شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ خوبه به این حقیقت دست پیدا کردن که باید حقیقتو نگنوگرنه فک نکنم مردی رو زمین زنده میموند!:banel_smiley_4: :ws28: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ پس چرا وقتی آقایون از خانوما سوال میکنن دلشون میخواد توضیح کامل بشنون؟ همهشونم سوالای تکراری؟ 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ احسنت :ws28: :ws3: میبینم که خیلیا موافقن! 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ پس چرا وقتی آقایون از خانوما سوال میکنن دلشون میخواد توضیح کامل بشنون؟همهشونم سوالای تکراری؟ :vahidrk::vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ :vahidrk::vahidrk: چرا حرصت گرفته ؟جوابمو بده :w00: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ چرا حرصت گرفته ؟جوابمو بده :w00: من که چنین چیزی رو تا حالا حس نکردم:w16: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ من که چنین چیزی رو تا حالا حس نکردم:w16: وحیییییییییییییییییید:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ وحیییییییییییییییییید:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: انقد وحید وحید نکن فک کردی دروخ میگم :ws47: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ انقد وحید وحید نکن فک کردی دروخ میگم :ws47: :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: :gnugghender::gnugghender::gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ :gnugghender::gnugghender::gnugghender: :167::167::167: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ به سلام سکوت اسمتو باید میزاشتی خنده نه سکوت 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ lمن كه عمرا اين سوالا از دهنم بيرون نميپره......... 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ به سلام سکوت اسمتو باید میزاشتی خنده نه سکوت سلام :vahidrk: :ws28: این باید اسمشو میزاشت خنده نه من هرچی میگم میخنده:w00: لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ پس چرا وقتی آقایون از خانوما سوال میکنن دلشون میخواد توضیح کامل بشنون؟همهشونم سوالای تکراری؟ همشم داد ميزنن :icon_redface:آره مردا چیزن:ws3: چي چيزن؟؟!!!!:persiana__hahaha: lمن كه عمرا اين سوالا از دهنم بيرون نميپره......... خوشبحال شوهرت 3 لینک به دیدگاه
smmoosavian 1993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۸۹ آخِی نازی :there:، ببین این فکرهای روزمره به چه تاپیک های پُر سر و صدایی تبدیل میشه ( آیا من چاقم ، شوهرم الان داره به چی فکر می کنه ، اگه من بمیرم شوهرم چی کار می کنه ؟؟ آیا در نظر شوهرم اون دختره از من خوشگل تره و و و و ..... ) بابا فقط علاقه مهمه ، حالا می خوای چاق باش یا لاغر ، می خوای خوشگل باش یا زشت 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده