*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ آخِی نازی :there:، ببین این فکرهای روزمره به چه تاپیک های پُر سر و صدایی تبدیل میشه ( آیا من چاقم ، شوهرم الان داره به چی فکر می کنه ، اگه من بمیرم شوهرم چی کار می کنه ؟؟ آیا در نظر شوهرم اون دختره از من خوشگل تره و و و و ..... ) بابا فقط علاقه مهمه ، حالا می خوای چاق باش یا لاغر ، می خوای خوشگل باش یا زشت خوشحالم كه ادماي فهميده كم نيستن 2 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ مرد: البته که نه عزيزم! چون اون چپ دسته!!! اون راستگوییش واقعا منو تحت تاثیر قرار داد 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ مرد: البته که نه عزيزم! چون اون چپ دسته!!!اون راستگوییش واقعا منو تحت تاثیر قرار داد بخاطر همین زنه گول میخوره و به زندگی ادامه میده 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ اگه من بميرم تو چيکار مي کني؟ این مورد از همش جالبتر و البته مهمتره.شاید بشه با سعی کردن اون 4تا سوال اول رو نپرسید.ولی این یکی رو نمیشه. یعنی اگر بمیرم چیکار میکنه ذهنمو خیلی مشغول کرده 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ خوشم میااد خودتون جواب سوالها رو میدونید بس گیره سه پیچ ندید 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ بخاطر همین زنه گول میخوره و به زندگی ادامه میده ای آساجون زندگیا همش رو گول زدنه یکی مرده میزنه یکی زنه زندگیه و راستگویی با هم نمیسازند ... هرکی واسه دلخوشیه اون یکی یه دروغی میگه لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ عزیزم تو واقعا چاقی ...................... نمیدونی اون دختره خونشون کجاس .. ؟ .. به توام هیچ ربطی نداره به چی میفکرم ... میخای بعدشم با تانک از روش رد بشی؟:icon_pf (72): 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ میخای بعدشم با تانک از روش رد بشی؟:icon_pf (72): با بولدوزر بهتره 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ ای آساجون زندگیا همش رو گول زدنه یکی مرده میزنه یکی زنهزندگیه و راستگویی با هم نمیسازند ... هرکی واسه دلخوشیه اون یکی یه دروغی میگه درسته ولي قبول كن ميشه زندگي بدون دروغ....فقط بعضي وقتا دلمون ميخواد دروغ بگيم.:girl_yes2: میخای بعدشم با تانک از روش رد بشی؟:icon_pf (72): اگه با تانك رد بشه كه مشكلي نيست با اين حرفا هم روح طرفو هم جسمشو از بين ميبره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده