رفتن به مطلب

گاه برریش خودم میخندم!

ارسال های توصیه شده

گاه بر ريش خودم مثل (خُلا) مي خندم فاش البته كه نه، (توي) خفا مي خندم خنده از زور خوشي مي كنم البته ، ولي گاه هم مات و پكر اينكه چرا مي خندم؟ « خنده و گريۀ عشاق زجاي دگر است» * من ِخوش خنده ولي در همه جا مي خندم چون كه برنامۀ سيما همگي شيرين است از فرحناكي سيما وصدا مي خندم از خبر هاي خوش نرخ تورم ايضاً به نمودار و به طرح رفقا مي خندم مهرورزي شود آن قدربه من از چپ و راست كه به شكرانۀ اين مهر و وفا مي خندم با هدفمندي يارانه شَوم ثروتمند من ِ نو كيسه به ريش فقرا مي خندم پسر دكتر من گر بشود آمپول زن چون براي مرضم نيست دوا مي خندم بهرۀ بانك اگر برده زمن صبر و قرار بر چنين وام پر از سود و ربا مي خندم گر كسي گفت فلان چيز شده قيمت جان قهقهه مي زنم و جان شما مي خندم چك من فورم اگر خورد بگويم بخورد بعد در گوشۀ زندان بلا مي خندم گرشوم ضربۀ مغزي ز سقوط توپولف مطمئن باش كه در حال كما مي خندم بعد صد سال اگر بنده جوانمرگ شوم در جهنم و به هنگام جزا مي خندم گر بگويم كه خُل و چل شده ام باور كن گاه بر خندۀ خود هم به خدا مي خندم « خنده ي تلخ من از گريه غم انگيز تر است»* «کارم از گريه گذشته است»* ،لذا مي خندم گفت « جاويد» كه صبحانه و ظهرانه و شام دو سه پُرسي به خدا جاي غذا مي خندم ------------------ * از حافظ

• Like 16
لینک به دیدگاه

نوشته "زامبي " وبلاگش فيل تره

یه روز یه قورباغه‌ی دهن‌گشاد داشت می‌رفت رسید به یه آدم چاق گردن‌کلفت گفت تو چی میخوری؟ یارو جواب داد من وام بنگاه‌های زودبازده می‌خورم یه آبم روش، قورباغه گفت بَخور بخَور بعد رفت جلوتر رسید به یه آدم ریشوی یقه بسته با پوتین، گفت آقاهه تو چی میخوری؟ آقاهه جواب داد من قراردادای نفتی می‌خورم، سهام مخابرات میخورم، مناقصه‌های راه‌آهن میخورم...بازم بگم؟ قورباغه‌ی دهن‌گشاد گفت نه نمی‌خواد بگی، بَخور بَخور، قورباغه رفت جلوتر و یه آقای ۲۰۰ ساله با ریش و عبا دید گفت سلامُن علیکم ببخشین شما چی می‌خورین؟ ایشون جواب دادن من کارخونه‌ی نیشکر می‌خورم، وجوه نذری می‌خورم، کلوچه و رب و کمپوت قدس و رضوی می‌خورم و هر چه را که در توانم باشد می‌خورم به حول و قوه‌ی الهی، قورباغه گفت آفرین بَخور بَخور و رفت جلوتر تا رسید به یکی که داشت سنگ پرت می‌کرد گفت تو چرا سنگ پرت می‌کنی و در ضمن چی می‌خوری؟ یارو یه سنگ زد تو سر قورباغه‌هه و گفت اولن که من دارم انتفاضه می‌کنم و دومندش هر چی که برام بیاری من می‌خورم عوضش برات سنگ پرت می‌کنم، قورباغه گفت خوبه خوبه بَخور بَخور و همینطور رفت و رفت تا رسید به یه عده‌ی زیادی که داشتن از سر و کول هم بالا می‌رفتن، به یکیشون گفت تو چی می‌خوری؟ طرف جواب داد من قبلن نون یارانه‌ای می‌خوردم ولی اگه هیچی گیرم نیاد ممکنه قورباغه‌های دهن‌گشادو هم بخورم، قورباغه لباشو غنچه کرد و گفت بوخور بوخور و بعد تو دوربین نگاه کرد و یه بیلاخ همراه با لبخند داد و رفت. قصه‌ی ما به ته رسید

• Like 7
لینک به دیدگاه

يه سوال كاملا جدي

اگه كسي حواسش نباشه و پول يارانه ها كه از جيب امام زمانه را با ژول خودش قاطي كنه تكليف چيه ايا ؟؟؟

حلال استتتتتتتتت؟؟!!! بخوريممم

• Like 2
لینک به دیدگاه
يه سوال كاملا جدي

اگه كسي حواسش نباشه و پول يارانه ها كه از جيب امام زمانه را با ژول خودش قاطي كنه تكليف چيه ايا ؟؟؟

حلال استتتتتتتتت؟؟!!! بخوريممم

خير.سه بار انگشت ميزني ته حلقت بياد بالا.اگر كمي از اون به معدتون رفت بايد سه بار محكم خودتون رو بكوبيد تو ديوار. :ws41:

• Like 5
لینک به دیدگاه
خير.سه بار انگشت ميزني ته حلقت بياد بالا.اگر كمي از اون به معدتون رفت بايد سه بار محكم خودتون رو بكوبيد تو ديوار. :ws41:

احسنت احسنت خدا خيرت بده

فك كنم زلال احكام زياد ميبيني !!

• Like 1
لینک به دیدگاه
آره.نبينم خوابم نميبره. :banel_smiley_4:

احسنت احسنت ...به به...

هاج اقا ايا جايز است به جاي عابر بانك زين پس بگوييم باجه پرداخت پول اقا امام زمان يا نه ؟؟!

• Like 3
لینک به دیدگاه
تو صف نونوايي :اقا پنشتا سنگك جقدر ميشه چك بكشم !!!!!

تو صف نونوايي: خيليا حس اصحاب كهف بودن بشون دس داد !!!

:ws28::ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
تو صف نونوايي :اقا پنشتا سنگك جقدر ميشه؟؟؟ چك بكشم !!!!! دسگاه كارت خون نداريد ؟؟؟

تو صف نونوايي: خيليا حس اصحاب كهف بودن بشون دس داد !!!

با چهارهزار تومن میخوای نون سنگگ هم بخری؟

بابا مایه دار

• Like 1
لینک به دیدگاه
اره سجاد جون این ریشی که تو داری منم گاهی بهش میخندم:ws3:

منم همينطور

مثلا نرخ تورم رو مجلس 52 درصد اعلام كرده بعد دولت محترم زير بار پذيرشش نميره

البته اشكالي نداره مردم 63 درصدشم ميپذيرن 53 كه چيزي نيست

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...