شقایق31 40377 مالک ارسال شده در 25 اسفند، 2010 :ws3:نه اخه من به اواتارای مریم فارست عادت دارم....همش فک میکنم شاید یه شقایق دیگست! آدم خالشو مثل پوست پیاز میفروشه ؟:w00::w00: آخه همه فکر میکنن میریام پشت سیستم نشسته و پست میزنه 2
شقایق31 40377 مالک ارسال شده در 25 اسفند، 2010 این تاپیک رو من برای بار 500 م میبینمش ولی بازم برام قشنگه. ممنون ازت که غیر مستقیم و تاکیدی گفتی تکراریه ولی تکرارش شاید یه تلنگری باشه برای کسایی که از والدینشون غافلن عزیزم 2
غایب 4790 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 ممنون ازت که غیر مستقیم و تاکیدی گفتی تکراریه ولی تکرارش شاید یه تلنگری باشه برای کسایی که از والدینشون غافلن عزیزم میدونم. نه منظورم تکراری بودنش نیست. همین تلنگری که بهم میزنه منظورمه. هر چند که دیگه مادر ندارم و فقط یاد اونو تو قلبم زنده میکنم. 2
شقایق31 40377 مالک ارسال شده در 25 اسفند، 2010 میدونم. نه منظورم تکراری بودنش نیست. همین تلنگری که بهم میزنه منظورمه. هر چند که دیگه مادر ندارم و فقط یاد اونو تو قلبم زنده میکنم. متاتر شدم روحش شاد واقعا گنجی هستن که بعد از رفتنشون کشف میکنیم من هیچ وقت فراموش نمیکنم دو هفته قبل از فوت بابام سر یه جریانی از دستش دلخور بودم و میخواستم شدیدا گله کنم و میدونستم حرفم میشه اگه به زبون بیارم ولی خیلی خودم و کنترل کردم و به روی خودم نیاوردم و الان خوشحالم که به زبون نیاوردم چون دو هفته بعد بابام فوت کرد وگرنه تا آخر عمر عذاب وجدان ولم نمیکرد 3
ooraman 22216 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 آخه همه فکر میکنن میریام پشت سیستم نشسته و پست میزنه ..... 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 ولی دخترها معمولا در حق مادرشان، بی معرفت تر از پسرها هستند...... چرا خکم کلی میدی؟؟؟:banel_smiley_4: 2
Ehsan 112346 ارسال شده در 26 اسفند، 2010 چرا حکم کلی میدی؟؟؟:banel_smiley_4: پس حکم به گیشنیز بدم !!!!!! :w00: 2
Mm.Mali 322 ارسال شده در 28 اسفند، 2010 خیلی قشنگ بود... ایمیل میکنم واسه همه دوستام میفرستم... مرسیییی 1
شقایق31 40377 مالک ارسال شده در 28 اسفند، 2010 خیلی قشنگ بود...ایمیل میکنم واسه همه دوستام میفرستم... مرسیییی قابل نداشت شکلک گل!
eder 13732 ارسال شده در 28 اسفند، 2010 منم واسه دو چیز هیچ وقت خودمو نمیبخشم همیشه جلوی چشممن ..... اولی مادربزرگم بود که وقتی میخواست پیرهن نو ام رو بشوره سفید کننده زیاد بهش زد و اونو خراب کرد ..... بعد من دعواش کردم ، اونم زار زار زد زیر گریه .... دومیش هم بابام بود که وقتی تو بستر مرگ بود صدام کرد که کمکش بدم ولی من فیلم رو ترجیح دادم و چند دقیقه بعدش رفتم ..... هر دوشون هم چند ماه بعد از اون اتفاقات رفتن ..... دوباره اشکم در اومد ........... 7
shaden. 18583 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 منم واسه دو چیز هیچ وقت خودمو نمیبخشم همیشه جلوی چشممن ..... اولی مادربزرگم بود که وقتی میخواست پیرهن نو ام رو بشوره سفید کننده زیاد بهش زد و اونو خراب کرد ..... بعد من دعواش کردم ، اونم زار زار زد زیر گریه .... دومیش هم بابام بود که وقتی تو بستر مرگ بود صدام کرد که کمکش بدم ولی من فیلم رو ترجیح دادم و چند دقیقه بعدش رفتم ..... هر دوشون هم چند ماه بعد از اون اتفاقات رفتن ..... دوباره اشکم در اومد ........... همهمون اشتباه میکنیم ادر جان پدر و مادر بزرگوارتر از اونی هستن که ما فکرشو میکنیم هیچ وقت از بچه هاشون دلگیر نمیشن 4
eder 13732 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 همهمون اشتباه میکنیم ادر جان پدر و مادر بزرگوارتر از اونی هستن که ما فکرشو میکنیم هیچ وقت از بچه هاشون دلگیر نمیشن از این ناراحتم که هیچ وقت فرصت پیدا نمیکنم که ازشون معذرت بخوام ........ 1
shaden. 18583 ارسال شده در 29 اسفند، 2010 از این ناراحتم که هیچ وقت فرصت پیدا نمیکنم که ازشون معذرت بخوام ........ سعی کن کارایی رو انجام بدی که دوست داشتن حتما میبخشنت 1
ارسال های توصیه شده