danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ []دخترک افغانی پس از بریده شدن بینی اش توسط طالبان و حیرت و بهت دنیا، پرده از چهره خود برمیدارد. عایشه نوزده ساله که تصویر حیرت آور چهره او بر روی جلد نشریه تایم نقش بسته بود، دیروز صورت جدید خود را که به دست جراحان خبره بازسازی شده است، به معرض نمایش گذاشت [/] 19 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ مرگ بر طالبان، چه در کابل چه تهرا............ 11 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ مرگ بر طالبان، چه در کابل چه تهرا............ بی بصیرت ساندیس نخور بی دستمال کش 7 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ اون روز از یه افغانی پرسیدم طالبان یعنی چی .... میدونی چی گفت ........ گفت شما میگین طلبه........ و ما میگیم طالب 7 لینک به دیدگاه
احلام 254 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ مطمئنا طالبان و طلبه هیچ سنخیتی با هم ندارن ... به نظر طالبان در ایران یعنی بعضی سرمایه دارهای بالا شهریی که فقط و فقط به فکر جیبهاشونن ... طالبان با بمب گذاری مردمش رو نابود میکنه ..اینا با فساد مالی 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ []دخترک افغانی پس از بریده شدن بینی اش توسط طالبان و حیرت و بهت دنیا، پرده از چهره خود برمیدارد.عایشه نوزده ساله که تصویر حیرت آور چهره او بر روی جلد نشریه تایم نقش بسته بود، دیروز صورت جدید خود را که به دست جراحان خبره بازسازی شده است، به معرض نمایش گذاشت [/] :ws44: 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ این یکی شانس آورد و رو جلد مجله مشکلش دیده شد!!!!!!هزار نفر مثل این تو افغانستان و حتی ایران هستن که .... 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ مطمئنا طالبان و طلبه هیچ سنخیتی با هم ندارن ...به نظر طالبان در ایران یعنی بعضی سرمایه دارهای بالا شهریی که فقط و فقط به فکر جیبهاشونن ... طالبان با بمب گذاری مردمش رو نابود میکنه ..اینا با فساد مالی عزیزم هیچ فرقی ندارن فرقشون اینه که اونا دارن قوانین 1400 سال پیش رو اجرا میکنن و ایرانیاش به واسطه ی اصلاحات کمی انسانی تر شدن ...... که بحمد الله اصلاحات هم ورچیده شد 4 لینک به دیدگاه
mostafanokhodian 233 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ عزیزم هیچ فرقی ندارن فرقشون اینه که اونا دارن قوانین 1400 سال پیش رو اجرا میکنن و ایرانیاش به واسطه ی اصلاحات کمی انسانی تر شدن ...... که بحمد الله اصلاحات هم ورچیده شد دقیقاً مثلاً اصلاحات اومد و گفت ترویج فرهنگ عاشورا ترویج فرهنگ خشونته!!!! یا گفت خشونت در عاشورا نتیجه خشونت پیامبر در بدره. یا مثلاً گفت امام زمان کیلو چنده؟ یا گفت قرآن سخن خدا نیست، تخیلات پیامبره! یا گفت پیامبر و امامان کجا معصوم بودن گناه هم میکردن، انا بشرٌ مثلکم اینا هم جزء جدایی ناپذیره اصلاحاته. دستشون درد نکنه مردمو آگاه کردن! 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ مرگ بر طالبان، چه در کابل چه تهرا............ یعنی دختره قبول نکرده ساندیس بخوره دماغشو بریدن:jawdrop::jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ یعنی دختره قبول نکرده ساندیس بخوره دماغشو بریدن:jawdrop::jawdrop: يعني دماغ ما رو هم ميبرن؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ يعني دماغ ما رو هم ميبرن؟؟ خودم دیدم ساندیس خوردی اونم با نی و کیک:ws28: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ خودم دیدم ساندیس خوردی اونم با نی و کیک:ws28: چرا تهمت ميزني؟ من كي سانديس خوردم:w00: 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ چرا تهمت ميزني؟من كي سانديس خوردم:w00: یادت نیست تهران کوچه اول:ws47: 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ مثل اینکه بینی بریدن در افغانستان و پاکستان رسمه :icon_pf (34): :icon_pf (34): برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :pichak29: 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ یادت نیست تهران کوچه اول:ws47: سانديس نبود راني بود بعدش يادت رفته مگه خودت واسم خريدي كس ديگه اي نداد كه 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ سانديس نبود راني بود بعدش يادت رفته مگه خودت واسم خريدي كس ديگه اي نداد كه فرق نمیکنه ساندیس یا رانی خو از دست من گرفتی بنده من شدی بازم هم در هر صورت میر زیر سلطه:ws28: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ فرق نمیکنه ساندیس یا رانی خو از دست من گرفتی بنده من شدی بازم هم در هر صورت میر زیر سلطه:ws28: يعني تو هم مثل اينا ظالمي؟ بيا رانيتم بدم به خودت البته بعدا يكي واست ميخرم 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ يعني تو هم مثل اينا ظالمي؟بيا رانيتم بدم به خودت البته بعدا يكي واست ميخرم معامله انجام شده قابل فسخ نمی باشد 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ معامله انجام شده قابل فسخ نمی باشد به هر حال من زیر سلطه تو یکی نمیرم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده