غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ تا به حال شنیدهاید باغبانی که زندگی میآفریند و به زندگی زیبایی میبخشد، جایزهی نوبلی دریافت کرده باشد؟ آن کشاورزی که زمین را شخم میزند و غذای همه را تأمین میکند , آیا تا به حال کسی به او پاداشی داده است؟ نه. او طوری زندگی میکند و طوری میمیرد که گویی بر روی این کرهی خاکی هرگز چنین کسی وجود نداشته است. این یک غربالگری نفرتانگیز است. هر روح خلاقی را ـ سوای آن چه میآفریند ـ باید مورد احترام و تمجید قرار داد تا خلاقیت محترم شمرده شود. اما میبینیم که حتی برخی سیاستمداران ـ که جز جنایتکارانی قهار نیستند ـ جایزهی نوبل دریافت میکنند. این همه خونریزی در دنیا به خاطر وجود همین سیاستمداران روی داده است و آنها هنوز هم سلاحهای هستهای بیشتری فراهم میآورند تا به یک خودکشی جهانی دست بزنند.براستی چه کسانی شایسته احترام هستند؟ 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ حس زیبایی شناختی ما چندان پر مایه و غنی نیست. مال من اينقد قويه مثلا عاشق زيبايي هاي نهان و اشكار مموتي شدم كيلو كيلو سبد سبد براستی چه کسانی شایسته احترام هستند؟ بستگي داره!!! احترام گذاشتن هدفمند شده باشه يا نه 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ مهم آرامش داشتن و حس رضایت درونی از خوده که من فکر می کنم یه باغبان ، یه کشاورز ، یه ... از یه سیاستمدار نوبل گرفته اینها رو بیشتر داره 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ مال من اينقد قويه مثلا عاشق زيبايي هاي نهان و اشكار مموتي شدم كيلو كيلو سبد سبد بستگي داره!!! احترام گذاشتن هدفمند شده باشه يا نه اسپم میکنی آرش ؟ باشه عوض که گله نداره. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده