CodePlus 15426 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 سلام تاپیکی که مشاهده میکنید دور دوم از مسابقاتی موسوم به مسابقه طراح برتر هفته میباشد دوستانی که قصد شرکت در این مسابقه را دارند باید توجه کنند که این دور از مسابقه بنابر آموزشی که در تاپیک آموزش:[RTgroup]ساخت یک تایپوگرافی در مکس ورندر با V-ray(سطح مبتدی)قرارداده شده انجام میگیرد. توجه کنید که : پلاگین وی ری در بخش پلاگین های سه بعدی طرح ها نباید 1 کپی از آموزش باشند از نام کاربری خود در طرح ارائه شده استفاده نکنید طرح ها را به صورت پیغام خصوصی برای من ارسال کنید در پایان مطمئنم لازم نیست که بگم از خودتون خلاقیت بخرج بدید .... 22
panoram 5055 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 ایشا الله من بعد امتحاناتم اگه بازم مسابقهایی بود شرکت میکنم....................... ممنونم از دعوتت 2
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 26 اسفند، 2010 ایشا الله من بعد امتحاناتم اگه بازم مسابقهایی بود شرکت میکنم....................... ممنونم از دعوتت خوشحالمون میکنی .... 3
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 26 اسفند، 2010 امیدوارم بتونم بیام شرکت کنم......... تو میتونی ..... 2
smmoosavian 1993 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 آقا یه کم بیشتر توضیح بده من که هیچی نفهمیدم ، چی چی باید طراحی کنیم ؟ با نرم افزار های دیگه هم غیر از مکس میشه طراحی کرد ؟ 1
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 26 اسفند، 2010 آقا یه کم بیشتر توضیح بده من که هیچی نفهمیدم ، چی چی باید طراحی کنیم ؟با نرم افزار های دیگه هم غیر از مکس میشه طراحی کرد ؟ اون بالا لینک گذاشتم ... هدف از این مسابقات اینه که بچه ها برن آموزشا رو بخونن و انجام بدن و هم 1 چی یاد بگیرن ... هم 1 جایزه ای (مختصر) بگیرن ... اینم قوانین و توضیحات .. مسابقه طراح برتر هفته فعلا فقط مکس و فتوشاپه.. نوشتم که اگه استقبال بشه .. هر هفته با 1 برنامه انجام میشه این مسابقات ... 2
Matin H-d 18145 ارسال شده در 30 اسفند، 2010 یادآوری میشود :banel_smiley_4: کاره سختیه.. حجمه زیادی میخواد نصب برنامه:4chsmu1: 2
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 31 اسفند، 2010 به احتمال زیاد خودت برنده ای .................... بقیه اگه طرحشونو نفرستن .. اولین برنده سه بعدی خودتی ... و این کاپ تقدیمت میشه 3
panoram 5055 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 به احتمال زیاد خودت برنده ای .................... بقیه اگه طرحشونو نفرستن .. اولین برنده سه بعدی خودتی ... و این کاپ تقدیمت میشه آخه زمان خوبی نیست الان...الان آخر ترم و موقع امتحاناته و درسا انبار شدست طبق معمول و اکثرا هم انشجوییم......... واسه همین زیا استقبال نشده.... اما روش خوبیه.. بعد امتحانات همه شرکت میکنن.. 4
partow 25305 ارسال شده در 31 اسفند، 2010 آخه زمان خوبی نیست الان...الان آخر ترم و موقع امتحاناته و درسا انبار شدست طبق معمولو اکثرا هم انشجوییم......... واسه همین زیا استقبال نشده.... اما روش خوبیه.. بعد امتحانات همه شرکت میکنن.. منم موافقم ... همین مسابقه رو بزارید واسه بعد از امتحانات ... 3
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 31 اسفند، 2010 این که گذشت .................. برنده .. بدون نظرسنجی ... پرتو 3
ارسال های توصیه شده