رفتن به مطلب

نقطه ضعفتو بگو

ارسال های توصیه شده

اینایی که گفتی ربطی به نقطه ضعف نداره. همه ما این عادت ها رو داریم. چیزی که ما نداریم یکم بخششه. با دید بخششی همه دنیا بهشت میشه.

خوب دیگران اینو نقطه ضعف من میدونن

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 167
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خوب دیگران اینو نقطه ضعف من میدونن

دیگران همیشه همیطوری اند. یعنی کم توجهی میکنند , تحقیر میکنند , بی اعتمادی میکنند , هر موقع هم که بهشون معترض بشی نمیان معذرت خواهی کنن. میگن طرف مشگل داره و از این حرفا. من بشخصه هیچوقت با نظر دیگران زندگی نمیکنم. میدونم که در قضاوت کردن تعادل ندارند. :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب این رو من قبلا بهشون گفتم پس هیچ عذری رو قبول نمیکنم

یکی از دوستام که همین چند وقت باش بهم زدم رو بگم :

یه بار اس زدم که بیا بریم نمایشگاه . گفت مهمونن خونه دائیش

دو روز بعد اس زدم امروز بیا بریم نمایشگاه . گفت : کلاس زبانه

روز بعد اس زدم امروز بیا بریم . جواب نداد

اس زدم " حال میکنی جواب نمیدی؟ " . یه ساعت بعد جواب داد گوشیش طبقه بالا بوده و ...

اس زدم : اقای فلانی شما از لیست دوستان من خارج شدید . ( ایشون از سال 82 دوست صمیمی من بودند )

به همین راحتی

ببین علی(اسمت علی بود دیگه؟) اخه شاید مثلا یه مشکل خونوادگی داشت که نمیتونست بگه واست عذر میاورد چرا به جایی اینکه درکش کنی طردش میکنی:ws44:بعد اینو جدی میگم واسه منم بوده گوشیم تو کیفمم دوستام اس میزنن نمیفهمن بعد میرم میبینم اس زدن خو مسلما چون دوستت ندیده جواب نداده نه که بخواد بی احترامی کنه:banel_smiley_4:

• Like 5
لینک به دیدگاه
دیگران همیشه همیطوری اند. یعنی کم توجهی میکنند , تحقیر میکنند , بی اعتمادی میکنند , هر موقع هم که بهشون معترض بشی نمیان معذرت خواهی کنن. میگن طرف مشگل داره و از این حرفا. من بشخصه هیچوقت با نظر دیگران زندگی نمیکنم. میدونم که در قضاوت کردن تعادل ندارند. :icon_gol:

ببین جدی میگم یه دوست شش هفت ساله که نمیاد واسه یه مسج خودشو خراب نمیکنه حتما دستش بند بوده این دلیل نمیشه ما درک نکنیمش و دوستیمونو قطع کنیم:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه
ببین جدی میگم یه دوست شش هفت ساله که نمیاد واسه یه مسج خودشو خراب نمیکنه حتما دستش بند بوده این دلیل نمیشه ما درک نکنیمش و دوستیمونو قطع کنیم:banel_smiley_4:

درود بر مینا جان عزیز که عند مهربونیه. :icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
ببین علی(اسمت علی بود دیگه؟) اخه شاید مثلا یه مشکل خونوادگی داشت که نمیتونست بگه واست عذر میاورد چرا به جایی اینکه درکش کنی طردش میکنی:ws44:بعد اینو جدی میگم واسه منم بوده گوشیم تو کیفمم دوستام اس میزنن نمیفهمن بعد میرم میبینم اس زدن خو مسلما چون دوستت ندیده جواب نداده نه که بخواد بی احترامی کنه:banel_smiley_4:

حرف شما کاملا صحیحه ولی همونطور که گفتم من خیلی روی این موضوع حساسم و این نقطه ضعف منه

ولی کاری نمیتونم بکنم

• Like 2
لینک به دیدگاه
حرف شما کاملا صحیحه ولی همونطور که گفتم من خیلی روی این موضوع حساسم و این نقطه ضعف منه

ولی کاری نمیتونم بکنم

ادم نقطه ضعفاشو جبران میکنه:w16: تو دل مهربونی داری اما نمیدونم چه اصراری داری خودتو خشن نشون بدی:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب این رو من قبلا بهشون گفتم پس هیچ عذری رو قبول نمیکنم

یکی از دوستام که همین چند وقت باش بهم زدم رو بگم :

یه بار اس زدم که بیا بریم نمایشگاه . گفت مهمونن خونه دائیش

دو روز بعد اس زدم امروز بیا بریم نمایشگاه . گفت : کلاس زبانه

روز بعد اس زدم امروز بیا بریم . جواب نداد

اس زدم " حال میکنی جواب نمیدی؟ " . یه ساعت بعد جواب داد گوشیش طبقه بالا بوده و ...

اس زدم : اقای فلانی شما از لیست دوستان من خارج شدید . ( ایشون از سال 82 دوست صمیمی من بودند )

به همین راحتی

خب که چی؟ افتخاره؟ :banel_smiley_4:

همه لذت می برن از اینکه با یکی دوست می شن.....ایشون لذت می بره که دوستاشو حذف می کنه...:ws52:

قدرت خدا!

• Like 2
لینک به دیدگاه

ولی کاری نمیتونم بکنم

نقطه ضفعته؟ می خوای تا آخر عمر باهات باشه ؟ :w00:

تا حالا فکر کردی چقدر دل آدما رو شکوندی؟ :w00:

تا حالا فکر کردی چقدر گفتن: ایییی ولش کن این علیرضا رو؟ :w00:

• Like 3
لینک به دیدگاه
نقطه ضفعته؟ می خوای تا آخر عمر باهات باشه ؟ :w00:

تا حالا فکر کردی چقدر دل آدما رو شکوندی؟ :w00:

تا حالا فکر کردی چقدر گفتن: ایییی ولش کن این علیرضا رو؟ :w00:

اخه خیلی کارا واسه دوستاش میکنه یعنی در کل مهربونه اما یکم مغروره:ws44:خیلی مودبه

• Like 2
لینک به دیدگاه
اخه خیلی کارا واسه دوستاش میکنه یعنی در کل مهربونه اما یکم مغروره:ws44:خیلی مودبه

همین دیگه...می گن زبان سرخ سر سبز به باد می دهد همینه :icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه
من همه چیزو می ریزم تو خودم...بعد یه مدت یهو اینجوری می شم=> :sad0::w74:

مهناز جونم منم اینطورم نظرم اینه ناراحتیم برای خودم باشه خوشحالیم برای دیگران:icon_redface:

• Like 5
لینک به دیدگاه

کلا اعصاب مصاب ندارم کسی رو سیاتیکم بند بازی کنه زود بدنم یخ میکنه و زبونم قفل میشه و نمیتونم جوابش و بدم بعد که آروم شدم همش میگم ایییییییی مگه لال بودم چرا فلان حرف و نزدم:ws27:

• Like 5
لینک به دیدگاه
کلا اعصاب مصاب ندارم کسی رو سیاتیکم بند بازی کنه زود بدنم یخ میکنه و زبونم قفل میشه و نمیتونم جوابش و بدم بعد که آروم شدم همش میگم ایییییییی مگه لال بودم چرا فلان حرف و نزدم:ws27:

شقی لرزش دستاتم بگو:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...