soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ روانشناسان ميگويند اگر ميخواهيد پول براي شما شادي به همراه بياورد و خوشحالتان كند، فقط يك شرط دارد و آن اين كه كافي است درآمد شما بيشتر از دوستانتان باشد اين روانشناسان در جستجوي ميزان رضايت افراد از زندگي،روي عده زيادي از داوطلبان در كشورهاي مختلف بررسي كردند و برخلاف تصورشان دريافتند ميزان رشد اقتصادي در كل جامعه نميتواند سبب افزايش شادي افراد جامعه در طولاني مدت شود در حالي كه اگر افراد حتي در يك دوره كوتاه درآمد بيشتري نسبت به دوستان و اطرافيان خود داشته باشند، همين فاكتور كافي است كه بر رضايت، شادي و احساس مثبت آنها بيافزايد. اين يافته حاصل تلاش متخصصان روانشناسي در دانشگاه كاليفرنياي جنوبي است. به گزارش شبكه خبري تورنتو نيوز، پروفسور ريچارد استرلين، استاد روانشناسي در اين دانشگاه تصريح كرد: اين بررسي نشان ميدهد ميزان درآمد كلي افراد، باعث شادي آنها نميشود بلكه آنچه حائز اهميت است اين است كه بيشتر از ديگران درآمد دارند. اين يافته در مجله پيشرفتهاي آكادمي ملي علوم به چاپ رسيده است. 11 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ :gol cheshmak: تو بهم پول بده.من قول ميدم شاد بشم. 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ فکر کنم من آنرمالم چون خوشحال نمیشم با مادیات 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ فکر کنم من آنرمالم چون خوشحال نمیشم با مادیات درست فکر کردی فک نمیکنی همه همینو میگن؟ 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ درست فکر کردیفک نمیکنی همه همینو میگن؟ :banel_smiley_4: ولی من جدا مادیگرا نیستم و برام ارزشی نداره در حد اعتدالش کافیه نه دوست دارم فقیر باشم و نه ثروتمند 2 لینک به دیدگاه
vahid321 2013 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4:ولی من جدا مادیگرا نیستم و برام ارزشی نداره در حد اعتدالش کافیه نه دوست دارم فقیر باشم و نه ثروتمند خوش به حال وحید! 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ من نمیمیرم برای پول اما مشلات مالی میتونه اذیتم کنه!!اعصاب ندارم واسه مشکلاتی که منشاشون پوله:w00: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ خوش به حال وحید! ممنون شکلک کیجالت! 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ من نمیمیرم برای پول اما مشلات مالی میتونه اذیتم کنه!!اعصاب ندارم واسه مشکلاتی که منشاشون پوله:w00: واسه چه مشكلاتي اعصاب داري فوروخ ؟ 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ واسه چه مشكلاتي اعصاب داري فوروخ ؟ شادی مگه نبینمت من:banel_smiley_4: :ws3: 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ روانشناسان ميگويند اگر ميخواهيد پول براي شما شادي به همراه بياورد و خوشحالتانكند، فقط يك شرط دارد و آن اين كه كافي است درآمد شما بيشتر از دوستانتانباشد چرت گفته! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده