sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ و اما در مورد وحید خدمتتون عرض کنم که: 1- پسری است نجیب 2- خانواده دوست 3- زن ذلیل 4- مهربون 5- شوخ طبع 6- دست بزن داره(البته در مورد من):w00: 7- تو اسپم به پای من نمیرسه همیشه شکست میخوره 8 - تاپیکهاش اکثرا خوبنولی همیشه با زنش با من کل کل میکنن آخرش هم کم میارن باز به ذهنم بیاد میگم ولی در کل پسمل خوفیه 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ ممنون وحید عزیز بابت دعوتتون والا شناخت زیادی که ندارم ولی میدونم دو تا بشّه گل گلاب داره:icon_gol: انشالا خدا براشون حفظشون کنه پس در نتیجه پدری مهربونه و بشدت قابل احترام هست برای من در آخر هم برای وحید عزیز ، همسر خوبشون شقایق جون و دو تا گلشون آرزوی خوشبختی و موفقیت میکنم. ممنون عزیزم وحید پسر خوب و مهربونی ست البته پیر مرد نه پسر سه تا جیجملا رو دوس دارههمیشه جواباش اماده ن کوشولو بوده بیش فعال بوده آره مریم جون بیش فعال بوده که زود زن گرفت:ws28: 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ و اما در مورد وحید خدمتتون عرض کنم که:1- پسری است نجیب 2- خانواده دوست 3- زن ذلیل 4- مهربون 5- شوخ طبع 6- دست بزن داره(البته در مورد من):w00: 7- تو اسپم به پای من نمیرسه همیشه شکست میخوره 8 - تاپیکهاش اکثرا خوبنولی همیشه با زنش با من کل کل میکنن آخرش هم کم میارن باز به ذهنم بیاد میگم ولی در کل پسمل خوفیه :167::167: دلنواز جونم چون تاپیک وحیده پس اسپم من آزاد 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ :167::167: دلنواز جونم چون تاپیک وحیده پس اسپم من آزاد ای خدا من چه گناهی کردم خودش نیست زنش اینجاست:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ نوبت وحید رسید وایییییییییییییییییییی خوب از کجا شروع کنم؟ کلا با من لجه (شوخی) به آبجیم چپ نگاه کنه خونش حلاله پسر خوبیه با هم میجنگیم ولی من انخده دوسش دارم بقیشم که بقیه گفتن دیگه 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ نوبت وحید رسید واییییییییییییییییییییخوب از کجا شروع کنم؟ کلا با من لجه (شوخی) به آبجیم چپ نگاه کنه خونش حلاله پسر خوبیه با هم میجنگیم ولی من انخده دوسش دارم بقیشم که بقیه گفتن دیگه 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ اسپم نکنید آخه نمیشه داریم تحلیل شخصیت یه اسپمر قهارو میکنیم 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ آخه نمیشه داریم تحلیل شخصیت یه اسپمر قهارو میکنیم آبجیت راس میگه دیگه :w00: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ آخه نمیشه داریم تحلیل شخصیت یه اسپمر قهارو میکنیم :ws3: باشه پس بکنید:ws28: 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ سلام... سلام... ممنون واسه دعوتتون... زیاد برخورد نداشتم...اما تا اونجایی که متوجه شدم: آقا وحید مهربون...شوخ...یه آدم اهل زندگی و خانواده(از اونجایی که زود ازدواج کردن اینو فهمیدم) کودک درونش هم فعاله... پس حتما ارتباط خوبی با بچه هاش داره... از پستاش هم متوجه شدم خانومش رو هم خیلی دوست داره... و اینو هم ابراز میکنه که خیلی خوبه... امیدوارم 100 سال عمر با عزت کنار شقایق جان داشته باشی و سایتون بالا سر بچه هاتون باشه... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ شوهر شقی خوشبخت تریم مرد دنیا چون شقی رو داره 2 تا بچه داره چشماش رنگیه میگن جوونیاش شکل اواتاروش بوده عاشق محمد رضا گلزار:w00: خیلی ادم رکیه و ندیدم دل کسی رو به نا حق بشکونه عکس ایدیشم خیلی ترسناک بید:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستانی که میخوان منو تحلیل کنن :w16: با چه نرم افزاری میشه بهتر تحلیلت کرد؟ چرا تو سال 2007 منجمد شده ای؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ یه چی یادم اومد بزار بگم این تو باشگاه هی میومد به زنای فوتبالیست میگفت نارگیل دارن با اون مهرشاد:w00: هی یه تیکه مینداخت ما در بشت سیستم عرق شرم میریختیم همشم فک میکردیم 19 یا 20 شالشه بعد دیدیم نه 30 سالشهونوسم دوستش بود 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ اینم بگم فک کنم یه برادر مجرد داره اسمش علی رضاسخودتی یا اشتب گرفتم 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ با چه نرم افزاری میشه بهتر تحلیلت کرد؟ چرا تو سال 2007 منجمد شده ای؟ 2007 سالیه که تو اولین فرم عضو شدم 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ با چه نرم افزاری میشه بهتر تحلیلت کرد؟ چرا تو سال 2007 منجمد شده ای؟ اینم بگم فک کنم یه برادر مجرد داره اسمش علی رضاسخودتی یا اشتب گرفتم اره یه برادر مجرد دارم که دنبال زن میگرده اسمشم سیعده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده