soheiiil 24251 ارسال شده در 23 اسفند، 2010 روانشناسان ميگويند اگر ميخواهيد پول براي شما شادي به همراه بياورد و خوشحالتان كند، فقط يك شرط دارد و آن اين كه كافي است درآمد شما بيشتر از دوستانتان باشد اين روانشناسان در جستجوي ميزان رضايت افراد از زندگي،روي عده زيادي از داوطلبان در كشورهاي مختلف بررسي كردند و برخلاف تصورشان دريافتند ميزان رشد اقتصادي در كل جامعه نميتواند سبب افزايش شادي افراد جامعه در طولاني مدت شود در حالي كه اگر افراد حتي در يك دوره كوتاه درآمد بيشتري نسبت به دوستان و اطرافيان خود داشته باشند، همين فاكتور كافي است كه بر رضايت، شادي و احساس مثبت آنها بيافزايد. اين يافته حاصل تلاش متخصصان روانشناسي در دانشگاه كاليفرنياي جنوبي است. به گزارش شبكه خبري تورنتو نيوز، پروفسور ريچارد استرلين، استاد روانشناسي در اين دانشگاه تصريح كرد: اين بررسي نشان ميدهد ميزان درآمد كلي افراد، باعث شادي آنها نميشود بلكه آنچه حائز اهميت است اين است كه بيشتر از ديگران درآمد دارند. اين يافته در مجله پيشرفتهاي آكادمي ملي علوم به چاپ رسيده است. 11
soheiiil 24251 مالک ارسال شده در 23 اسفند، 2010 فکر کنم من آنرمالم چون خوشحال نمیشم با مادیات درست فکر کردی فک نمیکنی همه همینو میگن؟ 1
شقایق31 40377 ارسال شده در 23 اسفند، 2010 درست فکر کردیفک نمیکنی همه همینو میگن؟ :banel_smiley_4: ولی من جدا مادیگرا نیستم و برام ارزشی نداره در حد اعتدالش کافیه نه دوست دارم فقیر باشم و نه ثروتمند 2
vahid321 2013 ارسال شده در 23 اسفند، 2010 :banel_smiley_4:ولی من جدا مادیگرا نیستم و برام ارزشی نداره در حد اعتدالش کافیه نه دوست دارم فقیر باشم و نه ثروتمند خوش به حال وحید! 5
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 23 اسفند، 2010 من نمیمیرم برای پول اما مشلات مالی میتونه اذیتم کنه!!اعصاب ندارم واسه مشکلاتی که منشاشون پوله:w00: 3
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 23 اسفند، 2010 من نمیمیرم برای پول اما مشلات مالی میتونه اذیتم کنه!!اعصاب ندارم واسه مشکلاتی که منشاشون پوله:w00: واسه چه مشكلاتي اعصاب داري فوروخ ؟ 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 24 اسفند، 2010 واسه چه مشكلاتي اعصاب داري فوروخ ؟ شادی مگه نبینمت من:banel_smiley_4: :ws3: 1
Hossein.T 22596 ارسال شده در 24 اسفند، 2010 روانشناسان ميگويند اگر ميخواهيد پول براي شما شادي به همراه بياورد و خوشحالتانكند، فقط يك شرط دارد و آن اين كه كافي است درآمد شما بيشتر از دوستانتانباشد چرت گفته!
ارسال های توصیه شده