shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ آره خوب تو خوب آرومم میکنی :icon_pf (17)::icon_pf (17): 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ :icon_pf (17)::icon_pf (17): اینجا نمیگی من خواهر ندارم غصه میخورم عقده ای میشم بعد معتاد میشم بعد میرم تو جوب میمیرم همه جا بو بد جنازه میگیره بعد شهرداری باید بیاد جمعم کنه واسم قبر بخره :w00: منم یه روز خواهر دار میشم 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ اینجا نمیگی من خواهر ندارم غصه میخورم عقده ای میشم بعد معتاد میشم بعد میرم تو جوب میمیرم همه جا بو بد جنازه میگیره بعد شهرداری باید بیاد جمعم کنه واسم قبر بخره :w00: منم یه روز خواهر دار میشم :ws28: نکنه مامان داره نی نی میاره 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ اینجا نمیگی من خواهر ندارم غصه میخورم عقده ای میشم بعد معتاد میشم بعد میرم تو جوب میمیرم همه جا بو بد جنازه میگیره بعد شهرداری باید بیاد جمعم کنه واسم قبر بخره :w00: منم یه روز خواهر دار میشم عزیزم گریه نکن آبجی تو هم میشم 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ اینجا نمیگی من خواهر ندارم غصه میخورم عقده ای میشم بعد معتاد میشم بعد میرم تو جوب میمیرم همه جا بو بد جنازه میگیره بعد شهرداری باید بیاد جمعم کنه واسم قبر بخره :w00: :ws54::ws54::ws54::ws54::ws54: 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ یکی از نقطه ضعفام اینه که همیشه دیقه نودم....البته تازگیا به وقت اضافه هم کشیده میشم. 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ یه نقطه ضعف فاجعه آمیزمم اینه که بعضی وقتا نمیتونم جلو خندمو بگیرم.......:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ چي بگم بنظرم من نقطه ضعفم زيااااااااااااااااااااااااااااااده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده