arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ این که سال اول که کنکور قبول شدم نرفتم دانشگاه و 1 سال پشت کنکور موندم!بدتربن سال زندگیم بود! و روی روند زندگیم تاثیر منفی گذاشت! 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینکه سال اول رفتم دانشگاه صبر نکردم یه سال تا به ارزوم برسم ولی این بزرگترین اشنباه زندگیم نبود انتخاب اشتباه بزرگترینش بود پارسال همین موقع ها هنوزم انگار از خیال بیرون نیومدم 9 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بزرگترین اشتباه یا به قول یکی از همین بچه های سایت، سکوی پرتاب من (البته سکوی سقوط) انتخاب رشته ی ریاضی و نرفتن به رشته ی مورد علاقه ام یعنی رشته ی تجربی بود. تصمیمی که 20 ثانیه ای گرفته شد و سال ها واسم پشیمونی به بار آورد. سرنوشتم کلا تغییر کرد و الان در نقطه ای از زندگیم هستم که نباید میبودم. کاش میشد زمان رو به عقب برگردوند و فرصت جبران تنها یکی از اشتباهات به انسان داده میشد... 12 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ قدر با خدا بودن رو ندونستم 3 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ یکی از اشتباهاتم دبیرستان فرزانگان بود:babygirl: منم فک میکنم بزرگترین اشتباهم دبیرستان علامه حلی بود!!! شاید به هر کسی اینو بگم بهم بخنده. شاید هرکس دیگه جای من بود هیچ موقع این فرصت رو از دست نمیداد. ولی خودم فکر میکنم باعث شد تو باد علامه حلی بودن بخوابم و کنکور رو خراب کنم! هرچند که باعث شد دوستای خیلی خوبی پیدا کنم... 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ منم فک میکنم بزرگترین اشتباهم دبیرستان علامه حلی بود!!!شاید به هر کسی اینو بگم بهم بخنده. شاید هرکس دیگه جای من بود هیچ موقع این فرصت رو از دست نمیداد. ولی خودم فکر میکنم باعث شد تو باد علامه حلی بودن بخوابم و کنکور رو خراب کنم! هرچند که باعث شد دوستای خیلی خوبی پیدا کنم... چه جالب من هم با اینکه دبیرستان فرزانگان بودم،ولی یه نقطه توقف برای خودم میدونم 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بزرگترینی نداشتم ولی با این حال اشتباه اشتباه ست دیگه! 1.به راحتی به همه اعتماد میکنم 2. یک دوست خوبو به دلایل خیلی خیلی چرت از دست دادم و یجورایی دلشو شکوندم 3.وارد دنیای مجازی شدم اینقدی که دنیای مجازی ادماش بهم ضربه زدن تو دنیای واقعیت این اتفاق واسم نیوفتاده 7 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فعلا انتخاب رشتم از دبیرستان تا دانشگاه خر :w821: 2 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آهان یکی دیگه از دست دادن یه دوست(دختر) 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اشتباهم اين بود كه .............قدرش رو ندونستم با كارام رنجوندمش 1 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ميخواستم وارد تائتر بشم كه نشد مقصر خودم ميخواستم موسيقي رو كامل كنم نشد مقصر خودم مي خواستم زبان خارجي مكالمه كنم نشد مقصر خودم مي خواستم بعضي از سر گرمي هاي نه چندان جالب و كنار بزارم نشد مقصر ...............خودم 5 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ كلا زندگي من مثل اينكه اشتباه بوده///////////////////////// 1 لینک به دیدگاه
محمد صادقیان 24 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ باسلام من قدرخانواده ام راندانستم و سخت پشیمانم که چرا عمرم اینطوری گذشت 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خود كرده را تدبير نيست( چيست) لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ فرصت دوباره به کسایی که ارزش ندارن 4 لینک به دیدگاه
مجيد 56 856 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به يسري ها زياد اعتماد كردم و اشتباه دوم درسمو ادامه ندادم 4 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ نرود ميخ آهنين در سنگ .......................... لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ این که سال پیش دانشگاهی درس نخوندم کل تلاش سه ساله ام وبه باد دادم..امیدوارم دوباره تکرار نشه این اتفاق!!! اشتباه دیگه ای یادم نیس!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده