شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ :ws3:نه اخه من به اواتارای مریم فارست عادت دارم....همش فک میکنم شاید یه شقایق دیگست! آدم خالشو مثل پوست پیاز میفروشه ؟:w00::w00: آخه همه فکر میکنن میریام پشت سیستم نشسته و پست میزنه 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ این تاپیک رو من برای بار 500 م میبینمش ولی بازم برام قشنگه. 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ این تاپیک رو من برای بار 500 م میبینمش ولی بازم برام قشنگه. ممنون ازت که غیر مستقیم و تاکیدی گفتی تکراریه ولی تکرارش شاید یه تلنگری باشه برای کسایی که از والدینشون غافلن عزیزم 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ ممنون ازت که غیر مستقیم و تاکیدی گفتی تکراریه ولی تکرارش شاید یه تلنگری باشه برای کسایی که از والدینشون غافلن عزیزم میدونم. نه منظورم تکراری بودنش نیست. همین تلنگری که بهم میزنه منظورمه. هر چند که دیگه مادر ندارم و فقط یاد اونو تو قلبم زنده میکنم. 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ میدونم. نه منظورم تکراری بودنش نیست. همین تلنگری که بهم میزنه منظورمه. هر چند که دیگه مادر ندارم و فقط یاد اونو تو قلبم زنده میکنم. متاتر شدم روحش شاد واقعا گنجی هستن که بعد از رفتنشون کشف میکنیم من هیچ وقت فراموش نمیکنم دو هفته قبل از فوت بابام سر یه جریانی از دستش دلخور بودم و میخواستم شدیدا گله کنم و میدونستم حرفم میشه اگه به زبون بیارم ولی خیلی خودم و کنترل کردم و به روی خودم نیاوردم و الان خوشحالم که به زبون نیاوردم چون دو هفته بعد بابام فوت کرد وگرنه تا آخر عمر عذاب وجدان ولم نمیکرد 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ آخه همه فکر میکنن میریام پشت سیستم نشسته و پست میزنه ..... 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ ولی دخترها معمولا در حق مادرشان، بی معرفت تر از پسرها هستند...... چرا خکم کلی میدی؟؟؟:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ چرا حکم کلی میدی؟؟؟:banel_smiley_4: پس حکم به گیشنیز بدم !!!!!! :w00: 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ پس حکم به گیشنیز بدم !!!!!! :w00: کوفت:w00: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ کوفت:w00: بترکی هی... درد بی درمون...... :w00: 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ بترکی هی... درد بی درمون...... :w00: زهر هلاهل:w00: 2 لینک به دیدگاه
Mm.Mali 322 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ خیلی قشنگ بود... ایمیل میکنم واسه همه دوستام میفرستم... مرسیییی 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ خیلی قشنگ بود...ایمیل میکنم واسه همه دوستام میفرستم... مرسیییی قابل نداشت شکلک گل! لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ منم واسه دو چیز هیچ وقت خودمو نمیبخشم همیشه جلوی چشممن ..... اولی مادربزرگم بود که وقتی میخواست پیرهن نو ام رو بشوره سفید کننده زیاد بهش زد و اونو خراب کرد ..... بعد من دعواش کردم ، اونم زار زار زد زیر گریه .... دومیش هم بابام بود که وقتی تو بستر مرگ بود صدام کرد که کمکش بدم ولی من فیلم رو ترجیح دادم و چند دقیقه بعدش رفتم ..... هر دوشون هم چند ماه بعد از اون اتفاقات رفتن ..... دوباره اشکم در اومد ........... 7 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ منم واسه دو چیز هیچ وقت خودمو نمیبخشم همیشه جلوی چشممن ..... اولی مادربزرگم بود که وقتی میخواست پیرهن نو ام رو بشوره سفید کننده زیاد بهش زد و اونو خراب کرد ..... بعد من دعواش کردم ، اونم زار زار زد زیر گریه .... دومیش هم بابام بود که وقتی تو بستر مرگ بود صدام کرد که کمکش بدم ولی من فیلم رو ترجیح دادم و چند دقیقه بعدش رفتم ..... هر دوشون هم چند ماه بعد از اون اتفاقات رفتن ..... دوباره اشکم در اومد ........... همهمون اشتباه میکنیم ادر جان پدر و مادر بزرگوارتر از اونی هستن که ما فکرشو میکنیم هیچ وقت از بچه هاشون دلگیر نمیشن 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ همهمون اشتباه میکنیم ادر جان پدر و مادر بزرگوارتر از اونی هستن که ما فکرشو میکنیم هیچ وقت از بچه هاشون دلگیر نمیشن از این ناراحتم که هیچ وقت فرصت پیدا نمیکنم که ازشون معذرت بخوام ........ 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ از این ناراحتم که هیچ وقت فرصت پیدا نمیکنم که ازشون معذرت بخوام ........ سعی کن کارایی رو انجام بدی که دوست داشتن حتما میبخشنت 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده