Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ 18 نفر؟ ایول ... :shad: تو هم یه دونه بفرست ...بشه 20 تا سر راست 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ ما هم که چندین روز پیش از این عکسمان را فرستاده بودیم.......... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ تو هم یه دونه بفرست ...بشه 20 تا سر راست 19 عدد فرد ... قشنگتره که ... من عکس مناسب ندارم ... میزارم دور بعدی ... :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ یه عکس از طرف من بذار که 20تا تکمیل بشه 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ یه عکس از طرف من بذار که 20تا تکمیل بشه زود باش تو هم عکس بفرست دیگه... :w00: 1 لینک به دیدگاه
amirhossein65 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ ترو خدا واستید زود باش دیگه دختر چقدر فس و فس میکنی!! میگم افسانه هر 19 عکسو میخوای با یه دور مسابقه نظر سنجی کنی؟؟ زیاد نیس؟؟؟؟ به نظرم بکنش 2 دور، از هر دور 3تا بیان بالا بعد یه مسابقه نهایی واسه اون 6تا بزار!! 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ زود باش دیگه دختر چقدر فس و فس میکنی!! میگم افسانه هر 19 عکسو میخوای با یه دور مسابقه نظر سنجی کنی؟؟ زیاد نیس؟؟؟؟ به نظرم بکنش 2 دور، از هر دور 3تا بیان بالا بعد یه مسابقه نهایی واسه اون 6تا بزار!! مهنازی عکسشو فرستاد آره دیگه با یه دور...خب همه عکس ها باید با هم مقایسه بشن تا بهترین ها انتخاب بشه... اونطوری هم بیشتر طول میکشه هم ممکنه شانس یه نفر برای برنده شدن با توجه به گروهی که عکسش داخل اونه کم یا زیاد بشه... 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ بالاخره 20 تا شد....هورااااااااااااااااا :w42: 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ بالاخره 20 تا شد....هورااااااااااااااااا :w42: 5 دقیقه دیگه شروع میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۸۹ 5 دقیقه دیگه شروع میشه؟ با اجازتون فردا صبح نظر سنجی رو میزنم... 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۹ قفل شد....تا دقایقی دیگر رای گیری آغاز میشود ! :dancegirl2: دوستان شناسنامه هاتون رو آماده کنید... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده