Ehsan 112349 ارسال شده در 23 اسفند، 2010 نیستی..فکر میکنی...اگه اینطور باشه چرا درس خوندی؟؟رفتی یونی؟؟چرا ادامه دادی برای فوق؟؟؟ به خاطر فرار از بیکاری !!!!!!!!! 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 23 اسفند، 2010 به خاطر فرار از بیکاری !!!!!!!!! اونم ارمانیه برای خودش..هرچند فرض بگیر : از خانواده خیلی پولدار بودی بهترین امکانات رفاهی و تفریحی در اختیارت بود میتونستی هر چیزی اراده کردی بدست بیاری لازم نبود تا اخر عمرت کار کنی و تا هفت نسل بعد از تو تامین بودند در اون صورت نظرت چیه؟؟میخوری و میخوابیدی تمام عمر؟؟ 2
Ehsan 112349 ارسال شده در 23 اسفند، 2010 اونم ارمانیه برای خودش..هرچند فرض بگیر : از خانواده خیلی پولدار بودی بهترین امکانات رفاهی و تفریحی در اختیارت بود میتونستی هر چیزی اراده کردی بدست بیاری لازم نبود تا اخر عمرت کار کنی و تا هفت نسل بعد از تو تامین بودند در اون صورت نظرت چیه؟؟میخوری و میخوابیدی تمام عمر؟؟ اینو جدی میگما،اگه خیلی خیلی پولدار بودم،قدم به قدم هر شهر و جاده ای،دستشویی عمومی میساختم. تا هر کس قضای حاجت داره،دنبال مسجد نگرده........... البته من اگه پول زیاد داشتم،به دنبال درس میرفتم،اما تا لیسانس دروس مهندسی و از آنجا به بعد دروس انسانی... 4
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 23 اسفند، 2010 اینو جدی میگما،اگه خیلی خیلی پولدار بودم،قدم به قدم هر شهر و جاده ای،دستشویی عمومی میساختم. تا هر کس قضای حاجت داره،دنبال مسجد نگرده........... جواب سوال منو درست ندادی 2
Hossein.T 22596 ارسال شده در 23 اسفند، 2010 بگیر..بعد بیا بگو... در حال حاضر دارم زبونمو به حد قابل قبول میرسونم و برا صنعتی امیرکبیر دندون تیز کردم ولی باور کن بعد اون اصلا نمیدونم ترو لاوم چی خواهد بود! شاید ترو لاو در حین این مدت تغییر کنه . . . در واقع برا من یه تابع درجه سه از زمانه و منحنی تغییراتش خیلی شارپه! 2
غایب 4790 ارسال شده در 23 اسفند، 2010 چرا نتونیم تو خلوت خودمون بشینیم و خوش باشیم؟ همش باید با تکیه گاه زندگی بکنیم؟ من که موافق نیستم. 2
Ehsan 112349 ارسال شده در 28 اسفند، 2010 بنا به پیشنهاد یکی از دوستان این تاپیک رو درباره true love زدم. مگه به پیشنهاد دوستات گوش میدی؟ 2
Ehsan 112349 ارسال شده در 28 اسفند، 2010 ندادم؟ اگه گوش میدی بیخیال true love شو..... به reality of life فکر کن...... 2
maryam_alien 9906 سازنده ارسال شده در 28 اسفند، 2010 اگه گوش میدی بیخیال true love شو.....به reality of life فکر کن...... باشه بهش میگم 1
Ehsan 112349 ارسال شده در 28 اسفند، 2010 باشه بهش میگم امیدوارم بچه حرف شنویی باشه و کامل به حرفات گوش بده. 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری