رفتن به مطلب

نظر شما در مورد گناه چیه؟ لطفا شرکت کنید.

ارسال های توصیه شده

اگر نماز نخوندن گناهه پس بهترین چیز دنیا گناهه

گناه چیه؟ معنیش رو میگم؟ از کجا کشف شده؟ اینو برام بگید.

لینک به دیدگاه
گناه چیه؟ معنیش رو میگم؟ از کجا کشف شده؟ اینو برام بگید.

نمی دونم معنیش چیه

ولی نماز نخوندن گناهه

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه ولی این جزو گناهان کبیره یا بهتر بگم در اسلام بزرگترین گناه است

نه عزیزم. بزرگترین گناه در اسلام دروغ گفتن و غیبت و دو روئیه. نماز یه عبادت شخصیه. حتی خداوند نگفته کافر ها رو هر جا یافتید بکشید ولی منافقین رو فک کنم گفته. دروغ بزرگترین تکیه کلام ایرانی هاست و دنیا هم اینو میدونه.

لینک به دیدگاه
با تشکر از نظر شما. فک کنم شما فقط متن اولیه رو خوندید و بقیه مطالب منو که بعد اون نوشتم نخوندین. اگه با توجه به مطالب زیر متن نظر میدادید ممنون میشدم.:icon_gol:

اگه شما تمایل داشتیبد خواننده تمامی مطالب شما رو میخوند و نظر میداد باید همه رو پشت هم میاوردین و نتیجه گیری میکردین یا باید متذکر میشدین که ادامه نظرات هم باید خونده بشه از اونجایی که در اون موقع بنده وقت نداشتم که نظرات رو بخونم تا ادامه گفته های شما رو ببینم فقط به سوالی که اول پرسیدین پاسخ دادم در هر صورت اگه من تقصیر کار بودم

پوزش...!

و در مورد گفته های دیگر شما اولا باید بگم نوشته های فوق زیبایی بود :icon_gol:

دوما میخوام بگم واسه آدمهای این دوره و زمانه که فکرشونو محدود به امور پیش پا افتاده ای که گناه میپندارن اونم فقط در باب ظواهر کردن خیلی خیلی زوده که بخوان فکری به این گستردگی داشته باشن

اینا فقط بلدن به مسائل کلیشه ای و حاشیه توجه کنن

مردمی که الان تو قرن 21 هنوز درگیر این هستن که(عذر میخوام)با پای راست وارد دستشویی بشن یا چپ ازشون میخوای که چنین فکر عمیقی بکنن

هنوز خیلی زوده

البته من به قوم خاصی توهین نمیکنم و بر چسب کوته فکری نمیچسبونم و باید بگم بدون وجود چنین گفته هایی افکار همونطوری بسته باقی میمونه

ولی به نظر شما هضم این مطالب برای مردم کشور ما که هنوز درگیر خرافات هستن خیلی زود نیست؟

نباید اول خرافات ریشه کن بشه بعد به این مسائل رسیدگی کنیم؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
اگه شما تمایل داشتیبد خواننده تمامی مطالب شما رو میخوند و نظر میداد باید همه رو پشت هم میاوردین و نتیجه گیری میکردین یا باید متذکر میشدین که ادامه نظرات هم باید خونده بشه از اونجایی که در اون موقع بنده وقت نداشتم که نظرات رو بخونم تا ادامه گفته های شما رو ببینم فقط به سوالی که اول پرسیدین پاسخ دادم در هر صورت اگه من تقصیر کار بودم

پوزش...!

و در مورد گفته های دیگر شما اولا باید بگم نوشته های فوق زیبایی بود :icon_gol:

دوما میخوام بگم واسه آدمهای این دوره و زمانه که فکرشونو محدود به امور پیش پا افتاده ای که گناه میپندارن اونم فقط در باب ظواهر کردن خیلی خیلی زوده که بخوان فکری به این گستردگی داشته باشن

اینا فقط بلدن به مسائل کلیشه ای و حاشیه توجه کنن

مردمی که الان تو قرن 21 هنوز درگیر این هستن که(عذر میخوام)با پای راست وارد دستشویی بشن یا چپ ازشون میخوای که چنین فکر عمیقی بکنن

هنوز خیلی زوده

البته من به قوم خاصی توهین نمیکنم و بر چسب کوته فکری نمیچسبونم و باید بگم بدون وجود چنین گفته هایی افکار همونطوری بسته باقی میمونه

ولی به نظر شما هضم این مطالب برای مردم کشور ما که هنوز درگیر خرافات هستن خیلی زود نیست؟

نباید اول خرافات ریشه کن بشه بعد به این مسائل رسیدگی کنیم؟

من

درود بر شما. خیلی عالی بود . ممنونم. :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه عزیزم. بزرگترین گناه در اسلام دروغ گفتن و غیبت و دو روئیه. نماز یه عبادت شخصیه. حتی خداوند نگفته کافر ها رو هر جا یافتید بکشید ولی منافقین رو فک کنم گفته. دروغ بزرگترین تکیه کلام ایرانی هاست و دنیا هم اینو میدونه.

ما هفت گناه داریم که موجب عدم شفاعت میشه(یعنی بدترین گناه ها)

یکیش نماز نخوندن یکیش سبک شمردن نماز

• Like 1
لینک به دیدگاه
ما هفت گناه داریم که موجب عدم شفاعت میشه(یعنی بدترین گناه ها)

یکیش نماز نخوندن یکیش سبک شمردن نماز

5 تای بقیّش کدوماست؟در ضمن این شفاعت که میگی معنیش چیه؟

لینک به دیدگاه
5 تای بقیّش کدوماست؟در ضمن این شفاعت که میگی معنیش چیه؟

مطمئن باش دروغ جزو اون 5 تا نیست

شفاعت یعنی شفاعت

• Like 1
لینک به دیدگاه

نظر من :

گناه به معنای آسیبه

هر چیزی که به روح و جسم من یا دیگری آسیب برسونه اسمش میشه گناه

نتیجه :

اگر با انجام کاری آسیبی وارد نکنیم ( به هر کس و هر چیزی ) گناهی هم مرتکب نشدیم

• Like 1
لینک به دیدگاه

شفاعت یعنی شفاعت

شفاعت یعنی شما همش گناه بکن من میگم بهت ببخشند. اگه اینه که این عین ظلمه. چون در اینصورت انسان دلشو به این چیزا خوش میکنه و از گناه ترسی بدلش راه نمیده.

من این قصه شفاعت رو نمیتونم قبولش داشته باشم. یعنی با منطق و عقلم جور در نمیاد.

لینک به دیدگاه

این فقاهت نو شمام خیلی نوبره. دروغ امّ الفساده . اینو نشنیدی؟ ظاهرآ دین شما جدید تره. بیشتر بگو تا بدانیم. :icon_gol:

لینک به دیدگاه
شفاعت یعنی شما همش گناه بکن من میگم بهت ببخشند. اگه اینه که این عین ظلمه. چون در اینصورت انسان دلشو به این چیزا خوش میکنه و از گناه ترسی بدلش راه نمیده.

من این قصه شفاعت رو نمیتونم قبولش داشته باشم. یعنی با منطق و عقلم جور در نمیاد.

نه کسی که حق ناس داره شفاعت نمیگیره(فلسفه ی شفاعت پیچیده است)

این فقاهت نو شمام خیلی نوبره. دروغ امّ الفساده . اینو نشنیدی؟ ظاهرآ دین شما جدید تره. بیشتر بگو تا بدانیم. :icon_gol:

این دین اسلامه

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه کسی که حق ناس داره شفاعت نمیگیره(فلسفه ی شفاعت پیچیده است)

این دین اسلامه

کسی که حق الناس به گردنش نیست نیازی به شفاعت ندارد. چون همینطوری هم میتونه رستگار بشه.

فلسفه شفاعت پیچیده نیست. بی معنی است. شفاعت یعنی پارتی؟

این که شما میگی دین اسلامه. شاید دین اسلام شما باشه. دین اسلام محمدی اینجوری نیست.

شما میتونی برای شفاعت یه آیه بیاری؟

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...