غایب 4790 ارسال شده در 27 اسفند، 2010 تا به حال شنیدهاید باغبانی که زندگی میآفریند و به زندگی زیبایی میبخشد، جایزهی نوبلی دریافت کرده باشد؟ آن کشاورزی که زمین را شخم میزند و غذای همه را تأمین میکند , آیا تا به حال کسی به او پاداشی داده است؟ نه. او طوری زندگی میکند و طوری میمیرد که گویی بر روی این کرهی خاکی هرگز چنین کسی وجود نداشته است. این یک غربالگری نفرتانگیز است. هر روح خلاقی را ـ سوای آن چه میآفریند ـ باید مورد احترام و تمجید قرار داد تا خلاقیت محترم شمرده شود. اما میبینیم که حتی برخی سیاستمداران ـ که جز جنایتکارانی قهار نیستند ـ جایزهی نوبل دریافت میکنند. این همه خونریزی در دنیا به خاطر وجود همین سیاستمداران روی داده است و آنها هنوز هم سلاحهای هستهای بیشتری فراهم میآورند تا به یک خودکشی جهانی دست بزنند.براستی چه کسانی شایسته احترام هستند؟ 6
هولدن کالفیلد 19948 ارسال شده در 27 اسفند، 2010 حس زیبایی شناختی ما چندان پر مایه و غنی نیست. مال من اينقد قويه مثلا عاشق زيبايي هاي نهان و اشكار مموتي شدم كيلو كيلو سبد سبد براستی چه کسانی شایسته احترام هستند؟ بستگي داره!!! احترام گذاشتن هدفمند شده باشه يا نه 3
کهربا 18091 ارسال شده در 27 اسفند، 2010 مهم آرامش داشتن و حس رضایت درونی از خوده که من فکر می کنم یه باغبان ، یه کشاورز ، یه ... از یه سیاستمدار نوبل گرفته اینها رو بیشتر داره 3
غایب 4790 سازنده ارسال شده در 28 اسفند، 2010 مال من اينقد قويه مثلا عاشق زيبايي هاي نهان و اشكار مموتي شدم كيلو كيلو سبد سبد بستگي داره!!! احترام گذاشتن هدفمند شده باشه يا نه اسپم میکنی آرش ؟ باشه عوض که گله نداره.
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری