Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ نیستی..فکر میکنی...اگه اینطور باشه چرا درس خوندی؟؟رفتی یونی؟؟چرا ادامه دادی برای فوق؟؟؟ به خاطر فرار از بیکاری !!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ به خاطر فرار از بیکاری !!!!!!!!! اونم ارمانیه برای خودش..هرچند فرض بگیر : از خانواده خیلی پولدار بودی بهترین امکانات رفاهی و تفریحی در اختیارت بود میتونستی هر چیزی اراده کردی بدست بیاری لازم نبود تا اخر عمرت کار کنی و تا هفت نسل بعد از تو تامین بودند در اون صورت نظرت چیه؟؟میخوری و میخوابیدی تمام عمر؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ اونم ارمانیه برای خودش..هرچند فرض بگیر : از خانواده خیلی پولدار بودی بهترین امکانات رفاهی و تفریحی در اختیارت بود میتونستی هر چیزی اراده کردی بدست بیاری لازم نبود تا اخر عمرت کار کنی و تا هفت نسل بعد از تو تامین بودند در اون صورت نظرت چیه؟؟میخوری و میخوابیدی تمام عمر؟؟ اینو جدی میگما،اگه خیلی خیلی پولدار بودم،قدم به قدم هر شهر و جاده ای،دستشویی عمومی میساختم. تا هر کس قضای حاجت داره،دنبال مسجد نگرده........... البته من اگه پول زیاد داشتم،به دنبال درس میرفتم،اما تا لیسانس دروس مهندسی و از آنجا به بعد دروس انسانی... 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ اینو جدی میگما،اگه خیلی خیلی پولدار بودم،قدم به قدم هر شهر و جاده ای،دستشویی عمومی میساختم. تا هر کس قضای حاجت داره،دنبال مسجد نگرده........... جواب سوال منو درست ندادی 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ بگیر..بعد بیا بگو... در حال حاضر دارم زبونمو به حد قابل قبول میرسونم و برا صنعتی امیرکبیر دندون تیز کردم ولی باور کن بعد اون اصلا نمیدونم ترو لاوم چی خواهد بود! شاید ترو لاو در حین این مدت تغییر کنه . . . در واقع برا من یه تابع درجه سه از زمانه و منحنی تغییراتش خیلی شارپه! 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ چرا نتونیم تو خلوت خودمون بشینیم و خوش باشیم؟ همش باید با تکیه گاه زندگی بکنیم؟ من که موافق نیستم. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ بنا به پیشنهاد یکی از دوستان این تاپیک رو درباره true love زدم. مگه به پیشنهاد دوستات گوش میدی؟ 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ مگه به پیشنهاد دوستات گوش میدی؟ ندادم؟ لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ ندادم؟ اگه گوش میدی بیخیال true love شو..... به reality of life فکر کن...... 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ اگه گوش میدی بیخیال true love شو.....به reality of life فکر کن...... باشه بهش میگم 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۸۹ باشه بهش میگم امیدوارم بچه حرف شنویی باشه و کامل به حرفات گوش بده. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده