رفتن به مطلب

شرایط جهنمی

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 44
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چقدر سبک نوشتن ، فونت مورد استفاده ، موضوع اولین تاپیک ، تاریخ عضویت و از همه مهم تر : استفاده از این نام کاربری ، منو یاد یه روانشناس تو این انجمن که از چند نام کاربری استفاده کرده بود میندازه!!:ws52:

-----------------------

پدر و مادرتان (بدون ربط داشتن به مسئله ی ازدواج) درخواست میکنند که دوستیتان را با او قطع کنید.( هیچ راه برای قانع کردنشان وجود ندارد)
من فکر نمیکنم این شرایط کلا اتفاق بیفته . . .اگه مساله ای پیش میومد تو این ده سال رفاقت ، باید پدر و مادر این درخواست رو ازم میکردن . . .:ws52:

به هر حال اگه ببینم دلیل قانع کننده ای ندارن ، دوستی رو قطع نمیکنم . .

• Like 2
لینک به دیدگاه
چقدر سبک نوشتن ، فونت مورد استفاده ، موضوع اولین تاپیک ، تاریخ عضویت و از همه مهم تر : استفاده از این نام کاربری ، منو یاد یه روانشناس تو این انجمن که از چند نام کاربری استفاده کرده بود میندازه!!:ws52:

نه داداش

رفیق مین خودمونه

معرفی کاربران تازه وارد رو یه نگاهی بنداز میبینی

اذیت میکنی؟

به نقل از نمکی:ws3:

چاکریم:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
نه داداش

رفیق مین خودمونه

معرفی کاربران تازه وارد رو یه نگاهی بنداز میبینی

اذیت میکنی؟

به نقل از نمکی:ws3:

چاکریم:icon_gol:

یادش افتادم خب!

چیکار کنم!! :-"! :icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه

خیلی سپاسگذارم که در این جستار شرکت کردین٬ خیلی بیشتر سپاس گذارم که فقط یه نفرتون تا الان فهمیده چی گفتم ولی چون دلیلی واسه حرفش ارائه نکرده من هم اسمش رو ارائه نمیکنم و محفوظ نگه میدارم و سپاس گذاری ویژه ای از تمام اسپم هاتون. مرسی.

.

.

.

.

.

.

به جملاتم دقت کنید!

پدر مادر هیچ دلیلی به شما ارائه نمیدن ( واسه خودشون دلیل دارند ولی الزامی نمیبینند که دلیل را برای شما توضیح دهند)

کسی که با او قصد ازدواج دارید هم یک درخواست از شما دارد و آن هم قطع دوستی با بهترین دوست دوران زندگیتون است.

پ. ن ۱: چرا نمیشه با یه دوست زندگی (به معنای کلمه داشت) و او را برای ازدواج نخواست؟

(یعنی نمیشه با یه استاد دانشگاه٬ یه پیرمرد یه پیرزن٬ یه قطع نخاع و معلول دوست بود؟!)

پ .ن ۲: به بعید بودن قضیه کاری نداشته باشید

پ.ن۳: فقط انتخاب کنید و دیلیل خود را صراحتا توضیح دهید

شاد و سربلند باشید

آنارشیست

• Like 2
لینک به دیدگاه

ای بابا!

چه موقعیت بدیه انارشیست جون

من چون خودم فقط با منطق قانع میشم اگه اوانا نتونن دلیل منطقی برام بیارن و اینکه واقعا دوستی اون دوست رو بخوام وبرام ارزش زیادی داشته باشه احتمال زیاد قید این ازدواج رو میزنم

در ضمن من فکر میکنم کسی که ادم رو دوست داره باید با همه علایق و سلایق دوست داشته باشه کسی که هنوز نیومده داره با خودش حق تعیین و انتخاب و محدودیت میاره از نظر من عشق نیست و فقط یه حس خوخواهانه س..منم از زیر سلطه بودن متنفرم:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ای بابا!

چه موقعیت بدیه انارشیست جون

من چون خودم فقط با منطق قانع میشم اگه اوانا نتونن دلیل منطقی برام بیارن و اینکه واقعا دوستی اون دوست رو بخوام وبرام ارزش زیادی داشته باشه احتمال زیاد قید این ازدواج رو میزنم

در ضمن من فکر میکنم کسی که ادم رو دوست داره باید با همه علایق و سلایق دوست داشته باشه کسی که هنوز نیومده داره با خودش حق تعیین و انتخاب و محدودیت میاره از نظر من عشق نیست و فقط یه حس خوخواهانه س..منم از زیر سلطه بودن متنفرم:w16:

اولین جواب در راستای سوال مورد نظر.

سپاس از شما

اگر اجازه دهید دوستان دیگر هم نظراتشون را در این باره بگویند و در آخر جستار را جمع بندی میکنم.

شاد و سربلند باشید

آنارشیست

• Like 1
لینک به دیدگاه
دوست عزیز دور دوستتو خط بکش و به زندگی معمولی برگرد

رفیق هم خودش یه روزی میره حال چه بخوای و چه نخوای

سپاس از توجه شما دوست عزیز

شاد و سربلد باشید

آنارشیست

لینک به دیدگاه
۱۰ سال پیش دوستی را برای خود انتخاب کردید٬ از جنس مخالف ولی دوستیان به وادی احساسات نکشید و در کمال صمیمیت احترام صداقت و دوستی ۱۰ سال را گذراندید و هر روز به دوستیان اضافه شده و از نظر شما فردی کاملا مثبت ( با معیارهای شما) است

چند وقتی است که زوج مورد علاقه ی تان (همان پرنسس با گیسوان طلایی یا شاهزاده بر اسب سفید)

را پیدا کردید و اورا واقعا دوست دارید

شرایط جهنمی این است:

پدر و مادرتان (بدون ربط داشتن به مسئله ی ازدواج) درخواست میکنند که دوستیتان را با او قطع کنید.( هیچ راه برای قانع کردنشان وجود ندارد)

فرد مورد علاقتان به شما میگوید باید رابطه ی خود را دوست خود قطع کنید (به هر دلیل که برای فرد موجه هم میتوتاند باشد)

.

.

.

شما در این شرایط کدام را انتخاب میکنید؟؟

پدر مادر که عزیز ترین کسان هستند و فرد مورد علاقتان یا دوست ۱۰ساله خود را که با او زندگی (زندگی به معنای کلمه) کردید؟

من متوجه نشدم که این یه تست روانشناسیه یا اینکه استاتر میخواد با این روش از کاربران اینجا شناخت پیدا کنه و یا اینکه یه سئواله.

اگه یه سئوال باشه نظر من اینه: انتخاب برای هر انسانی مختص خود اوست. یعنی هر یک از ما اگر تو اون شرایط قرار بگیریم ممکنه انتخاب متفاوتی داشته باشیم و به همین دلیل نمیشه نتیجه گرفت که بهترین انتخاب در این گونه موارد کدومشه. نسبت به هر انسانی متفاوته. من یه جور شمام یه جوره دیگه . ولی این وضعیت نمیتونه ملاک حقانیت هر یک از انتخابها باشه.

این از نظر جنبه انسانی

از نظر جنبه حقوق هم باید عرض کنم استاتر محترم باید بگه اینا رو برای چی میخواد بدونه. :ws28:

لینک به دیدگاه
من متوجه نشدم که این یه تست روانشناسیه یا اینکه استاتر میخواد با این روش از کاربران اینجا شناخت پیدا کنه و یا اینکه یه سئواله.

اگه یه سئوال باشه نظر من اینه: انتخاب برای هر انسانی مختص خود اوست. یعنی هر یک از ما اگر تو اون شرایط قرار بگیریم ممکنه انتخاب متفاوتی داشته باشیم و به همین دلیل نمیشه نتیجه گرفت که بهترین انتخاب در این گونه موارد کدومشه. نسبت به هر انسانی متفاوته. من یه جور شمام یه جوره دیگه . ولی این وضعیت نمیتونه ملاک حقانیت هر یک از انتخابها باشه.

این از نظر جنبه انسانی

از نظر جنبه حقوق هم باید عرض کنم استاتر محترم باید بگه اینا رو برای چی میخواد بدونه. :ws28:

دوست عزیز و خوش خنده ی من این فرمایشات شما چه ربطی به سوال دارد؟

شاد و سربلند باشید

آنارشیست

لینک به دیدگاه

خب من فکر می کنم وقتی بخوای یکیو انتخاب کنی نباید خیلی احساس و این چرت و پرت ها رو توش دخیل کنی ،

و اینکه وقتی با عقل میشینی یه چیزی و بررسی می کنی می تونی بفهمی درست داری بررسیش می کنی یا نه ، نه از روی احساسی که در لحظه یا لحظات بوجود بیاد .

میشه آرمان ها و ایده آل ها و شرایط خوب و قابل پسند رو اینطوری شناخت ! دید و با چیزی که تو ذهن هست سنجید ، میشه درک کرد که میتونی یه زندگی رو ادامه بدی یا دوباره از نو شروع کرد .

خوبی و بدی رو آرمان و درستی و چیزی که میتونی باهاش کنار بیای رو توی دوستی دیدی و فهمیدیشون و با کمک اون بوده که به نتیجه رسیدی و نتیجه رو احتمالا توی شاهزاده رویا ها دیدی ! حالا اینجا مساله دو تا میشه :

1- نتیجه 10 سال به واقع در شاهزاده رویاها دیده شده ؟

یا 2 - صفات نا مناسب دوست مقابلش از نظر اون فرد توی شاهزاده دیده نشده !

به هر حال به قول دخترعمو تا باهاش زیر یه سقف زندگی نکنی نمی تونی بشناسیش ،

اینجا طرف ده سال شناخته شده ، می تونه این ده سال کمک کنه تا شاهزاده توی مدت کوتاهی شناخته بشه یا جوگیری باشه و می تونه علاقه ناشی از غلیان احساسات بیخود باشه .

در ضمن فرد اول که دوستش باشه معیار ها رو داره !!! ( ممکنه با شناخت معیار ها شاهزاده رو درست انتخاب کرده باشه و یا باز هم همون درگیری احساسی )

کافیه آدم خودش باشه و هواسش باشه جوگیر نشه !

لینک به دیدگاه
دوست عزیز و خوش خنده ی من این فرمایشات شما چه ربطی به سوال دارد؟

شاد و سربلند باشید

آنارشیست

نگرفتی عزیز. :ws3:

لینک به دیدگاه
خیلی سپاسگذارم که در این جستار شرکت کردین٬ خیلی بیشتر سپاس گذارم که فقط یه نفرتون تا الان فهمیده چی گفتم ولی چون دلیلی واسه حرفش ارائه نکرده من هم اسمش رو ارائه نمیکنم و محفوظ نگه میدارم و سپاس گذاری ویژه ای از تمام اسپم هاتون. مرسی.

.

.

.

.

.

.

به جملاتم دقت کنید!

پدر مادر هیچ دلیلی به شما ارائه نمیدن ( واسه خودشون دلیل دارند ولی الزامی نمیبینند که دلیل را برای شما توضیح دهند)

کسی که با او قصد ازدواج دارید هم یک درخواست از شما دارد و آن هم قطع دوستی با بهترین دوست دوران زندگیتون است.

پ. ن ۱: چرا نمیشه با یه دوست زندگی (به معنای کلمه داشت) و او را برای ازدواج نخواست؟

(یعنی نمیشه با یه استاد دانشگاه٬ یه پیرمرد یه پیرزن٬ یه قطع نخاع و معلول دوست بود؟!)

شاد و سربلند باشید

آنارشیست

دوست خوبم کم هست تو این دوره زمونه:banel_smiley_4:

ادما یه سری حریمم دارن اگه طرف مقابل بخاد از اول تو حریما دخالت کنه که نمیشه:banel_smiley_4:

مادرم همیشه نگرانه هر کاری بکنی هیچ وقت نمیتونه موافقت لازمشونو بدست بیاری همیشه میترسن:banel_smiley_4:

طرفتو مجاب کن که یه دوستی و به رابطه تو با اون هیچ ضرری نمیزنه شاید اون داره دوستتو به چشم رقیبش میبینه :w16: ببخشید میگم اکا قانع هم نشد بیخیالش شو کسی که خالا نتونه درکت کنه چند وقت دیگه هم نمیتونه کنه

دو روز دیگه ممکنه بگه با فلانی نگرد به بساری سلام نکن و زندگی تو این شرایط جهنم میشه:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

.

.

.

.

.

.

به جملاتم دقت کنید!

شاد و سربلند باشید

آنارشیست

ما هم از شما سپاسگزاریم:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

سپاس از تمامی دوستان٬ چه اندیشمندان و چه برو بچه های قوم بنی اسرائیل ( خوشحالم که با ادبیات آنارشیستی آشنا نیستین دوست گرامی (مهناز))

قبل از طرح این پرسش به مین گفتم ۹۵٪ چرت و پرت جواب خواهند داد٬ تصحیح میکنم!

آمار اینگونه جواب ۹۸٪ بود!

کسی که دوستی با قدمت ۱۰ سال را برای خواست های دیگران رد میکند٬ در واقع آنقدر بزرگ نشده است که معیار های بزرگی برای دوستی انتخاب کند (و در کل آنقدر قوی نیست که زندگی را دست خود بگیرد)..... و زندگی را سرار پوچ گذرانده است.

من آنچه شرط بلاغ با تو میگویم٬ تو خواه از سخنم پنر گیر٬ خواه ملال!

(دیگر هیچ جوابی برای هیچ نظر و سوالی ندارم)

شاد و سربلند باشید

آنارشیست

• Like 3
لینک به دیدگاه

واقعا تعجب کردم از این نحوه ی تفکر برخی دوستان... خیلی عجیبه... واقعا میشه دلیل خیلی از مسائل رو در همین طرز تفکر ها جست و جو کرد که اینجا هم نمونه ای از اون رو میبینیم...

حالا به هر حال...

اینطور که بنده از گفته های شما دوست آنارشیست متوجه شدم سناریو این هست که بنده با دختری دوست هستم و این رابطه احساسی نیست... این دوستی 10 سال ادامه پیدا کرده و دوستان خیلی خوبی هستیم... دختر دیگری رو برای ازدواج انتخاب کردم و دوست دارم... خانواده ی من میگند من باید رابطه ی خودم رو با اون دختری که دوستش دارم قطع کنم... و دختری که دوستش دارم میگه باید رابطه خودم رو با دختری که 10 سال هست با هم دوست های صمیمی هستیم قطع کنم...

شما خیلی جزئیات رو بیان نکردید... برای مثال آیا خانواده دلایل منطقی برای درخواستشون دارند ؟

من تا حالا چند بار در چنین موقعیتی قرار گرفتم... یا حداقل موقعیت بسیار شبیه به این...

من در چنین موقعیتی اگر گفته های خانواده خودم منطقی و با دلیل بودند (مسلما معیار سنجش من هستم) گفته های اونها رو در نظر میگیرم ولی عملی نمیکنم... اگر غیر منطقی بودند بهشون توجهی نمیکنم...

اما در مورد اون دختری که بنده دوستش دارم... اگر اون دختر از من بخواد که دوستیم خودم رو با دوست 10 ساله قطع کنم مسلما فرد معقول و منطقی و دانایی نیست... فردی سطحی بین و کج اندیش و با اعتماد به نفس پایین هست و مسلما به من هم اعتماد کافی نداره... در نتیجه لایق چیزی نیست... این نظر من بود...

من دوستی خودم رو با اون دوست 10 ساله ادامه میدم... درخواست خانواده خود به خود اجابت میشه و اون دختر رو هم کنار میزارم...

• Like 5
لینک به دیدگاه
واقعا تعجب کردم از این نحوه ی تفکر برخی دوستان... خیلی عجیبه... واقعا میشه دلیل خیلی از مسائل رو در همین طرز تفکر ها جست و جو کرد که اینجا هم نمونه ای از اون رو میبینیم...

حالا به هر حال...

اینطور که بنده از گفته های شما دوست آنارشیست متوجه شدم سناریو این هست که بنده با دختری دوست هستم و این رابطه احساسی نیست... این دوستی 10 سال ادامه پیدا کرده و دوستان خیلی خوبی هستیم... دختر دیگری رو برای ازدواج انتخاب کردم و دوست دارم... خانواده ی من میگند من باید رابطه ی خودم رو با اون دختری که دوستش دارم قطع کنم... و دختری که دوستش دارم میگه باید رابطه خودم رو با دختری که 10 سال هست با هم دوست های صمیمی هستیم قطع کنم...

شما خیلی جزئیات رو بیان نکردید... برای مثال آیا خانواده دلایل منطقی برای درخواستشون دارند ؟

من تا حالا چند بار در چنین موقعیتی قرار گرفتم... یا حداقل موقعیت بسیار شبیه به این...

من در چنین موقعیتی اگر گفته های خانواده خودم منطقی و با دلیل بودند (مسلما معیار سنجش من هستم) گفته های اونها رو در نظر میگیرم ولی عملی نمیکنم... اگر غیر منطقی بودند بهشون توجهی نمیکنم...

اما در مورد اون دختری که بنده دوستش دارم... اگر اون دختر از من بخواد که دوستیم خودم رو با دوست 10 ساله قطع کنم مسلما فرد معقول و منطقی و دانایی نیست... فردی سطحی بین و کج اندیش و با اعتماد به نفس پایین هست و مسلما به من هم اعتماد کافی نداره... در نتیجه لایق چیزی نیست... این نظر من بود...

من دوستی خودم رو با اون دوست 10 ساله ادامه میدم... درخواست خانواده خود به خود اجابت میشه و اون دختر رو هم کنار میزارم...

فردی سطحی بین و کج اندیش و با اعتماد به نفس پایین هست و مسلما به من هم اعتماد کافی نداره... در نتیجه لایق چیزی نیست... این نظر من بود.

به نظرم نتیجه گیری تو هم خیلی درست نیست. این هم نظر منه:ws3:

من کاری می کنم که ارمش تو زندگیم بیشتر بشه

کسی که دوستی با قدمت ۱۰ سال را برای خواست های دیگران رد میکند٬ در واقع آنقدر بزرگ نشده است که معیار های بزرگی برای دوستی انتخاب کند (و در کل آنقدر قوی نیست که زندگی را دست خود بگیرد)..... و زندگی را سرار پوچ گذرانده است.

ببین دوست من

هر کسی تعریفی از دوستی داره .

من همیشه با این قضیه مشکل داشتم . چرا ما همه چیو مطلق نگاه می کنیم(کلی گفتم شما منظورم نبودی ).

دوستی درنظر هر کسی یه معنی داره و کسی هم حق اینکه بگه بقیه اشتباه می کنن نداره

ممکنه مثلا یک نفر به دوستی اینقدر بها نده که شما میدی .

به نظرت همیشه اطرافیان مقصر هستن که ما در این شرایط گیر کردیم؟

هر کسی یه اصول و قواعدی رو داره و با اونها زندگی میکنه

من خودم به شخصه خیلی کم پیش میاد برام کسایی که خیلی اختلاف عقیده دارم باهاشون جزو دوستان خیلی صمیمیم بشن .(اشتباه نکنیا دوست مخالف خودم زیاد دارم ) اما اگه بخوام کسی رو برا ازدواج انتخاب کنم سراغ کسی نمیرم که تا این حد با من اختلاف عقیده داره . منی که دوستی رو حالا با هر نوع تعریفی درست میدونم یکی رو برا ازدواج می پذیرم که عین من که نمیشه حداقل شبیه من فکر کنه. این که برم یکی رو کاملا متضاد با تفکراتم پیدا کنم که نمیشه.من اگه تو این شرایط باشم خودم رو بیشتر مقصر میدونم تا خانواده یا کسی که می خوام باهاش ازدواج کنم.

من اگه با کسی ازدواج کنم سعی می کنم همه چیو بدونم درباره اش .اگه بتونم تحمل کنم و قبولش داشته باشم حرفاش رو هم ناشی از کوته بینی یا ... نمی دونم. قواعد اون رو قبول کردم و پاش می ایستم . اگر می خواستم نایستم قبول نمی کردم.

نمی دونم منظورمو تونستم برسونم یا نه

اما کلا اعتقاد دارم اکثر شرایط بد یا جهنمی که شما میگید ناشی از اشتباهات فردی خود ادم هست

وقتی من خودم ندونم می خوام چکار کنم یا تو زندگیم چی می خوام حق ندارم از بقیه انتظار داشته باشم که بدونن

با تشکر از اسی

برای استفاده کردن از فن متن قرمز کنش :ws3::ws17::ws50:

همیشه این دعا رو کردم باز می کنم

کاری به دین و اینها هم نداره

بی خداها هم میتونن این دعا رو بکنن چون علمی ثابت شده(علم نئوتیک (اگه اشتباه نکنم)) فکر به موضوعات باعث جذبشون میشه

همه عاقبت بخیر بشن

• Like 3
لینک به دیدگاه

منظورمم از اون حرفا این بود که یکی رو برا ازدواج می کنم که مثل من فکر کنه و اگه کسی رو که مخالفم فکر میکنه به عنوان همسر انتخاب کردم به خواسته ها و قواعدش هم احترام میذارم و قبول می کنم.

در هر صورت حق انتخاب با خودته دوست من

نمی تونی همه چیزو با هم داشته باشی

کسی نمی تونه همزمان بخواد در سواحل جنوب کشور شنا کنه و در همون لحظه هم در جنگل های شمال از طبیعت لذت ببره

بین اولویت روچی میدونی

به سمت اون حرکت کن . خودتو راضی کن. زندگی تو هست و باید لذت ببری:ws50:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سپاس از تمامی دوستان٬ چه اندیشمندان و چه برو بچه های قوم بنی اسرائیل ( خوشحالم که با ادبیات آنارشیستی آشنا نیستین دوست گرامی (مهناز))

قبل از طرح این پرسش به مین گفتم ۹۵٪ چرت و پرت جواب خواهند داد٬ تصحیح میکنم!

آمار اینگونه جواب ۹۸٪ بود!

من آنچه شرط بلاغ با تو میگویم٬ تو خواه از سخنم پنر گیر٬ خواه ملال!

(دیگر هیچ جوابی برای هیچ نظر و سوالی ندارم)

شاد و سربلند باشید

آنارشیست

عربها یه مثلی دارند میگن: حسن السئوال نصف الجواب.یعنی اگر سئوال را بدرستی بپرسیم نصف جواب رو تو متن همان سئوال میبینیم. به نظر من نحوه پرسش استاتر یکم گنگ بود و بیشتر شبیه به چالش کشیدن عقاید خواننده بود تا طرح کاربردی یک موضوع.

اصرار استاتر در قبول نظر اون در واقع تحمیل عقیده است و راهی برای خواننده بجر اسپم باقی نمیذاره. اگر سئوال بصورت نرم و صرفا جهت نقد پرسیده شود باید ادبیات خاص خودش رو داشته باشد. که این نکته در متن تاپیک موجود نبود. بدبینی استاتر هم از مضمون نوشته شون که قرمزش کردم از پیش راه را بر خواننده بسته بود. به هر حال این موضوع در جای خودش محل گفتگو داشت ولی فکر میکنم منظور استاتر تنها به چالش کشیدن منفی ذهن خواننده بود. یه جور حالت خشن داشت.

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...