Afsaneh.M 19632 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سلام دوستان عزیز نواندیش :persiana__hat: خُب طبق نظرسنجی که انجام شد موضوع اولین دوره مسابقه عکس با دوربین شخصی طبیعت انتخاب شد ، یه موضوع کلی هست و انتظار دارم همتون شرکت کنید...آهای اون 14 نفری که طبیعت رو انتخاب کردید زود دست به کار بشید. شرایط مسابقه : 1- هر نفر فقط میتونه 1 عکس رو برای شرکت در مسابقه بفرسته. 2- عکس فرستاده شده حتماً با دوربین شخصی گرفته شده باشه (عکس های اینترنتی در مسابقه شرکت داده نمیشن) 3-حداکثر اندازه عکس 600*800 پیکسل باشه و عکس ها رو در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سایت آپلود کنید و با پیام خصوصی برام بفرستید. 4-مهلت شرکت در مسابقه تا پایان روز جمعه 10 دی 89/10/10 5-در پایان بهترین عکس ها از طریق نظرسنجی انتخاب و امتیازات داده میشه. نفر اول 100 امتیاز نفر دوم 75 امتیاز نفر سوم 50 امتیاز 56 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ ایول .... جمعه کوه و عکس و برنده ام که میشیم و جایزه و ........................ 9 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نفر اول 100 امتیازنفر دوم 75 امتیاز نفر سوم 50 امتیاز بسیار عالی ... 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ هوراااااااااااااااا :shad: نمیشه چن تا عکس فرستاد؟ 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ هوراااااااااااااااا :shad:نمیشه چن تا عکس فرستاد؟ نه عزیزم فقط یکی... 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ ایول به ولت ووولی به وولت... باجد 2 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ درود بر افسانه عزیز من حتما شرکت میکنم فقط بزار یه دوری بیرون بزنم اگه سوژه خوب گیرم نیومد از تو آرشیوم یه عکس میدم 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ حریف می طلبیم:) تا الان 3 تا حریف داری درود بر افسانه عزیز من حتما شرکت میکنم فقط بزار یه دوری بیرون بزنم اگه سوژه خوب گیرم نیومد از تو آرشیوم یه عکس میدم درود ایمان جان باشه، موفق باشی 4 لینک به دیدگاه
sih092 1978 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ تا الان 3 تا حریف داری درود ایمان جان باشه، موفق باشی تایید میشه فکر نکنم ار آخر هم اول بشی ممنون سلامت باشی 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ منم بازی منم سعی میکنم شرکت کنم خوبه خوبه استقبال زیاده ولی نمیدونم چرا تا الان فقط 4 نفر عکس فرستادن 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ منم هستم الان عکسمو میفرستم آورین آورین مینا گلیییی:w14: بقیه یاد بگیرن ! 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ کی شروع میشه ؟؟ تا جمعه وقت دارید عکس بفرستید و نظرسنجی از شنبه شروع میشه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده