهی یک نفر به اوجی والا برسد، به زودی بسیاری از مردم شاهد انفجارهایی در درونشان خواهند بود. همچنین واقعیتی شناخته شده وجود دارد که اگر به بیداری برسی، خود همان بیداری سبب ایجاد روندهای مشابه در اطرافت خواهد شد.برای همینه که سیاست باز ها با ترفند های مختلف کارهایی میکنند که سطح آگاهی انسانها رشد نکند. نه اینکه یه عده امّل بیان این اس ام اس ها رو بسازند , نه . گاهی از اوقات اونایی این اس ام اس ها رو میسازند و به جامعه تزریق میکنند که دوست دارند کسی رشد نکنه. این از این. از آنطرف قضیه هم که بگم باید عرض کنم ما یه کاری با ذهنیتمون شده که مدام عذاب وجدان داشته باشیم. اختراع این قبیل ترفند ها برای بکار گیری و شارژ همان حس عذاب وجدان ما خوبه که میبینیم حتی اونایی هم که این چیزا رو باور ندارند میگن که حداقل برای خودشان ذکرش را میگن ولی به دیگران نمیفرستند. خلاصه اینکه ما انسانهای شیک پوش و دارای تکنولوژی قرن 13 - 14 هستیم و بس. دقیقا با حرفات موافقم...:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
راه سبز امید 1331 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ چقد بعضیا خرافاتین واقعا؟:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ این موضوعش فرق داره...البته...داره یه چیز دیگه رو میگه... ميدونم...ولي به هر حال تو همين مايه هاس چيه خو داييييييييييييييييييييي؟؟ راس ميگم ديگه 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۱ اگه همچین چیزی به دستم برسه خودم صلواتشو میفرستم و دعا یا قرآنی که گفته میخونم ولی برای کسی نمیفرستم و بهش اعتقاد ندارم. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده