Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ ای دیو سپید پای در بند، ای گنبد گیتی ای دماوند؟ منظورت دماونده؟ اون که شونصد میلیون سالشه! تو بصیرت را با تاریخ یکی میکنی!!!!! :w00: اینها چیزهایی فرابشری هستند که از درک مردمی عادی مثل ما خارج است و فقط علما و فضلای ساکن کشورهای اسلامی از این اسرار باخبرند...... 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ تو بصیرت را با تاریخ یکی میکنی!!!!! :w00: اینها چیزهایی فرابشری هستند که از درک مردمی عادی مثل ما خارج است و فقط علما و فضلای ساکن کشورهای اسلامی از این اسرار باخبرند...... منم میخوام برم تو کار تسخیر جن اسی پیش کدوم امام زاذه باید دخیل ببندم تا راهشو بهم نشون بدن 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ منم میخوام برم تو کار تسخیر جن اسی پیش کدوم امام زاده باید دخیل ببندم تا راهشو بهم نشون بدن هزینه خمس و زکات و..... را به من بده،خودم راهش را نشونت میدم....... 2 لینک به دیدگاه
Babak.PHP 565 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ هزینه خمس و زکات و..... را به من بده،خودم راهش را نشونت میدم....... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده