shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ چرا تو یهو غیب میشی کجا ول میکنی میری:vahidrk: دلش درد گرفته رفتم آوردمش 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ کهکشان هم بشی بازم چراق قوه منی:ws28: نخيرم ميخوام به خاطر كشورم بله رو بگم 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ دلش درد گرفته رفتم آوردمش مهسا جان الان خوبه؟ 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ مهسا جان الان خوبه؟ زیاد خوب نیست باید عصر ببرمش دکتر 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ زیاد خوب نیست باید عصر ببرمش دکتر نگران نباش خوب ميشه داداش منماينطوري شده بود زودي خوب شد 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ هه هه ههنخيرم:w00: بلیم نخيرم ميخوام به خاطر كشورم بله رو بگم بقول یکی اینا وهین پرستی نیست:ws28: 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ زیاد خوب نیست باید عصر ببرمش دکتر خو الان ببرش دکتر چرا عصر 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ بلیم بقول یکی اینا وهین پرستی نیست:ws28: كجا بريم؟:w00: اي بتركي با اين خنده هات چرا من ميخوام ميهن پرستي كنم 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ كجا بريم؟:w00:اي بتركي با اين خنده هات چرا من ميخوام ميهن پرستي كنم مین پرسپی بقول اون یه نفر تو وجود این حرافا نیست باید شمشیر بگیری دستت بری بجنگ اهریمن اگه دیدی زیادن بخودت دینامیت ببندی اگه دیدی زورت نمیرسه بمب اتم اختراع کنی و این حرفا 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ مین پرسپی بقول اون یه نفر تو وجود این حرافا نیست باید شمشیر بگیری دستت بری بجنگ اهریمن اگه دیدی زیادن بخودت دینامیت ببندی اگه دیدی زورت نمیرسه بمب اتم اختراع کنی و این حرفا باشه پس من ميرم اول ديناميت ميبندم به خودم بعدش بله رو ميگم 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ باشه پس من ميرم اول ديناميت ميبندم به خودم بعدش بله رو ميگم اورین اورین البت اگه نترکیدی:ws28: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ اورین اورین البت اگه نترکیدی:ws28: بين خودمون بمونه: من خنثي كردن قبل از تريكيدنشو بلدم 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ 4 ساعت نبودماااااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ مگه ميشه اينها رو نپرسيد؟:w00: اگه شوهرتو میخوای نپرس:smiley (18): خدایشش این سوالا خیلی خوب نیست من خودم همیشه با این سوالا مشکل دارم :w127: خوب بپرسید برا دروغ که کسی رو نمیکشن :3384s: عزیزم تو واقعا چاقی ...................... نمیدونی اون دختره خونشون کجاس .. ؟ .. به توام هیچ ربطی نداره به چی میفکرم ... احساسات=20- من قبول دارم خانوما روزی سی بار میپرسن ولی شوور ها هم میپرسن من بمیرم چکار میکنی؟ ازدواج میکنی؟ دوسم داری؟ شکم گنده شده؟ بازوم غضله ای شده؟ حالا ما با کمال احترام جواب میدیم و مثل مردا ضد حال نمیزنیم اییش! خب عزیزم تو خانمی و همیشه بهترینی:girl_yes2:ولی مردا.......... 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ به کارتون برسید:cakesmileyf: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ اگه شوهرتو میخوای نپرس:smiley (18): [ خب عزیزم تو خانمی و همیشه بهترینی:girl_yes2:ولی مردا.......... :icon_redface: آره مردا چیزن:ws3: 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ خوبه به این حقیقت دست پیدا کردن که باید حقیقتو نگن وگرنه فک نکنم مردی رو زمین زنده میموند!:banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ خوبه به این حقیقت دست پیدا کردن که باید حقیقتو نگنوگرنه فک نکنم مردی رو زمین زنده میموند!:banel_smiley_4: احسنت 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده