حانی 3371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ لب تاپ رو به رتبه ی سه هزار کشوری می دادن داداشم یه خورده بالاتر بود ندادن الهی داداشم:cryingf: بعدهم فک کنم حق باشماهاس که می گین هر کی فک می کنه دانشگاه خودش بده... بازم مرسی بابت راهنماییتون ایشالله که بشه براتون جبران کنم مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی از همه:w139: 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ مونا تو دیگه چرا درستو بخون همون دانشگاه خودت کجا بودی دانشگاه تهران بودی؟ بخون معدلت بالا بشه سهمیه شی همونجا..ابادان دانشگاه ملیش همین دانشگاه صنعت نفت که مشتقات نفت میگیره استخراج ,اکتشاف ,پالایش از اینا دیگه معدل متوسط دانشگامون 13.58 اون ترم اینقد خوندم شدم 14:banel_smiley_4: تهرانو دوست ندارم اخهو گرنه به من کرسی شریفئ بیشنهاد دادن 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ لب تاپ رو به رتبه ی سه هزار کشوری می دادن داداشم یه خورده بالاتر بود ندادن الهی داداشم:cryingf:بعدهم فک کنم حق باشماهاس که می گین هر کی فک می کنه دانشگاه خودش بده... بازم مرسی بابت راهنماییتون ایشالله که بشه براتون جبران کنم مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی از همه:w139: من همیشه میکن دانشگاه ما اشغاله بعد میرم شهررستان دختر خالم اینا رو میبینم امیدوار میشم اما تا میام دوباره میگم بده هر جا سختی خودشو دارهدوری از خونواده سخته اما عادت میشه اینقد عادت میشه که تو شهر خودت غریبگی میکنی:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ لب تاپ رو به رتبه ی سه هزار کشوری می دادن داداشم یه خورده بالاتر بود ندادن الهی داداشم:cryingf:بعدهم فک کنم حق باشماهاس که می گین هر کی فک می کنه دانشگاه خودش بده... بازم مرسی بابت راهنماییتون ایشالله که بشه براتون جبران کنم مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی از همه:w139: اخی خواهش معدل متوسط دانشگامون 13.58 اون ترم اینقد خوندم شدم 14:banel_smiley_4: تهرانو دوست ندارم اخهو گرنه به من کرسی شریفئ بیشنهاد دادن خوبه دانشگاه تهران دوس نداری:icon_pf (34): من همیشه میکن دانشگاه ما اشغالهبعد میرم شهررستان دختر خالم اینا رو میبینم امیدوار میشم اما تا میام دوباره میگم بده هر جا سختی خودشو دارهدوری از خونواده سخته اما عادت میشه اینقد عادت میشه که تو شهر خودت غریبگی میکنی:icon_pf (34): اه بیا بهله من که خیلی خیلی بدتر از تو نظرم نسبت به دانشگام حقم دارم ولی تو حق نداری.. اما بیشتر ادمایی که دیدم تو دوران تحصیل از یونیشون مینالیدن ولی بعد خوبشو میگن.. اره غربتم یه درده ولی بقول تو ادم باش کنار میاد 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ اخی خواهش خوبه دانشگاه تهران دوس نداری:icon_pf (34): اه بیا بهله من که خیلی خیلی بدتر از تو نظرم نسبت به دانشگام حقم دارم ولی تو حق نداری.. اما بیشتر ادمایی که دیدم تو دوران تحصیل از یونیشون مینالیدن ولی بعد خوبشو میگن.. اره غربتم یه درده ولی بقول تو ادم باش کنار میاد خواجه نصیرم نه تهراناره مثلا الان مریضم حال ندارم اما غربت ادمو بزرگ میکنه 4 لینک به دیدگاه
حانی 3371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ منم خواهرم هم رشته و هم دانشگاهیه شماست من الان هم از رشتم راضیم هم دانشگام خدا روشکر 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده