مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ #zina#[/url]879422] من کارشناس فروش نبودم ولی کارشناس فروش زیاد دیدم..:دی من که تو خودم توانایی همچین کاری رو نمیبینم.. قبلا فک میکردم چه کاریه..این همه درس بخونم که آخرش کارشناس فروش شم..خو نخونده هم میشه این کارو کرد..ولی بعدا نظرم عوض شد.. ی کارشناس فروش علاوه بر اطلاعات کافی باید فن بیان خوبی داشته باشه.. خب برایند نظرات دوستان جالب بود خب کسی میدونه باید از کجا شروع کنیم برا کارشناس فروش شدن؟ 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ خب برایند نظرات دوستان جالب بودخب کسی میدونه باید از کجا شروع کنیم برا کارشناس فروش شدن؟ الان دقیقا از چیو چی برآیند گرفتی تو؟؟ نیدونم دقیقا.. ولی خو اول باید بری تو ی شرکت و از وسایل کوچولو موچولو شروع کنی تا راه بیفتی.. 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ الان دقیقا از چیو چی برآیند گرفتی تو؟؟ نیدونم دقیقا.. ولی خو اول باید بری تو ی شرکت و از وسایل کوچولو موچولو شروع کنی تا راه بیفتی.. نیاز هست برم تخصص بگیرم؟ 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ نیاز هست برم تخصص بگیرم؟ خوشت اومده هاا.. تخصص چی؟؟ 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ خوشت اومده هاا.. تخصص چی؟؟ خب اخه پولش خوبه همین در زمینه ی رشته ی شما لازم هست دورای رو بگذرونم؟ 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ با تشکر از مدیر تالار خواهش ميكنم قابلي نداشت. شما يه دوره آشنايي با تجهيزات پزشكي و يه دوره مخ تيليت كني نياز داري بري اولي رو دانشگاه ما برگزار ميكنه در مورد دومي جايي رو پيدا كردي يه ندا بده 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ خواهش ميكنم قابلي نداشت. شما يه دوره آشنايي با تجهيزات پزشكي و يه دوره مخ تيليت كني نياز داري بري اولي رو دانشگاه ما برگزار ميكنه در مورد دومي جايي رو پيدا كردي يه ندا بده دومیش و خودم بلتم خواستید برا شما دوره برگزار میکنم با تخفیف 50% 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ دومیش و خودم بلتمخواستید برا شما دوره برگزار میکنم با تخفیف 50% بعضي چيزا توانايي اوليه نياز داره. اين كار نيازمند اينه كه حتي اگه واقعا ميدوني كه بهتر از وسيلهاي كه داري ارائه ميكني، هم موجوده، سعي كني واقعيت رو بيان نكني و هر طوري هست فروش خودتو بالا ببري. من در خودم نميبينم اين يه رقمو. بعدشم كلاه برداري كار بديه. تبليغ ميخواي بكني برو يه جا ديگه. اين تالار مستقله و از هيچ كسي حمايت نميكنه تبليغم نميپذيره اگه بخواي جوابمو بدي اسپم محسوب ميشه و در آن واحد سوكس خواهي شد . در خدمت بحث مفيدتان در مورد تاپيك ميباشيم مهندس صنايع عزيز. بخل نورز و راهنمايي بفرما 1 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ بعضي چيزا توانايي اوليه نياز داره. اين كار نيازمند اينه كه حتي اگه واقعا ميدوني كه بهتر از وسيلهاي كه داري ارائه ميكني، هم موجوده، سعي كني واقعيت رو بيان نكني و هر طوري هست فروش خودتو بالا ببري. من در خودم نميبينم اين يه رقمو. بعدشم كلاه برداري كار بديه. تبليغ ميخواي بكني برو يه جا ديگه. اين تالار مستقله و از هيچ كسي حمايت نميكنه تبليغم نميپذيره اگه بخواي جوابمو بدي اسپم محسوب ميشه و در آن واحد سوكس خواهي شد . در خدمت بحث مفيدتان در مورد تاپيك ميباشيم مهندس صنايع عزيز. بخل نورز و راهنمايي بفرما نه این کلاه برداری نیست که ما سعی میکنیم بر اساس تبلیغات و قواعد امروزی و اصوال و فنونی که در طی سالها مطالعات کسب نمودیم مخ مشتری رو پیاده کنیم میخوای در این مورد بیشترحرف بزنیم؟ کل ننداز مهندس مچت رو میخوابونما لینک به دیدگاه
دلفريبان 40 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ از طرف دانشگاه ما با جهاد دانشگاهي كلاس هاي آموزش تعمير وسايل و تجهيزات بيمارستاني برگزار كردن كه اختياري هست ولي بچه ها اكثرا" ثبت نام كردن...گفته شد كه در اطراف و بيمارستان هاي اطراف شهرهاي بزرگ شديدا" احتياج دارن به نيروي تعمير.... از اقوام دورهم كه البته مرد مجرد هست فوق مهندسي پزشكي هست...پول پارو ميكنن ايشون با كار در شهرستانهاي مختلف.. در ضمن كه بچه ها ميگفتن داخل كارگاه آموزش يك سري آهن پاره بوده كه فكر كردن ميخوان بفروشن به قيمت كم ولي مسئول اونجا روز بعدش رنگ زده بوده به اون آهن و با كمي دستكاري و...جلو خود بچه ها به قيمت 800000توان فروخته بوده..كافيه راهش دستتون بياد..هيچ پارتي اي بهتر از عقل و زبون نيست...... 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ از طرف دانشگاه ما با جهاد دانشگاهي كلاس هاي آموزش تعمير وسايل و تجهيزات بيمارستاني برگزار كردن كه اختياري هست ولي بچه ها اكثرا" ثبت نام كردن...گفته شد كه در اطراف و بيمارستان هاي اطراف شهرهاي بزرگ شديدا" احتياج دارن به نيروي تعمير....از اقوام دورهم كه البته مرد مجرد هست فوق مهندسي پزشكي هست...پول پارو ميكنن ايشون با كار در شهرستانهاي مختلف.. در ضمن كه بچه ها ميگفتن داخل كارگاه آموزش يك سري آهن پاره بوده كه فكر كردن ميخوان بفروشن به قيمت كم ولي مسئول اونجا روز بعدش رنگ زده بوده به اون آهن و با كمي دستكاري و...جلو خود بچه ها به قيمت 800000توان فروخته بوده..كافيه راهش دستتون بياد..هيچ پارتي اي بهتر از عقل و زبون نيست...... اين كلاساي تعمير تجهيزات پزشكي خيلي مفيد هستن. در صورت امكان، حتما شركت كنيد. اون قسمت پول و اينا هم به ميزان فعاليت وجدان آدم بستگي داره ديگه. 3 لینک به دیدگاه
bahar..kh 94 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۲ چرا بحثو قطع کردین خب؟:coffee: 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ چرا بحثو قطع کردین خب؟:coffee: چون ادامهي هر بحثي نيازمند همراهي دوستانه. خوشحال ميشيم كه شما شروع كنندهي ادامهي بحث باشي. 2 لینک به دیدگاه
oiuwer 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ خب طبق لیست قرمزا بحث شده آبیا مونده (البته من در مورد قرمزام بحث دارماااا) بحث رسیده تا ناظر فنی: كار توي بيمارستان كار توي شركتا به عنوان بازارياب كار توي شركتا به عنوان متخصص كار به عنوان ناظر فني كار به عنوان تعميركننده كار توي مراكز تحقيقاتي (ساخت- تعيين استانداردها) كار توي كارخونه هاي داخلي و توليد دستگاه ها و ... كار توي سيستم دانشگاهي (تحقيق-استاد) من خودم کار تو بیمارستان رو دوست دارم االبته اگه پاره وقت باشه و دیگه از صب تا شب درگیرم نکنه. کسی میدونه ساعات کاری بیمارستانا چطوریه؟(من اصن تو این 3 - 4 سالی که با مهندسی پزشکی درگیر بودم یدونم آگهی استخدام مهندسی پزشکی تو بیمارستان ندیدم فقط یدونه بود اونم چون بیمارستان بین المللی بود تافل و IELTS و اینا میخواست حالا اونشم یجوری جور میکردیم از بین تمام شرکت کننده ها با امتحان ورودی و کلی مراحل دیگه 10 نفر اینا برمیداشتن با اولویت سهمیه ها حالا اونم به دیده منت میپذیرفتیم مدرک لیسانس و بالاتر میخواست که نداشتیم و اومدیم نشستیم سر جامون... ) به ما که رسید تخمشو ملخا خوردن انگار... بازاریابی رو من دوس ندارم اصن بهتره سپرده بشه دست دانشجوهای مدیریت... من روحیمم کلا درونگراست اگه برم سراغ یه همچین شغلی یعنی سوهان روح برا خودم درست کردم تا آخر عمر... کار تو شرکتا به عنوان متخصصم دوست دارم بازم بستگی به ساعات کاریش داره ... ساعات کاری این شغل چطوریه کسی میدونه؟ بقیشم وقتی بحثش شد میگم... پ.ن: نه صب کنین نمیتونم خودمو نگه دارم اینم باید بگم:w42:: من عاشق استاد دانشگاهیم از همین الان هرچی مقاله در مورد پیشرفتای روز پیدا میکنم میخونم که دانشجوهام 10 سال بعد نتونن منو بخاطر بیسوادیم دست بندازن...البته در موردش حرف زیاد دارم وقتی بحث به اونجا رسید هیچکی به هیچی دست نزنه تا خودم بیام...:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ من خیلی به مهندسی پزشکی علاقه پیدا کرده بودم. رتبه ی ارشدم هم خوب شده بود و طبق رتبه های سال قبل میتونستم بیومکانیک امیر کبیر قبول شم. ولی بخاطر همین بازار کارش (که از هرکی میپرسیدم تعریف چندانی نمیکرد) این رشته رو انتخاب نکردم و رفتم تبدیل 2 لینک به دیدگاه
oiuwer 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ من خیلی به مهندسی پزشکی علاقه پیدا کرده بودم. رتبه ی ارشدم هم خوب شده بود و طبق رتبه های سال قبل میتونستم بیومکانیک امیر کبیر قبول شم. ولی بخاطر همین بازار کارش (که از هرکی میپرسیدم تعریف چندانی نمیکرد) این رشته رو انتخاب نکردم و رفتم تبدیل به نظر من نمیشه گفت بازار کار این رشته بده بهتره بگیم متفاوته... به قول معروف هر چقد پول بدی همونقدر آش میخوری (بر خلاف برخی رشته ها که سقف پیشرفت مشخص دارن در عوض امنیت شغلی خوبی هم دارن ) سطح حداقلی بازار کارشم پایینه (البته این نظر منه) یعنی اگه برا پیدا کردن کار تلاش مضاعف نکنیم به جای خوبی نمیرسیم... حالا بستگی به خود آدم داره که ظرفیتا رو تبدیل به فرصت کنه یا تهدید... پ.ن: اینا همش تفکراته دانشجوییه که هنوز وارد بازار کار نشده و احتمال داره اشتباه باشه دوست دارم نظرات با تجربه ترها رم بشوم... 1 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ به نظر من نمیشه گفت بازار کار این رشته بده بهتره بگیم متفاوته... به قول معروف هر چقد پول بدی همونقدر آش میخوری (بر خلاف برخی رشته ها که سقف پیشرفت مشخص دارن در عوض امنیت شغلی خوبی هم دارن ) سطح حداقلی بازار کارشم پایینه (البته این نظر منه) یعنی اگه برا پیدا کردن کار تلاش مضاعف نکنیم به جای خوبی نمیرسیم... حالا بستگی به خود آدم داره که ظرفیتا رو تبدیل به فرصت کنه یا تهدید... پ.ن: اینا همش تفکراته دانشجوییه که هنوز وارد بازار کار نشده و احتمال داره اشتباه باشه دوست دارم نظرات با تجربه ترها رم بشوم... تا حدود زیادی با حرفاتون موافقم. بگیم بازار کار متفاوت بهتره. در ضمن توی وضعیت الانه ایران من هیچ رشته و کاری رو نمیبینم که توش امنیت شغلی وجود داشته باشه! تا اونجایی که من در مورد مهندسی پزشکی تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم که یک رشته ای هست که برای تحقیق و توسعه به شدت جای کار داره و علم جدید و نویی هست. (برای رفتن از ایران هم میشه روی این رشته حساب ویژه ای باز کرد.) ولی چون تو مملکت ما تحقیق و پژوهش جایگاه خاصی نداره و ما به طور تقریبا شدیدی مصرف کننده ی علوم هستیم، جایگاه زمینه ی اصلی کار این رشته رو یکم متزلزل میکنه و فارغ التحصیل های این رشته رو مجبور میکنه برای براورده کردن نیاز های مالی شون به سمت کارهایی برن که در اولویت دوم و سوم و... قرار داره. هرچند دلالی و واردات اجناس خارجی به کشور الان تقریبا شغل های بسیار پر سودی هستن ولی من به عنوان یک مهندس این جور پول دراوردن رو دوس ندارم 2 لینک به دیدگاه
bme-shz 23 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ اين كلاساي تعمير تجهيزات پزشكي خيلي مفيد هستن. در صورت امكان، حتما شركت كنيد. اون قسمت پول و اينا هم به ميزان فعاليت وجدان آدم بستگي داره ديگه. متاسفانه بازار کار رضایت بخشی داره و به همین دلیل هرچی دلال و کلاه بردار و ادم بی سواد هست وارد این حیطه شدند تقریبا دو سال هست که دارم تو یه شرکت تعمیرات تجهیزات پزشکی کار می کنم و تو این دو سال انقدر چیزای جالب دیدم که واقعا منو به شک انداخت که ایا ادامه تحصیل بدم؟ یا منم مثل این کلاه بردار ها یا ادم بی سواد وارد کار معامله گری تجهیزات پزشکی بشم و به قولا پول پارو کنم؟ این روزا همه تعمیر کار شدند هرکس از راه میرسه میگه مهندسی پزشکی یا تعمیرات مهندسی پزشکی هستم این ادما رو تو یک ماه گذشته زیارت کردم : * پشت کنکوریه بعد کنکور داد قبول نشده اومده تعمیرات مهندسی پزشکی میگم چرا ؟ میگه بابا پول توشه * طرف رشتش تربیت بدنی هست رفته یه دوره تعمیرات (جهاد دانشگاهی و مکان های دیگه که فقط صلاح دیدم یکیو بگم ) که فقط پول میگیرند و هیچی یاد نمیدند بعد الان میگه من تعمیر کار تجهیزات پزشکی ام * یکی دیگه لیسانس الکترونیک داره فرق خازن با مقاومت رو نمی دونه (گردن من) الان رفته به عنوان تعمیر کار تجهیزات پزشکی خودشو به بیمارستان بوق معرفی کرده * طرف لیسانش شیمی داره دیده به درد نمیخوره اومده مهندسی پزشکی * طرف 57 سالشه اومده دوره ی تجهیزات پزشکی تا تعمیر کار بشه الان همه حمله کردند به رشته ی مهندسی پزشکی و تعمیراتش از پیر گرفته تا جون از باسواد تا بی سواد و علت این حمله کسای هستند که دارند دوره های تعمیرات میذارند که فقط میخوان جیب خودشونو پر کنند چون تعمیرات چیزی نیست که تو یه روز یا یه هفته یا 6 ماه بشه اموزش داد و طرف مقابل تعمیرکار بشه . وقتی تعمیر یه وسیله ی پزشکی انحصار یه عده هست چه اجباری واسه اون عده هست که بخوان تجربیات خودشون رو که با زحمت به دست اوردند به شما منتقل کنند و به نوعی واسه خودشون رقیب درست کنند؟ چرا وقتی یه سونو کید معمولی رو باز میکنی اطلاعات روی تمام آی سی یا ترانزیستور ها رو پاک میکنند ؟( کسای که تعمیر کار هستند می فهمند چی میگم) جوابش خیلی سادست چون نمیخواند کس دیگه ای بتونه این دستگاه رو تعمیر کنه پس فریب هیچ دوره ای رو نخورید . شاید اون دوره مفید باشه اما تعمیرکار نخواهید شد معامله گر های نوع دوم کسای هستند که دروغ گوی و پاچه خواری رو خوب بلد هستند و یه دوره اشنایی با تجهیزات پزشکی طی میکنند که اسم دستگاه ها و اینکه چکار میکنه رو یاد می گیرند. از اونجای که پاچه خواری رو خوب بلد هستند جای خودشونو تو بیمارستان یا مرکزی باز میکنند یا حتی شرکت میزنند و دستگاه های خرابی که بهشون داده شده واسه تعمیر رو میارند میدن به یه تعمیرکار دیگه که واقعا کارش تعمیرات هست و تجربه هم داره و بعد که دستگاه تعمیر شد اگر 1 میلیون تعمیرکار تجربه داره بگیره اون ادم پاچه خوار یه فاکتور 1/5میلیونی می نویسه و با دستگاه تحویل بیمارستان یا مشتری میده. واقعا پول پارو کردن نیست؟ من خودم دانشجوی سال 3 مهندسی پزشکی هستم و واقعا دوست دارم بچه های مهندسی پزشکی وارد بازار کار بشند ولی واقعا ناراحت میشم وقتی این چیزا رو می بینم خودمو میدیدم ،دانشجو های دیگه رو میدیدم که چقدر تلاش می کنند تا تو این رشته موفق باشند بعد یه سری دلال اومدند و ... اینو قبول دارم که بین یه مهندس پزشکی با یه دلال خیلی فرق هست و باید افراد متخصص و تعمیر کار های واقعی جایگزین این افراد بشند اما هیچ موقعه نمیشه دلال ها رو حذف کرد و متاسفانه کار بر اساس روابط پیش میره نه ظوابط 1 لینک به دیدگاه
faaabi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۳ سلام ببینید مت مهندسای پزشکی در بهترین حالت تولیدکننده ایم و پزشکا و جراحا مصرف کننده پس ما باید تکنیک های بازاریابی رو خوب بلد باشیم تا محصولمونو بتونیم بفروشیم من سه سال کار پژوهشی کردم ولی حقوقش خیلی پایین بود لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده