shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ نظر داشتم از همون اول میدادم دیگه:w00:اصلا نظرهامو نمیگم شما خانوادگی نظرهای منو میدزدین و بهره میبرین :ws28: تو هم مامانتو میخوای؟ 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ منم هستم سلام مادر بزرگ جونم خوفی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws2: :ws28: خنده رو نیگا 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ تو هم مامانتو میخوای؟ چرا حرف تو دهن من میزاری:w00: مامانم هزارتا کار داره نمیتونه بیاد دیدی گفتم میخوای نظر منو بدزدی؟ 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ چرا حرف تو دهن من میزاری:w00:مامانم هزارتا کار داره نمیتونه بیاد دیدی گفتم میخوای نظر منو بدزدی؟ برو اولشو بخون من اول تر گفتم:ws2: 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ سلام مادر بزرگ جونمخوفی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws2: سلااااااااام خواستم اعلام حضور کنم که بحمدالله حاصل شد... 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ سلااااااااامخواستم اعلام حضور کنم که بحمدالله حاصل شد... سلام خوبی؟ تو مامانتو نمیخوای؟ 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ برو اولشو بخون من اول تر گفتم:ws2: آخه نظرهای تو به درد نمیخوره هیشکی تحویلت نمیگیره ولی نظرهای من یه چیز دیگه هست واسه این میخوای به اسم خودت ثبت کنی واسه این من نمیگم یادته تو اون علامت ممنوع گاوه که جیش کرده بود نظر منو دزدیدی؟ 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ سلااااااااامخواستم اعلام حضور کنم که بحمدالله حاصل شد... خدارو شکر سلام خوبی؟تو مامانتو نمیخوای؟ تو به مامان اینو اون چیکار داری؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ سلام خوبی؟تو مامانتو نمیخوای؟ مامانم تو اتاق بغلیه :girl_in_dreams: 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ آخه نظرهای تو به درد نمیخوره هیشکی تحویلت نمیگیره ولی نظرهای من یه چیز دیگه هست واسه این میخوای به اسم خودت ثبت کنی واسه این من نمیگمیادته تو اون علامت ممنوع گاوه که جیش کرده بود نظر منو دزدیدی؟ :ws28: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ مامانم تو اتاق بغلیه :girl_in_dreams: :ws28: واسه چی میخندی؟:w00: نظر دزدین هم خنده داره/:w00: 2 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ تو چرا راه به راه الکی میخندی 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ تو چرا راه به راه الکی میخندی مگه نوه ات رو نمیشناسی؟؟؟؟:w00: لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ مگه نوه ات رو نمیشناسی؟؟؟؟:w00: نه بیا بریم اینجا اصپم نکن الان شقاسق میاد ما رو میندازه بیرون :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ مامانم تو اتاق بغلیه :girl_in_dreams: خوش به حالت:ws44: 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ نه بیا بریم اینجا اصپم نکن الان شقاسق میاد ما رو میندازه بیرون :banel_smiley_52: شقی کیلو چند ولش کن :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ واسه چی میخندی؟:w00: نظر دزدین هم خنده داره/:w00: از اعتماد به نفست خوشم میاد 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ خوش به حالت:ws44: چرا چون تو اتاق بغلیه؟ لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ دختر خوب واسه مادر که زجرش نده کمه،میگن هیچ مردی جانش را برای هیچ زنی فدا نمیکند مگر آن زن مادرش باشد. واقعا؟؟؟؟ اخه به نظرم پسرا تا اون حد عاطفه ندارن 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ از اعتماد به نفست خوشم میاد مرسیییییییییی :ws28: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده