mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ به نظر شما مخوفترین و زشت ترین اختراع بشر چه بوده ؟ ممکن است بگویید بمب اتم که جان هزاران نفر را گرفت و سایهی آن هنوز هم بر جهان سنگینی میکند. عده ای هم معتقدند اختراع دینامیت آغازی بود بر جنگهای گسترده و پر تلفات و مطمئنا جمعی اختراع سلاحهای شیمیایی و میکروبی را بدترین می دانند . همهی اینها درست ... اما به نظر من آنچه از تمام این اختراعات و ساختههای دست بشر کثیفتر و مخوفتر است ،توجیه است . مطمئنا هیچ انسانی دست به عملی نمی زند مگر آنکه ارتکاب آن عمل برایش توجیه شده باشد . آن کسی که بمب اتمی را بر سر مردمان بیدفاع هیروشیما و ناکازاکی میاندازد ، عمل خود را امری موجه میداند . آن افسر اس اس که دستور هزاران یهودی و کولی را می دهد و آنان را در اتاقهای گاز و کورهها از بین میبرد خود را یک قدیس و ناجی بشریت می داند . دیکتاتوری که برای حفظ حکومت و قدرت خود ،هزاران نفر را به زندان میاندازد و میکشد و دروغها میبافد ،مساله را برای وجدان خود حل کرده است . فردی که از پشت کنتور برق منزل خویش اقدام به برق دزدی میکند ،این کار خود را گرفتن حق خویش و مشروع میانگارد . پس میبینید که در واقع در راس هر اقدام ناپسند و جنایت ،عنصر توجیه نهفته است و به من حق میدهید که آن را زشتترین اختراع بشریت بدانم . 30 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ من زشت ترین اختراع بشر را تحجر و خرافات میدانم. 11 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ من زشت ترین اختراع بشر را تحجر و خرافات میدانم. این که اختراع نیست! این یه اندیشه ی کپک زدست 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ این که اختراع نیست!این یه اندیشه ی کپک زدست میشه واژه اختراع را معنی کنی؟ :w00: اختراع یعنی چیزی که در گذشته وجود نداشته،اما یک نفر آنرا با اندیشه خود به وجود میاورد. حالا اون اندیشه میتونه کپک زده باشه،میتونه بشردوستانه باشه...... 1 لینک به دیدگاه
yigid 52 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ به نظر من وحشتناک ترین اختراع بشر سیاست ! :icon_pf (95)::icon_pf (95): 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ وحشت ناکترین اختراع بشر باور ها هستند. که به هیچ جا هم نرسونده تش. 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ میشه واژه اختراع را معنی کنی؟ :w00: اختراع یعنی چیزی که در گذشته وجود نداشته،اما یک نفر آنرا با اندیشه خود به وجود میاورد. حالا اون اندیشه میتونه کپک زده باشه،میتونه بشردوستانه باشه...... لابد خرافات و یا تحجر جزء اختراع بوده و ما خبر نداشتیم! تعریفت از اختراع درسته ولی با گفتت مغایرت داره:w00: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ لابد خرافات و یا تحجر جزء اختراع بوده و ما خبر نداشتیم!تعریفت از اختراع درسته ولی با گفتت مغایرت داره:w00: مغایرت نداره،تو مغایرت میبینی......:w00: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ مغایرت نداره،تو مغایرت میبینی......:w00: نخیر:w00: کلا مغایرت داره مگه خودت تعریف نکردی اختراع ینی چیزی که وجود نداشته و یه نفر ساختتش؟ پس به گفته خودت اندیشه ی تحجر وجود نداشته و یه نفر اونو به وجود آورده؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ پس به گفته خودت اندیشه ی تحجر وجود نداشته و یه نفر اونو به وجود آورده؟ بله پس چی فکر کردی؟ فکر کردی بت یا خدایان چه جوری به وجود آمدند؟ 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ بله پس چی فکر کردی؟ فکر کردی بت یا خدایان چه جوری به وجود آمدند؟ الان تو کدوم مودی شوخی یا جدی؟مطلب بالا رو میگم آدم نمیتونه شوخی جدی تورو از هم تفکیک کنه 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ الان تو کدوم مودی شوخی یا جدی؟مطلب بالا رو میگمآدم نمیتونه شوخی جدی تورو از هم تفکیک کنه مگه من با کسی شوخی دارم...... :w00: من همیشه جدی ام،بعضی ها شوخی تلقی میکنند...... 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ مگه من با کسی شوخی دارم...... :w00: من همیشه جدی ام،بعضی ها شوخی تلقی میکنند...... پس اگه جدی هستی باید بگم بازم رو نظر خودم هستم چون تحجر رو یک نفر اختراع نکرده وچیزی نیست که در گذشته وجود نداشته باشه و کسی این عقیده رو اختراع کرده باشه تحجر فقط یه عقیدست نه یک اختراع:w00: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ پس اگه جدی هستی باید بگم بازم رو نظر خودم هستم چون تحجر رو یک نفر اختراع نکرده وچیزی نیست که در گذشته وجود نداشته باشه و کسی این عقیده رو اختراع کرده باشه تحجر فقط یه عقیدست نه یک اختراع جدی؟ پس بت پرستی و خرافات و تحجر و... خود به خود شکل گرفته و کسی آنرا اختراع نکرد،یک عقیده ای بوده برای خودش روی کره زمین،آدم ها اونرا بسطش داده اند..... تمامی این مکتب برای اول بار توسط یک فرد اختراع شده اند. مارکسیسم یک اعتقادیه که توسط مارکس اختراع شده و الان پیروانی عقیده مند داره..... برای تمامی مکاتب و عقاید هم یک نفر خشت اول را گذشته.... 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ جدی؟ پس بت پرستی و خرافات و تحجر و... خود به خود شکل گرفته و کسی آنرا اختراع نکرد،یک عقیده ای بوده برای خودش روی کره زمین،آدم ها اونرا بسطش داده اند..... تمامی این مکتب برای اول بار توسط یک فرد اختراع شده اند. مارکسیسم یک اعتقادیه که توسط مارکس اختراع شده و الان پیروانی عقیده مند داره..... برای تمامی مکاتب و عقاید هم یک نفر خشت اول را گذشته.... اولا مرسی از اطلاعاتت نمیدونستم دوما یه سوال برام پیش اومد بت پرستی مال تقریبا هزاران سال قبل میلاد مسیحه این یارو مارکس مال اون موقست؟ 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ اولا مرسی از اطلاعاتت نمیدونستمدوما یه سوال برام پیش اومد بت پرستی مال تقریبا هزاران سال قبل میلاد مسیحه این یارو مارکس مال اون موقست؟ چی میگی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من چکار به قدمت تاریخی دارم...... میگم هر باور ، مکتب ، یا خرافات یا هرچی که فکرش را بکنی برای نخستین بار توسط یک انسان ایجاد شده،حالا اون انسان میخواد 100 سال پیش زندگی میکرده یا ده هزار سال پیش...... مارکس هم معاصر است. 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ چی میگی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من چکار به قدمت تاریخی دارم...... میگم هر باور ، مکتب ، یا خرافات یا هرچی که فکرش را بکنی برای نخستین بار توسط یک انسان ایجاد شده،حالا اون انسان میخواد 100 سال پیش زندگی میکرده یا ده هزار سال پیش...... مارکس هم معاصر است. خوب منم میگم بت پرستی و تحجر مال زمانهایی خیلی قبل تر ازی یارو هست شاید این رسمی ترش کرده باشه :w00:کچلم کردی بابا این عقیده رو یه انسان ماق بل تاریخم میتونه داشته باشه پس اختراع محسوب نمیشه 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ از نظر من یکی از بدترین ساخته های بشر ، مواد مخدر بوده :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Anarchist 1419 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ بنظر من زشت ترین دستاورد بشر اخترع خدا بود٬ چون با دستورات او همه چیز توجیه پذیر میشود! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده