Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۸ سلام.دوستان لطف کنند و بگن به چه اتومبیلی علاقه دارند و دلیل این انتخابو بیان کنند . لطفا فقط نگن من bmw دوست دارم کامل مدل ماشینو بگن . البته اشکالی نداری کلی هم بگن اما سعی کنند در فرصت مناسب مدل ماشین را هم عنوان کنند 16 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۸ حالا که گفتی لامبورگینی باید بگردی و یک عکس از این ماشین برای ما بذاری و در اینده مدل ماشینتو بگی . 8 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۸ ستاره از كامپيوترت كپي ميكني اينجا ميذاري؟ آپلودش كن 7 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۸ ممنون از ستاره که عکس هارو ویرایش کرد .من هم از لامبورگینی خوشم میاد .هم زیباست هم سرعت بالایی داره .این هم یکی از مدلهاش به نام رونتون. 6 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۸ اينم يك عكس ديگه نه ابوذر مشكل چيز ديگه بود حل شد. 6 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۸ حالا چراش اينه يكي به خاطره سرعت وديگري زيباييش كه بيشتر زردشم دوست دارم 7 لینک به دیدگاه
Siamak 109 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۸ 206 تیپ2 مدل 88. زیرا دوست دارم دیگه.:icon_pf (44): 8 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۸ من عاشق زانتیا هستم زانتیا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نوع بدنه 5 در 5 نفره نوع موتور بنزيني 2 ليتري J20A سيستم انتقال قدرت دو ديفرانسيل چهار وضعيته (4WD) سيستم فرمان دنده شانه اي نوع گيربکس 5 دنده دستي 4 دنده اتوماتيك ظرفيت ظرفيت باک بنزين 66 ليتر تعداد سرنشين 5 نفر موتور تعداد سيلندر 4 تعداد سوباب 16 حجم موتور 2000 cc نسبت تراکم 5/10 حداکثر قدرت موتور 140 اسب بخار در 6000 دور در دقيقه حداکثر گشتاور 183 نيوتن متر در 4000 دور در دقيقه استاندارد آلآيندگي Euro 4 شاسي تعليق - جلو پايه هاي مک فرسون تعليق - عقب اتصالات چند گانه ترمز جلو ديسکي با سيستم خنک کاري ترمز عقب عقب کاسه اي نوع تاير و لاستيک 225/70 R16 دنده اي اتوماتيک وزن وزن با باک پر 1505 1520 وزن با باک پر و آپشن هاي کامل 1575 1590 عملکرد حداکثر سرعت km/h 175 km/h170 زمان صفر تا صد 5/12 ثانيه 6/13 ثانيه سوخت مصرف در شهر 11.6 ليتر 12.1 ليتر در 100 كيلومتر مصرف در جاده 7.6 ليتر 7.9 ليتر در 100 كيلومتر مصرف تركيبي 9.1 ليتر 9.4 ليتر در 100 كيلومتر سيستم سوخت رساني انژکتوري با پاشش چند نقطه اي نوع سوخت (اکتان) 95 ابعاد طول كلي (با روكش لاستيك زاپاس) 4.470 ميليمتر عرض كلي (بدون آيينه هاي جانبي) 1.810 ميليمتر ارتفاع كلي 1.695 ميليمتر فاصله بين دو محور 2.640 ميليمتر فاصله چرخهاي جلو از هم 1.540 ميليمتر فاصله چرخهاي عقب از هم 1.570 ميليمتر فاصله كف خودرو با زمين 200 ميليمتر شعاع دايره گردش خودرو 5/5 متر تعداد سرنشين 5 نفر 7 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۸ با تشکر از جاوید .هدف من هم همین بود که دوستان مثل جاوید نظرشونو در مورد اتومبیل مورد علاقشون بگن .به زودی من هم در مورد انتخابم که لامبورگینی هستش توضیحاتی میدم :ws2: 4 لینک به دیدگاه
T-Agent 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۸ ..............::::::B . M . W::::::::............. من BMW کلاس ام پاور 320i چهار نفره - دو در - بدون سقف - سفارش اولیه آمریکا و - تقویت موتور هامان -------می گن هیچ پورشه ای هم نمیتونه در خیابان و حالت واقعی باش بخونه--------- 7 لینک به دیدگاه
danijan 571 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۸ من عاشق 206 نوک مدادی هستم چون شکل بیرونش خیلی نازه،همین 4 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۸ تو ایران،در شرایط ایده آل.ماکسیما! چون حیفه ماشینی گرونتر از اینو تو جاده های ایران برونی!! ولی خارج از ایران،در شرایطی کاملاً ایده آل؛بوگاتی ویرون!!:jawdrop: اینم فضای داخلی بوگاتی: اینم موتور فول آلومینیوم که دارای 1100اسب بخاره و 11تا رادیات داره!! لینک به دیدگاه
AMIRHADI DAISY 37 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۸ سلام این مطلع یک تکنواوژی است و بسیار مورد علاقه من [attach]238[/attach] بسیار دیده میشود که جوانان به شکل و مشخصات فنی و ... یک ماشین توجه کرده و اعلام میدارند که ما از این خوشمان میآید !!!! ولی شما متخصص هستید و یا خواهید شد و نه عوام پس کار شناسانه علاقه مند شوید عکس بالا اولین ev دنیا است تصور کنید آن زمان چگونه و با چه امکاناتی میشده یک همچنین شاهکاری را به انجام رساند؟ و پس از آن مهندس شوید من به TESLA علاقه مندم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
mahdi soleimani 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۸ اخه من پیکان دارم پوله بیشر از اونم هم ندارم اما عشق است ماشین های امریکایی و لامبورگینی انا کننیان 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۸ پیکان هم برای خودش دنیایی داره .کسی از فراری خوشش نمیاد ؟ بقیه اصلا ماشین دوست ندارند 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده