Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ شما علم غیب داشتی و ما بی خبر بودیم ؟!!!!! من کی گفتم مرد بود ؟!!!! عجب......... پس زنان هم پست فطرت حقیر هستند،تا حالا که میگفتی اگر مردها نبودند،دنیا گلستان بود از زنان!!!!! 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ یا پیغمبر باز شروع شد:icon_pf (34): بذار یه زنگ بزنم جانی هم بیاد بعدا دعوا رو شروع کنیم 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ عجب......... پس زنان هم پست فطرت حقیر هستند،تا حالا که میگفتی اگر مردها نبودند،دنیا گلستان بود از زنان!!!!! پستی و رذالت ربطی به مرد و زن بودن نداره البته که هنوز هم سر حرفم هستم در مورد آقایون هستم 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ پستی و رذالت ربطی به مرد و زن بودن نداره البته که هنوز هم سر حرفم در مورد آقایون هستم خدایا،تناقض دردی است که درمانش تنها در دستان توست...... همه ما را به راه درست هدایت فرما......... 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ خدایا،تناقض دردی است که درمانش تنها در دستان توست...... همه ما را به راه درست هدایت فرما......... :ws21: تناقض ؟! ....... کجای صحبت های من تناقض داشت ؟! گفتم رذالت و پستی می تونه از خصوصیات بد انسان باشه حالا چه مرد و چه زن من هیچ وقت نگفتم که همه زن ها بهترین هستن اما در مورد مردا می دونم که خوب توشون وجود نداره (البته این نظر شخصیه منه دوباره به کسی بر نخوره ) حالا کجای حرفم تناقض داشت ؟! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ من هیچ وقت نگفتم که همه زن ها بهترین هستن اما در مورد مردا می دونم که خوب توشون وجود نداره (البته این نظر شخصیه منه دوباره به کسی بر نخوره ) از کجا میدونی،از همون تجربه های تلخ ؟؟؟!!!! در ضمن وقتی میگی پستی و رذالت ربطی به مرد و زن نداره یعنی چی؟ یعنی مرد و زن میتونند پست باشند،میتونند نباشند....... از طرف دیگه میگی مردها همه پستند.......... خودت به خودت بیا........... 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ بزرگترین اشتباهم این بود که واسه بزرگ جلوه دادنه یکی خودمو کوچیک کردم بعضی وقتا هم جلو دیگران خودمو دسته کم گرفتم 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ از کجا میدونی،از همون تجربه های تلخ ؟؟؟!!!! در ضمن وقتی میگی پستی و رذالت ربطی به مرد و زن نداره یعنی چی؟ یعنی مرد و زن میتونند پست باشند،میتونند نباشند....... از طرف دیگه میگی مردها همه پستند.......... خودت به خودت بیا........... نخیر جناب ..... من این قدر احمق نیستم که خودم رو ملعبه دست جنس مخالف بکنم در حالی که تجربه های سراسر شیرین دوستان و آشنایانم رو از رابطه عاشقانه با مردا دیدم همون طور که گفتم من هیچ وفت نمی گن زنا بهترین هستن اما از همین تجربه های اطرافیان به این حرفم ایمان دارم که مردا بدترین هستن و خوبی بینشون وجود نداره (حداقل تا جایی که من دیدم شنیدم و دارم می بینم ) 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ نخیر جناب ..... من این قدر احمق نیستم که خودم رو ملعبه دست جنس مخالف بکنم در حالی که تجربه های سراسر شیرین دوستان و آشنایانم رو از رابطه عاشقانه با مردا دیدم تو عربی؟ همون طور که گفتم من هیچ وفت نمی گن زنا بهترین هستن اما از همین تجربه های اطرافیان به این حرفم ایمان دارم که مردا بدترین هستن و خوبی بینشون وجود نداره (حداقل تا جایی که من دیدم شنیدم و دارم می بینم ) تو عربی،مجددا؟ لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ تو عربی؟ تو عربی،مجددا؟ محض اطلاعتون پارسم ..... از معدود دختران عاقل پارسی که روح و روان و جسمم رو از آزار و شکنجه جنس مخالف دور نگه داشتم تا برای خودم سوهان روحی درست نکنم و هر لحظه عمرم رو در عذاب نگذرونم آقایون این قدر از هم جنسان من عشوه و دلبری و قربون صدقه و ....... دیدن و شنیدن :icon_pf (34): که حالا نمی تونین وجود دو تا صدای مخالف رو تحمل کنین 5 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ اون روز به حرفش گوش دادم..هرچند اشتباه خیلی بزرگی بود ولی پشیمون نیستم 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ محض اطلاعتون پارسم ..... از معدود دختران عاقل پارسی که روح و روان و جسمم رو از آزار و شکنجه جنس مخالف دور نگه داشتم تا برای خودم سوهان روحی درست نکنم و هر لحظه عمرم رو در عذاب نگذرونم همیشه پاک کردن صورت مساله نشونه ی عاقل بودن نیست . . .! این که آزار میبینی یا نه فقط به خودت بستگی داره که چقدر توانایی کنترل کردن طرف مقابلت رو داشته باشی . . . وگرنه نه تنها رابطه با جنس مخالف آزار و شکنجه ای به دنبال نداره ، لذت بخش هم خواهد بود . . .! 6 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ آره همه واسه من رو سن کاباره قر میدن،دیدم تو اهلش نیستی،بهم برخورد!!!!!! واقعا در افکار خودت نسبت به مردان و افکار طالبان نسبت به زنان ، چه فرقی میبینی؟ خوبه که خودتون جواب خودتون رو می دین رهبر طالبان هم یکی از هم جنسان شما بود که به زنان ظلم می کرد و شکنجه شون می داد :w00: اما من تنها راه خودم رو می رم بدون این که به کسی آسیبی برسونم 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ یه جاهایی (خیلی کم البته) خودم نبودم... 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ هنده جگرخوار ملعون هم جنس تو بود...... پروین احـــمدی نژاد هم جنس توست،واقعا اگر زنانی مثل تو و اینها و مردانی مثل طالبان و...نبودند، دنیا برای همه مردان و زنان گلستان بود....... هند جگر خوار هم از همون معدود زنهای پست بوده اما تاریخ نشون داده که تمام جنگ ها و ظلم ها و ...... از همین مردان شروع شده که تنها ضررش به زن ها رسیده در ضمن خودت رو خیلی دسته بالا گرفتی عقاید و نظرات هر کس به خودش مربوطه همون طور که عقاید من به هیچ کس ربطی نداره و کسی حق توهین نداره ........ اگر زنانی امثال من و با تفکرات من بودن که حق زنان رو از مردان بگیرن شما خدا رو هم بنده نبودین و زن ها رو برده خودتون می دونستین 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ هند جگر خوار هم از همون معدود زنهای پست بوده اما تاریخ نشون داده که تمام جنگ ها و ظلم ها و ...... از همین مردان شروع شده که تنها ضررش به زن ها رسیده در ضمن خودت رو خیلی دسته بالا گرفتی عقاید و نظرات هر کس به خودش مربوطه همون طور که عقاید من به هیچ کس ربطی نداره و کسی حق توهین نداره ........ اگر زنانی امثال من و با تفکرات من بودن که حق زنان رو از مردان بگیرن شما خدا رو هم بنده نبودین و زن ها رو برده خودتون می دونستین پس برو ماجرای جنگ جمل را کامل بخون...... در ضمن عقاید شما بسیار خطرناکه و تنها عاقبتش انزوای زنان و فحشا است که اربابان فکریت در غرب امروز دارند این بلا را سر زنان میارند. یعنی آنها را از خانواده جدا کرده و با آوردن او به کارهای خشن،زمینه را برای بهره برداری از او فراهم میکنند. من فقط تاسف میخورم،برای کسانیکه از دیگران تقلید میکنند،چه مرجعشان تحجر باشد چه فمنیسم... 6 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ كاري كردم از انجمن اخراج بشم ولي اينم بگم ها عمدي نيود اشتباه من لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ من یه کاری کردم 4 سال پیش هنوزم دارم چوبشو میخورم...:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ من یه کاری کردم 4 سال پیش هنوزم دارم چوبشو میخورم...:icon_pf (34): قتل؟ سرقت مسلحانه؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده