شقایق31 40377 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 فوری رفتی تو کوچه اولین نفرو دیدی رد شد گرفتی گفتی بیاد شو هرت بشه:ws28: :ws28: بابا قحطی خو چکار کنه:JC_thinking: 3
SPEEDY 3334 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 اوه اوه. نیم صفحه مطلب بود و 5 صفحه اسپم و چرندیات! بترکی فروم!! اینجا مدیر نداره بیاد اینا رو جمع کنه؟ 4
Avenger 19333 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 :ws28:بابا قحطی خو چکار کنه:jc_thinking: از بس عجوله یکم صبر میکرد خو خودم میرفتم میاوردمش وردست تو تازه راحت هم میشدی اونم نمیرفت تو کوچه هی داد بزنه شور میخوام 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 از بس عجوله یکم صبر میکرد خو خودم میرفتم میاوردمش وردست تو تازه راحت هم میشدی اونم نمیرفت تو کوچه هی داد بزنه شور میخوام :ws28::ws28: 1
حسام الدين 52 مالک ارسال شده در 25 اسفند، 2010 تو همدست قاتلي من ولي بلد نيستم كسي رو بكشم اصلا به قيافم مياد؟ شايد بتونم با ادبم و با محبت كردنم از پا درشون بيارم 2
Avenger 19333 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 اوه اوه. نیم صفحه مطلب بود و 5 صفحه اسپم و چرندیات! بترکی فروم!! اینجا مدیر نداره بیاد اینا رو جمع کنه؟ چرا من مدیر این قسمت امری داری بفرما اگه دلت میخواد بگو بقفلمش اونم از این اهنیا 2
sookut 13735 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 از بس عجوله یکم صبر میکرد خو خودم میرفتم میاوردمش وردست تو تازه راحت هم میشدی اونم نمیرفت تو کوچه هی داد بزنه شور میخوام اولا كه من نميخواستم شوور كنم خاله رها به زور داد چون آبجي بزرگم از حسودي ميخاست منو بكشه دوما من نميخواستم شوور كنم خاله رها به زور داد چون آبجي بزرگم از حسودي ميخاست منو بكشه سوما هم كهمن نميخواستم شوور كنم خاله رها به زور داد چون آبجي بزرگم از حسودي ميخاست منو بكشه اوه اوه. نیم صفحه مطلب بود و 5 صفحه اسپم و چرندیات! بترکی فروم!! اینجا مدیر نداره بیاد اینا رو جمع کنه؟ :w00: :ws28:بابا قحطی خو چکار کنه:JC_thinking: 1
sookut 13735 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 چرا من مدیر این قسمت امری داری بفرما اگه دلت میخواد بگو بقفلمش اونم از این اهنیا من ولي بلد نيستم كسي رو بكشم اصلا به قيافم مياد؟ شايد بتونم با ادبم و با محبت كردنم از پا درشون بيارم شما اين زن و شوورو نميشناسي محبت نميدونن چيه فقط اهل زورن 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 من ولي بلد نيستم كسي رو بكشم اصلا به قيافم مياد؟ شايد بتونم با ادبم و با محبت كردنم از پا درشون بيارم :w127::w127:ایول نرسیده داری از خودت تعریف میکنی 2
SPEEDY 3334 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 بابا شما دیگه کی هستین. چقدم زود از مطلب من تشکر کردین!!! :jawdrop: بابا مدییرررر . بابا مدبررر. من که میگم به جای این همه پست و اینا، یاهو مسنجر که هست دم دستتون، قشنگ دو ساعت هی زن و شوهر بازی و جن بازی و اینا کنین خوب! نمیذارین دو دقیقه بفهمیم جن کی بود و کی اومد و کی رفت و چند سال عمر کرد که! 4
حسام الدين 52 مالک ارسال شده در 25 اسفند، 2010 بابا شما دیگه کی هستین. چقدم زود از مطلب من تشکر کردین!!! :jawdrop: بابا مدییرررر . بابا مدبررر. من که میگم به جای این همه پست و اینا، یاهو مسنجر که هست دم دستتون، قشنگ دو ساعت هی زن و شوهر بازی و جن بازی و اینا کنین خوب! نمیذارین دو دقیقه بفهمیم جن کی بود و کی اومد و کی رفت و چند سال عمر کرد که! ناراحت نباش اينا همشون از شور و نشاط كودكانه ناشي ميشن 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 اولا كه من نميخواستم شوور كنم خاله رها به زور داد چون آبجي بزرگم از حسودي ميخاست منو بكشهدوما من نميخواستم شوور كنم خاله رها به زور داد چون آبجي بزرگم از حسودي ميخاست منو بكشه سوما هم كهمن نميخواستم شوور كنم خاله رها به زور داد چون آبجي بزرگم از حسودي ميخاست منو بكشه :w00: :ws28: 2
sookut 13735 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 بابا شما دیگه کی هستین. چقدم زود از مطلب من تشکر کردین!!! :jawdrop: بابا مدییرررر . بابا مدبررر. من که میگم به جای این همه پست و اینا، یاهو مسنجر که هست دم دستتون، قشنگ دو ساعت هی زن و شوهر بازی و جن بازی و اینا کنین خوب! نمیذارین دو دقیقه بفهمیم جن کی بود و کی اومد و کی رفت و چند سال عمر کرد که! شما به جن جماعت چيكار داري:w00: ناراحت نباش ابجي اينا همشون از شور و نشاط كودكانه ناشي ميشن آره 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 بابا شما دیگه کی هستین. چقدم زود از مطلب من تشکر کردین!!! :jawdrop: بابا مدییرررر . بابا مدبررر. من که میگم به جای این همه پست و اینا، یاهو مسنجر که هست دم دستتون، قشنگ دو ساعت هی زن و شوهر بازی و جن بازی و اینا کنین خوب! نمیذارین دو دقیقه بفهمیم جن کی بود و کی اومد و کی رفت و چند سال عمر کرد که! همش تقصیر سکوته من میخواستم کشفش کنم نذاشت 3
حسام الدين 52 مالک ارسال شده در 25 اسفند، 2010 :ws28: كسي نيست بهت كمك كنه؟ من هستم ميتوني رو هيكل من حساب كني آجي 2
SPEEDY 3334 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 ناراحت نباش ابجي اينا همشون از شور و نشاط كودكانه ناشي ميشن جیگرتو من بخورم آبجی نه خواهر جون. چرا ناراحت. جوونن دیگه. ما پیرمردا باید تحمل کنیمشون. چه میشه کرد. الان مدیرا سر کار هستن، عصر میان 6 صفحه رو کن فیکون!!! میکنن... 2
sookut 13735 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 كسي نيست بهت كمك كنه؟ من هستم ميتوني رو هيكل من حساب كني آجي باشه داداش بيا به اين زن (شقي) بگو با جن كار نداشته باشه همش تقصیر سکوته من میخواستم کشفش کنم نذاشت تو خودت عين جن ميموني ميخواي جن كشف كني؟ 3
sookut 13735 ارسال شده در 25 اسفند، 2010 جیگرتو من بخورم آبجینه خواهر جون. چرا ناراحت. جوونن دیگه. ما پیرمردا باید تحمل کنیمشون. چه میشه کرد. الان مدیرا سر کار هستن، عصر میان 6 صفحه رو کن فیکون!!! میکنن... شما خبر ندي هيچي نميشه 1
ارسال های توصیه شده