O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ دوستان عزيز سلام همون طوري كه از اسم تاپيك مشخصه، اينجا مي خوايم در مورد آينده شغلي، فرصت ها و كلا مسائل مربوط به آينده ي كاري توي مهندسي پزشكي صحبت كنيم. تا جايي كه من ميدونم ديدي كه توي جامعه در اين مورد وجود داره با چيزي كه من دور و بر خودم ديدم يه مقدار متفاوته. :w127: مي خوام ببينم شما نظرتون راجع به اين مسئله چيه و اگه تجربه اي هم خودتون يا دوستاتون توي اين مسئله داشتين اينجا بگين، كه هم ما و هم همه ي افرادي كه شايد بخوان با اين رشته آشنا بشن، ازشون بهره مند بشيم. از دوستاني كه رشته هاي ديگه هم ميخونن ميخوام كه توي اين بحث شركت كنن. شايد اين عاملي بوده كه خيلي ها اين رشته رو انتخاب نكردن خوبه كه بدونيم واقعا چه خبره. موفق و پيروز باشيد :icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ سلام خوب این مسئله خیلی گستردس من خودم با کلی ارزوهای رنگی اومدم تو این رشته اما الان همشون گری لِوِل شدن خب اون چیزی که من تا حالا تو فارغ التحصیل های یونی دیدم در صورتی که پارتی خیلی خفن نداشته باشن رفتن تو کار مواد مصرفی بیمارستان ها و بازاریابی که واقعا از نظر من افتضاحه اما اگه پارتی داشتن تو یه بیمارستان مهندس پزشکن که بازم زیاد جالب نیست اما موفق کسایی هستن که شرکت زدن و تونستن یه نمایندگی بگیرن من خودم برنامم مبهمه اما 100% اولین گروه نیستم . سعی میکنم هرجوری شده واسه خودم کار کنم و یه مهندس باشم نه صرفا یه دلال که هرکسی از پسش بر میاد اگه رک گفتم نظرمو ببخشید 6 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ سلامخوب این مسئله خیلی گستردس من خودم با کلی ارزوهای رنگی اومدم تو این رشته اما الان همشون گری لِوِل شدن خب اون چیزی که من تا حالا تو فارغ التحصیل های یونی دیدم در صورتی که پارتی خیلی خفن نداشته باشن رفتن تو کار مواد مصرفی بیمارستان ها و بازاریابی که واقعا از نظر من افتضاحه اما اگه پارتی داشتن تو یه بیمارستان مهندس پزشکن که بازم زیاد جالب نیست اما موفق کسایی هستن که شرکت زدن و تونستن یه نمایندگی بگیرن من خودم برنامم مبهمه اما 100% اولین گروه نیستم . سعی میکنم هرجوری شده واسه خودم کار کنم و یه مهندس باشم نه صرفا یه دلال که هرکسی از پسش بر میاد اگه رک گفتم نظرمو ببخشید اما خیلی از کسایی که شرکت زدن و نمایندگی گرفتن کارشون به سال نکشیده که مجبور شدن جمش کنن 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ اما خیلی از کسایی که شرکت زدن و نمایندگی گرفتن کارشون به سال نکشیده که مجبور شدن جمش کنن اره راست میگی چون شرکت زدن کار دو صوته ولی گردوندن و بازاریابیش مهمتره عرضه میخواد دیگه و همینطور اعتماد به نفس شایدم بهتر باشه از کارای کوچیکتر شروع کنیم و کم کم پیشرفت کنیم تا یهو زمین نخوریم 5 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ اره راست میگی چون شرکت زدن کار دو صوته ولی گردوندن و بازاریابیش مهمترهعرضه میخواد دیگه و همینطور اعتماد به نفس شایدم بهتر باشه از کارای کوچیکتر شروع کنیم و کم کم پیشرفت کنیم تا یهو زمین نخوریم :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ كاراي تحقيقاتي اصلا اينجا جايي نداره؟ :w127: 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ كاراي تحقيقاتي اصلا اينجا جايي نداره؟ :w127: نههه :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ بچه ها میشه یه کم در مورد بازار کارش و اینکه دقیقا کجاها کاربرد داره هم توضیح بدین .گرایش های مختلفش و ......... و اینکه چقد جای پیشرفت تو مسائل پژوهشی داره؟ 5 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ كاراي تحقيقاتي اصلا اينجا جايي نداره؟ :w127: من خودم شخصا چون قصد ارشد خوندن ندارم تا حالا بهش فکر نکردم . اگه میشه شما در مورد کارش و پولش و ایندش توضیح بده جواب سمنی هم باشما که بیشتر اطلاع داری 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ مواد مصرفی بیمارستان ها اينا چيه؟ :w127: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ من خودم شخصا چون قصد ارشد خوندن ندارم تا حالا بهش فکر نکردم .اگه میشه شما در مورد کارش و پولش و ایندش توضیح بده جواب سمنی هم باشما که بیشتر اطلاع داری چرا قصد ارشد نداری؟:w127: 3 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ اينا چيه؟ :w127: موادی که مصرف میشن و دور ریخته میشن مثل : باند ، گچ ، گاز ، چسب و ... 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ بچه ها میشه یه کم در مورد بازار کارش و اینکه دقیقا کجاها کاربرد داره هم توضیح بدین .گرایش های مختلفش و .........و اینکه چقد جای پیشرفت تو مسائل پژوهشی داره؟ سمن بانو هدف همينه ... كم كم ميرسيم ... 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ چرا قصد ارشد نداری؟:w127: ببین من به تحقیق و پژوهش و ازمایش خیلی علاقه دارم اما تو ذهنم ایندمو اینجوری متصور نشدم دوست داشتم یه شرکت داشته باشم حتی یه شرکت با دوستام که هرکدوم یه رشته ای خوندیم خلاصه وارد بازار شدن رو انتخاب کردم این نظرم رو با چند تا از اساتید مطرح کردم که همشون گفتن اگه قصد استاد شدن و پژوهش نداری بهتره با توجه به رشته ی ما فوق نخونی و هرچه سریعتر وارد بازار کار بشی . نظرشون این بود که هنوز واسه رشته ی ما تو کار ازاد لیسانس با فوق فرقی نداره درست و غلطشو نمیدونم اما من قبول کردم 5 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ خب نظراتتون جالبه. فك كنم بهتره يه نظم بهش بديم. از نظر آينده ي شغلي من چن تا حالت به نظرم ميرسه: كار توي بيمارستان كار توي شركتا به عنوان بازارياب كار توي شركتا به عنوان متخصص كار به عنوان ناظر فني كار به عنوان تعميركننده كار توي مراكز تحقيقاتي (ساخت- تعيين استانداردها) كار توي كارخونه هاي داخلي و توليد دستگاه ها و ... كار توي سيستم دانشگاهي (تحقيق-استاد) اگه مورد ديگه اي به نظرتون ميرسه بگيد كه يكي يكي در مورد مزايا و معايب هر كدوم صحبت كنيم و بريم جلو 6 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ این قضیه ناظر فنی رو من نمیدونم نمیشه اول توضیح بدی لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ این قضیه ناظر فنی رو من نمیدونم نمیشه اول توضیح بدی چرا ميشه. اين ناظران فني محترم افرادي هستن كه يه سري دوره هاي نظارتي رو در مورد تجهيزات مختلف ميبينن و با استاندارداي مختلف تو قسمتاي مختلف مهندسي پزشكي آشنا ميشن. اگه اين مدرك رو داشته باشين توي ادارات تجهيزات پزشكي خيلي راحت تر پذيرفته ميشين. براي دادن مجوز به شركت ها براي ثبت يا توليد يه دستگاه يا ماده، چنين افرادي بايد نظر كارشناسي خودشون رو اعلام كنن. گاهي توي بيمارستان ها هم چنين افرادي مورد نياز هستن. كلا همه ي دستگاه ها يا محصولات مهندسي پزشكي بايد از زير دست اين دوستان رد بشن تا مشخص بشه كه صلاحيت توليد، فروش و استفاده توي جاهاي مختلف رو دارن يا نه. من خودم به اين مسئله و اينكه توي اين فيلد كار كنم علاقه اي ندارم چون به نظرم يه مقدار خشك مياد . ولي به نظرم هر كدوم از ما بايد سعي كنيم تا حدي به اين مطالب اشراف داشته باشيم تا توي كاري كه خودمون مي خوايم انجام بديم با مشكل روبرو نشيم. الآنم بعضي دانشگاها و يا اداره ي كل تجهيزات پزشكي اين دوره ها رو براي علاقه مندان برگزار ميكنن. 4 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ ديگه نبوووووووووود؟ خب يه نظري چيزي 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ خوب حالا تا چه حد میشه کارای خلاقانه و ابتکاری و جدید انجام داد>؟ میخوام بدونم زمینش از این دید چه جوری هست؟ و اینکه کلا الان این رشته تو ایران تو چه موفعیتی هست ؟وضعش نسبت به کشورهای دیگه چه طوریه؟ راستی کشوری که الان عمده ترین حرف رو در این رشته بزنه کجاست؟ 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ خوب حالا تا چه حد میشه کارای خلاقانه و ابتکاری و جدید انجام داد>؟ تا حد زيادي. اين رشته به خاطر اينكه جديده خيلي جاي كار داره. البته يه عاملش هم ميتونه اين باشه كه با بدن و سلامتي انسان و البته راحتيش در ارتباطه به همين خاطر توي جنبه هاي خيلي متفاوتي داره به سرعت پيشرفت ميكنه. در نظر بگير توي طراحي صندلي ها يا حتي خودكارا چه رقابتي وجود داره و چه طرحاي نويني دارن ميدن بيرون. حالا فك كن كه توي دستگاه هاي پيچيده تر نو آوري چقد ميتونه تاثير داشته باشه. میخوام بدونم زمینش از این دید چه جوری هست؟ خب مث هر رشته اي به شرايط كاري و محيطي بستگي داره. اگه پشتت محكم باشه از اين طريق ميتوني خيلي سريع پيشرفت كني ولي بايد يه پشتوانه اي مث استادي يا يه همچين فردي پشتت باشه. بعضيا از استادا كمك ميگيرن و بعضيا هم از افرادي كه بتونن پشتوانه ي مالي رو فراهم كنن. توي چن تا كار اول شريك ميشن و سهمشون از نتيجه خورد ميشه ولي توي كاراي بعد كه خودشون كم كم بتونن راه بيوفتن، ديگه نيازي به اين افراد نيست. از طرفي چون همه چي توي اين رشته خيلي سريع داره تغيير ميكنه و توي هر زماني يه چيزي مد ميشه جوونا بهتر پيشرفت ميكنن چون معمولا آپديت ترن :persiana__hahaha: اينجوري ميشه كه نياز به فارغ التحصيلاي (البته با ذوق) اين رشته توي صنعت احساس ميشه. :gnugghender: و اینکه کلا الان این رشته تو ایران تو چه موفعیتی هست ؟وضعش نسبت به کشورهای دیگه چه طوریه؟ تا چند سال پيش صرفا دست كسايي بود كه پول داشتن. توي بيمارستانا هم كه پزشكا اصن محل نميذاشتن به مهندسا :shame: ولي الآن به چند دليل وضع داره عوض ميشه. توي بيمارستانا كه هر بيمارستان بزرگي به نسبت امكاناتش بايد يه بخش مهندسي پزشكي يا تجهيزات پزشكي داشته باشه. توي شركت هاي مهندسي پزشكي هم قوانين مشكل تر شده و بايد از افراد متخصص استفاده بشه. الآن توي بخشاي تحقيقات بيمارستانا هم پزشكا خيلي استقبال مي كنن كه مهندس پزشك براشون نتيجه ي تحقيقات رو تحليل كنه. چون توي سيستم پزشكي پول خيلي زيادي صرف تحقيقات ميشه ولي كسي نيست كه تحليلش كنه و در صورت امكان راه حلي پيشنهاد كنه. توي ادارات تجهيزات پزشكي هم دارن نيرو هاي جوان رو جايگزين ميكنن. ولي به طور كلي همه چي بستگي داره به اينكه چه كاري بخواي بكني. چقد جاه طلب باشي و اينكه بتوني توي موقعيتاي مناسب از آدماي مناسب كمك بگيري. :gnugghender: راستی کشوری که الان عمده ترین حرف رو در این رشته بزنه کجاست؟ خب توي قسمتاي مختلف كشوراي مختلفي هستن. كلا توي تجهيزات پزشكي آمريكا و آلمان هميشه جلو بودن ولي بسته به نوع فيلدي كه مد نظرته كشوراي ديگه اي هم هستن كه دارن به خوبي با هم رقابت ميكنن. خودم بودم حال نداشتم اين همه رو بخونم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده