arian ariaey 1755 ارسال شده در 20 تیر، 2011 این که سال اول که کنکور قبول شدم نرفتم دانشگاه و 1 سال پشت کنکور موندم!بدتربن سال زندگیم بود! و روی روند زندگیم تاثیر منفی گذاشت! 5
*lotus* 20275 ارسال شده در 20 تیر، 2011 اینکه سال اول رفتم دانشگاه صبر نکردم یه سال تا به ارزوم برسم ولی این بزرگترین اشنباه زندگیم نبود انتخاب اشتباه بزرگترینش بود پارسال همین موقع ها هنوزم انگار از خیال بیرون نیومدم 9
SPEEDY 3334 ارسال شده در 20 تیر، 2011 بزرگترین اشتباه یا به قول یکی از همین بچه های سایت، سکوی پرتاب من (البته سکوی سقوط) انتخاب رشته ی ریاضی و نرفتن به رشته ی مورد علاقه ام یعنی رشته ی تجربی بود. تصمیمی که 20 ثانیه ای گرفته شد و سال ها واسم پشیمونی به بار آورد. سرنوشتم کلا تغییر کرد و الان در نقطه ای از زندگیم هستم که نباید میبودم. کاش میشد زمان رو به عقب برگردوند و فرصت جبران تنها یکی از اشتباهات به انسان داده میشد... 12
MechJJ 11368 ارسال شده در 23 تیر، 2011 یکی از اشتباهاتم دبیرستان فرزانگان بود:babygirl: منم فک میکنم بزرگترین اشتباهم دبیرستان علامه حلی بود!!! شاید به هر کسی اینو بگم بهم بخنده. شاید هرکس دیگه جای من بود هیچ موقع این فرصت رو از دست نمیداد. ولی خودم فکر میکنم باعث شد تو باد علامه حلی بودن بخوابم و کنکور رو خراب کنم! هرچند که باعث شد دوستای خیلی خوبی پیدا کنم... 4
M!Zare 48037 ارسال شده در 23 تیر، 2011 منم فک میکنم بزرگترین اشتباهم دبیرستان علامه حلی بود!!!شاید به هر کسی اینو بگم بهم بخنده. شاید هرکس دیگه جای من بود هیچ موقع این فرصت رو از دست نمیداد. ولی خودم فکر میکنم باعث شد تو باد علامه حلی بودن بخوابم و کنکور رو خراب کنم! هرچند که باعث شد دوستای خیلی خوبی پیدا کنم... چه جالب من هم با اینکه دبیرستان فرزانگان بودم،ولی یه نقطه توقف برای خودم میدونم 5
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 23 تیر، 2011 بزرگترینی نداشتم ولی با این حال اشتباه اشتباه ست دیگه! 1.به راحتی به همه اعتماد میکنم 2. یک دوست خوبو به دلایل خیلی خیلی چرت از دست دادم و یجورایی دلشو شکوندم 3.وارد دنیای مجازی شدم اینقدی که دنیای مجازی ادماش بهم ضربه زدن تو دنیای واقعیت این اتفاق واسم نیوفتاده 7
arash86. 4604 مالک ارسال شده در 24 تیر، 2011 اشتباهم اين بود كه .............قدرش رو ندونستم با كارام رنجوندمش 1
داريوش 2148 ارسال شده در 24 تیر، 2011 ميخواستم وارد تائتر بشم كه نشد مقصر خودم ميخواستم موسيقي رو كامل كنم نشد مقصر خودم مي خواستم زبان خارجي مكالمه كنم نشد مقصر خودم مي خواستم بعضي از سر گرمي هاي نه چندان جالب و كنار بزارم نشد مقصر ...............خودم 5
arash86. 4604 مالک ارسال شده در 25 تیر، 2011 كلا زندگي من مثل اينكه اشتباه بوده///////////////////////// 1
محمد صادقیان 24 ارسال شده در 26 تیر، 2011 باسلام من قدرخانواده ام راندانستم و سخت پشیمانم که چرا عمرم اینطوری گذشت 3
ne_sh67 1947 ارسال شده در 26 مرداد، 2011 این که سال پیش دانشگاهی درس نخوندم کل تلاش سه ساله ام وبه باد دادم..امیدوارم دوباره تکرار نشه این اتفاق!!! اشتباه دیگه ای یادم نیس!! 1
ارسال های توصیه شده