maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ بنا به پیشنهاد یکی از دوستان این تاپیک رو درباره true love زدم. تو چند تا تاپیک که صحبت از روابط و ازدواج شد، من از true love گفتم. از اینکه باور دارم برای رسیدن به موفقیت باید به ریسمان true love چنگ زد. از دید من خانواده خوب، سلامتی، داشتن یه زندگی تقریبا بی دغدغه، از همه نظر یه آدم درست و سالم بودن و این چیزها واقعا نعمتهای بزرگی هستن.... باید قدرشون رو دونست ولی حقیقتش معتقدم آدم باید به یه چیزی عشق بورزه... از اون عشقهایی که باعث پیشرفت بشه نه از اون احساسات دوران نوجوانی که به خاطر ترشح هورمون و اقتضای سن به وجود میان (که در جای خودشون چیز بدی نیستن ولی نباید باعث کارهای دیوانه وار و دور از عقلی مثل فرار کردن از خونه و ول کردن درس بشن). یه عشقی که وقتی برم دنبالش تو راه رسیدن بهش از خیلی جهات پیشرفت کنم و جلو برم.... یه عشقی که برای رسیدن بهش اگر کاری کردم ، 20 سال دیگه هم بهش افتخار کنم و بدونم و بتونم بگم کار درستی بوده... این جور عشق هیچ وقت هم باعث پشیمونی نمیشه..حتی اگر هم بهش نرسم باز خیلی چیزهای خوب دیگه رو پیدا کردم... true love اینه به نظرم..عشقی که لذت و رضایت میاره وچه بهتر که باعث پیشرفت هم بشه.... عشقی که پشیمونی نیاره..... حالا برای بعضیا true love میتونه یه آدم باشه، برای بعضیا میتونه یه شغل مثل معاونت رئیس جمهور آمریکا باشه. و اما در مورد ازدواج هم باید دنبال همچین چیزی بود... دنبال کسی که کنارش پیشرفت کنی و بری بالا.... کسی که از بودن در کنارش لذت ببری و اگر سالها بعد بتونی برگردی عقب ، بازم اون رو انتخاب کنی.. (از پستهام تو این تاپیک استفاده کردم) تا نظر شما چی باشه!!! 15 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ بالاخره تو این true love تاپیک کردی!! این عشقی که تو ازش اسم بردی خیلی خیلی نایابه!....ادم ممکنه به دام یه عشق اشتباهی به جای این نوعی که تو ازش اسم بردی بیفته و بعدش پشیمونی!!!!!.... من که ترجیح میدم سمتش نرم....به نظرم در حد یه دوست داشتنه معمولی کافیه! 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ اگه عشق همینه،اگه زندگی اینه،نمیخوام چشمام دنیا رو ببینه....... 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ طرز فکرت درسته کاملا اما به قول دوستمون خیلی نایاب و ایده اله یا حداقل خیلی شجاعت میخواد ریسکش رو بپذیری...چون ادم تا چیزی رو که میخواد بهش عشق بورزه نشناسه نمیتونه اون رو کعبه امال تلقی کنه حداقل من فکر میکنم عشقی که پشتش شناخت واقعی نباشه عشق که هیچی کشک هم نیست..ولی به هرحال برام جالبه که اینقدر شجاعت و بلندپروازی داری که سراغ همچین شرایطی رفتی و پیداش کردی و باهاش لذت میبری برای منم دعا کن 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ بالاخره تو این true love تاپیک کردی!! این عشقی که تو ازش اسم بردی خیلی خیلی نایابه!....ادم ممکنه به دام یه عشق اشتباهی به جای این نوعی که تو ازش اسم بردی بیفته و بعدش پشیمونی!!!!!.... من که ترجیح میدم سمتش نرم....به نظرم در حد یه دوست داشتنه معمولی کافیه! گفتم مساله خیلی مهمیه..روش تبادل نظر کنیم!!! آخه تا حالا چند نفر رفتن دنبالش؟ شاید پیدا کردن آدمی که براش تلاش کنی یه مقدار زمان ببره و حواس جمع بخواد ولی عشق به چیزهای دیگه مثل عشق به مدیرعامل گوگل شدن که پشیمونی نداره. 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ من در هر برهه ای از زمان ، ترو لاو متناسب با همون زمان رو دارم!! باید یه برآیند کلی از تروو لاو هام بگیرم ببینم به چی میرسه! 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ میشه بفرمایید چرا خانم ها فقط به دنبال وضع شرایط و ایده آل گرایی هستند و دنبال مردی سوار بر اسب سفید هستند؟ چرا هیچ مردی دنبال بانویی سوار بر خر خاکستری هم نمیگرده؟ 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ میشه بفرمایید چرا خانم ها فقط به دنبال وضع شرایط و ایده آل گرایی هستند و دنبال مردی سوار بر اسب سفید هستند؟ چرا هیچ مردی دنبال بانویی سوار بر خر خاکستری هم نمیگرده؟ خوبه ترو لاو رو معنی کرد دوستمون..الزاما ترو لاو یه مرد یا یه شخص نیست...:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ اگه عشق همینه،اگه زندگی اینه،نمیخوام چشمام دنیا رو ببینه....... :167: طرز فکرت درسته کاملا اما به قول دوستمون خیلی نایاب و ایده اله یا حداقل خیلی شجاعت میخواد ریسکش رو بپذیری...چون ادم تا چیزی رو که میخواد بهش عشق بورزه نشناسه نمیتونه اون رو کعبه امال تلقی کنه حداقل من فکر میکنم عشقی که پشتش شناخت واقعی نباشه عشق که هیچی کشک هم نیست..ولی به هرحال برام جالبه که اینقدر شجاعت و بلندپروازی داری که سراغ همچین شرایطی رفتی و پیداش کردی و باهاش لذت میبری برای منم دعا کن خوب اول اینکه آدمیزاد با ریسک به اینجا رسیده..اگر همه میترسیدن و هیچ کس از ترس کاری نمیکرد الان این همه پیشرفت نکرده بودیم. دوم اینکه بله شناخت لازمه. آدم اول باید بدونه چی میخواد. بعد چیزی یا کسی رو بر اساس خواسته هاش پیدا کنه در ضمن با تلاش برای رسیدن بهش نباید از اصل انسانیت دور بشه. این قسمت حساسه..زمان هم ممکنه ببره. ممکنه چیزی هم که میخواد خیلی آرمانی باشه. انسان بودن یعنی زندگی با ایده آل ها... وقتی دنبال یه چیز با جایگاه بلند و رفیع باشی پیشرفت میکنی. آدم بودن یعنی تلاش برای پیشرفت... آدمهایی که معروف هستن مثل دانشمندها، کاشفین و مخترع وسایلی مثل هواپیما و یا چیزهای دیگه همه یه رویایه بزرگ داشتن که رفتن دنبالش..ریسک هم کردن..خیلیها جونشون هم گذاشتن ولی حداقل زندگی راکد نداشتن... آدمهای بلندپروازی بودن . حالا نمیگم همه باید بریم یه قاره جدید کشف کنیم تا کاری کرده باشیم ولی آرزوهای بزرگ داشتن خوبه. من یه هدف رو برای خودم در نظر گرفتم. راه خیلی درازی جلو روم هست. حتی 1% هم احتمال نمیدم بهش برسم ولی با تلاش برای رسیدن، خیلی چیزهای خوب به دست میارم. باید تحصیلاتم رو ببرم بالا. دو تا زبان رو کامل یاد بگیرم. از ایران برم.اون ور یه شغل خیلی خوب پیدا کنم. اعتماد به نفسم رو ببرم بالا و خیلی کارهای دیگه تا تازه یه امیدی برای رسیدن به هدفم بتونم داشته باشم ..میبینی که حتی اگر هم نرسم نه تنها باز چیزی از دست نمیدم، بلکه میشه ازم به عنوان یه آدم موفق هم نام برد. 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ خوبه ترو لاو رو معنی کرد دوستمون..الزاما ترو لاو یه مرد یا یه شخص نیست...:icon_razz: میگم چرا مرد ها دنبال این قضایا زیاد نیستند؟؟:w00: 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ من در هر برهه ای از زمان ، ترو لاو متناسب با همون زمان رو دارم!!باید یه برآیند کلی از تروو لاو هام بگیرم ببینم به چی میرسه! بگیر..بعد بیا بگو... میشه بفرمایید چرا خانم ها فقط به دنبال وضع شرایط و ایده آل گرایی هستند و دنبال مردی سوار بر اسب سفید هستند؟ چرا هیچ مردی دنبال بانویی سوار بر خر خاکستری هم نمیگرده؟ عرض کردم اون بالا....منظورم چیز دیگه ای بود 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ میگم چرا مرد ها دنبال این قضایا زیاد نیستند؟؟:w00: هستن..هر کسی ارمانی داره اما ممکنه به اسم عشق یا همون ترو لاو دنبالش نکنه مثلا اعتقادی به این واژه نداشته باشه...وگرنه ادمی که حداقل تو ارزوهاش دنبال بهترین نباشه(تو هر زمینه ای)به نظر من یه جای کارش میلنگه... 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ هستن..هر کسی ارمانی داره اما ممکنه به اسم عشق یا همون ترو لاو دنبالش نکنه مثلا اعتقادی به این واژه نداشته باشه...وگرنه ادمی که حداقل تو ارزوهاش دنبال بهترین نباشه(تو هر زمینه ای)به نظر من یه جای کارش میلنگه... پس من فکر کنم فلج مغزی و جسمی 99 درصدم..... 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ اگه عشق همینه،اگه زندگی اینه،نمیخوام چشمام دنیا رو ببینه....... :ws28: من در هر برهه ای از زمان ، ترو لاو متناسب با همون زمان رو دارم!!باید یه برآیند کلی از تروو لاو هام بگیرم ببینم به چی میرسه! :persiana__hahaha:پیشته بابا ............... مریم فک نکنی یخواستم اسپم کنم هااااااا نه اصلا برای اینکه اسپم نشه: من حرفی برا گفتن ندارم :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ پس من فکر کنم فلج مغزی و جسمی 99 درصدم..... نیستی..فکر میکنی...اگه اینطور باشه چرا درس خوندی؟؟رفتی یونی؟؟ چرا ادامه دادی برای فوق؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ پس من فکر کنم فلج مغزی و جسمی 99 درصدم..... چیزی که به امید اون صبح از سرجات بلند بشی نداری؟ چیزی که با فکر کردن بهش تو ناراحتی، حالت بهتر بشه؟ چیزی که بری دنبالش؟؟ یعنی تو آرمانی نداری؟ 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ مریم فک نکنی یخواستم اسپم کنم هااااااا نه اصلا برای اینکه اسپم نشه: من حرفی برا گفتن ندارم :4chsmu1: راحت باش... :aghosh: اینم حرفیه 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ چیزی که به امید اون صبح از سرجات بلند بشی نداری؟چیزی که با فکر کردن بهش تو ناراحتی، حالت بهتر بشه؟ چیزی که بری دنبالش؟؟ یعنی تو آرمانی نداری؟ آرمان دارم،اما هیچکدام برای شخص خودم نیست........ 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ آرمان دارم،اما هیچکدام برای شخص خودم نیست........ آها...گرفتم منظورتو.... یک هدف والای غیر شخصی داری... مثل گاندی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده