محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ نگاه نکردن به امتحان ارشد دوسال پیش و عاشق نشدن 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ بها دادن بيش از حددددددددددددددددددددددددد 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ غرور بیش از اندازه.اعتماد بنفس خیلی زیاد.همه رو له کردم زیر پاهام.هنوزم اینجوریه.هنوزم میخورم چوبشو ولی دست بر نمیدارم.فقط میدونم خودم تقصیر ندارم. 5 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۰ خب هر كس اشتباهاتي داره منم يه اشتباه كردم اومدم جبرانش كنم زدم كارو بدتر خراب كردم لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ نا کرده گنه در این جهان کیست بگوووووووووووووووووو من بد کنم و تو بد مکافات کنی ؟ پس فرق میان منو تو چیست بگوووو 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ به یکی از همکلاسیهای عوضیم به خاطر کار گروهی شماره دادم پاس شد واسم خطمو عوض کردم ایکاش هیچوقت اینکارو نمیکردم 1 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ اعتماد بی جا به افراد.................... 5 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ احساساتی بودن بیش از اندازه 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ اعتماد کردن به یه فرد از خودراضی بی ارزش. و بعد هم بها دادن و توجه بیش از حد به این آدم پررو...................... 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ فراموش نکردن گذشته .... کاش گذشته رو مثل یه غده چرکی در میاوردم و مینداختم دورررررررررررررررررررررررررررر 6 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ یه سوالی برام پیش اومد؟! چه طوری می شه به بعضی ها می گی از اشتباهات زندگیت بگو با افتخار می گه من توی زندگیم سعی کردم اشتباه نکنم اما وقتی باهاشون هم کلام می شی می بینی افسوس می خورن خب اگه اشتباهی نباشه افسوس خوردن هم که معنی نداره بعدشم مگه اعتراف به اشتباه چه مشکلی داره .... خب آدم اشتباه می کنه دیگه واقعا آدم به کارا و حرفای بعضی ها می مونه 5 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ بزرگترین اشتباه زندگی همیشه تو راهه،قبلی ها همیشه کوچیک می مونن. 6 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ حرفام کلا بدون منظور و بدون تخریبه ها یکی باید بهش میگفت دست از لجاجت بردار بسه بی انصاف 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده