شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نکته ضعف های من قد یه کتابه. شاید بشه گفت من یا نقطه قوت ندارم و یا اینکه نتونستم نقطه قوت خودمو کشف کنم.همه نقطه ضعف های دنیا در من هست. تنها چیزی که میدونم دارم و خوبه اینه که خودمو دوست دارم و عاشق خودمم. که اینم از نظر دیگران باز نقطه ضعف حساب میشه. در کل من نقطه قوت ندارم همش نقطه ضعفه. :w58: 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ :w58: جدی گفتم. خیلی هم جدی.:mood (23): 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ من که دنیـــــــای نقطه ضعفم :icon_pf (34): - خیلی تند وبی محابا صحبت می کنم - زود عصبانی می شم - به شدت حساسم کافیه بهم بگن بالای چشمت ابرو دیگه امکان نداره طرف رو ببخشم یا اون کارش از یادم بره - سخت کینه ای ام - اگر کسی که دوستش دارم شخص دیگه ای مورد توجهش قرار بگیره بشدت ناراحت و دلزده می شم - خیـــــــــــــــــــــــــلی خونسرد و دیر جوشم - به هیچ عنوان نمی تونم ابراز احساسات کنم حتی به خانواده ام آنچه خوبان همه دارند! شما یه جا داری! 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سلام دوستانهمه ما یه نقطه ضعفهایی داریم و یه کمی هم مشکل میتونیم به اون غلبه کنیم . شما هم اگه دوست دارید نقطه ضعفتونو بگید نمیگم 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نمیگم بگو:banel_smiley_4::vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ بگو:banel_smiley_4::vahidrk: نقطه ضغف ندارم چیکار کنم 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نقطه ضغف ندارم چیکار کنم :banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: :banel_smiley_4::banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نقطه ضغف ندارم چیکار کنم من فهمیدم چیه! اعتماد به نفس زیادی! 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ من فهمیدم چیه! اعتماد به نفس زیادی! اتفاقا من همیشه میانه روی رو ترجیح دادم دوست دارم همه چی با اعتدال پیش بره واسه همین رو خودم خیلی کار کردم 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ اتفاقا من همیشه میانه روی رو ترجیح دادمدوست دارم همه چی با اعتدال پیش بره واسه همین رو خودم خیلی کار کردم بسیار خوب منم رو خودم کار کردم,اما هی نمی شه! 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ بسیار خوب منم رو خودم کار کردم,اما هی نمی شه! از ته دلت بخوای میشه 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نقطه ضغف ندارم چیکار کنم این شعر رو شنیدی ان کس که نداند ونداند که نداند هر جهل مرکب ابد و الدهر بماند :ws28: 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ این شعر رو شنیدی ان کس که نداند ونداند که نداند هر جهل مرکب ابد و الدهر بماند :ws28: :ws47: 3 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ من به مهسا گفتم ها منظورم شما نبودی سپیده جان:jawdrop::jawdrop: اما آقا وحید مهسا جون هم منظورش خودشون نبود بلکه از من نقل قول کرد 4 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ آنچه خوبان همه دارند! شما یه جا داری! اوه پس چون این قدر خوبم همه قصد جونم رو کردن نه ؟! :banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ :ws47: این شعر رو شنیدی ان کس که نداند ونداند که نداند هر جهل مرکب ابد و الدهر بماند :ws28: شما زن و شوور چرا اینقدر به من گیر میدین آخه؟:w00: 3 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ شما زن و شوور چرا اینقدر به من گیر میدین آخه؟:w00: زن و شوهر خوب باید یار و یاور هم باشن,حالا می خواد این حال, گیر دادن به دیگران باشه 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ شما زن و شوور چرا اینقدر به من گیر میدین آخه؟:w00: چون نمکی:4uboxsmiley: 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ شما زن و شوور چرا اینقدر به من گیر میدین آخه؟:w00: اخه حال میده تازشم خودتم دلت میخواد:icon_redface: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده