جوجه کوچولو 222 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ هيچ وقت نقطه ضعفتو واسه بقيه نگو:smiley (18): دونستن نقطه ضعف یعنی پلی برای پیروزی دشمن ولی من اینجا دشمن نمی بینم 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ من یه اشکال دارم خیلی بده اونم اینه که بدون اینکه دست خودم باشه به همه ضد حال میزنم بخدا دست خودم نیست وحید مابه کارات عادت کردیم 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ من یه اشکال دارم خیلی بده اونم اینه که بدون اینکه دست خودم باشه به همه ضد حال میزنم بخدا دست خودم نیست چون اذري هستي..............قلبت پاكه و كينه اي نيستي. 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ دونستن نقطه ضعف یعنی پلی برای پیروزی دشمن ولی من اینجا دشمن نمی بینم :a030: 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ هيچ وقت نقطه ضعفتو واسه بقيه نگو:smiley (18): چرا ....................؟ ول كن سياست بازي رو سعي كن صادق باشي و رو راست صداقت و روراست بودن لذتي داره كه نگو:rose: 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ چون اذري هستي..............قلبت پاكه و كينه اي نيستي. آسا جون ماه های تولد همه رو میدونی؟:ws52: 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نقطه ضعف من تاپیکای خاله زنکی تو گفتگوی آزاده! (دور از تاپیک شما البته!) میبینم یکی این تاپیکارو بزنه آی حالم بد میشه!!!! 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ دونستن نقطه ضعف یعنی پلی برای پیروزی دشمن ولی من اینجا دشمن نمی بینم دشمن هميشه در كمينه!:imoksmiley: چرا ....................؟ ول كن سياست بازي رو سعي كن صادق باشي و رو راست صداقت و روراست بودن لذتي داره كه نگو:rose: صداقت و روراستي من زبانزد خاص و عامه....:girl_yes2: آسا جون ماه های تولد همه رو میدونی؟:ws52: اثار بيكاريه عزيزم:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ دشمن هميشه در كمينه!:imoksmiley: دشمن تو وجود هر انسانه بخل حسد تكبر دروغ و........ صداقت و روراستي من زبانزد خاص و عامه....:girl_yes2: ايول ايول ايول اثار بيكاريه عزيزم:persiana__hahaha: يه كاري برات پيدا كنم؟ 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ يه كاري برات پيدا كنم؟ مگه میتونی؟؟//:jawdrop: وزارت کار پارتی داری؟ 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ نقطه ضعف من اینه که: اصلا نمیتونم با سیاست رفتار کنم.البته من خودم اینو نقطه ضعف نمیدونم ولی از نظر بقیه ضعفه .آخه از نظر من این یعنی دروغ گفتن ولی از نظر بقیه یعنی زیرکی..... از کار خودم میزنم و کار بقیه رو انجام میدم فقط به خاطر اینکه از من دلخور نشن.(چه امتحانایی که به خاطر انجام پروژه بقیه نرسیدم بخونم .) هیچ وقت نتونستم ناراحتیمو نشون بدم . یعنی وقتی دارم از شدت ناراحتی میترکم ظاهرم یه جوریه که هر کی میبینه میگه بابا اینم دلش خوشه!!! اصلا درد دل کردن بلد نیستم که نیستم. یه خورده زیادی منطقی رفتار میکنم.یعنی همه چیز باید با اصولی که تو ذهنم دارم موافق باشه تا انجامش بدم . به قول دوستمون بسه یا بازم بگم...... 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ يه كاري برات پيدا كنم؟ خب بيكاريم كاره:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ خب بيكاريم كاره:persiana__hahaha: خب بيكاري كه شيطنت زياد ميكني شلوغ:rose: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ من در شماره دادن به دختر ضعیف هستم کسی می تونه این ضعف من رو التیام ببخشه؟ 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ من در شماره دادن به دختر ضعیف هستم کسی می تونه این ضعف من رو التیام ببخشه؟ بنویس کف دستت نشون بده لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ من در شماره دادن به دختر ضعیف هستم کسی می تونه این ضعف من رو التیام ببخشه؟ تو تصميم نگرفتي ازدواج كني ؟ ازدواج ميكردي يك ملت از دست تو راحت ميشدن مگه نه؟:aghosh: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ بنویس کف دستت نشون بده میشه دستش رو بگیرم بعدخودم کف دستش شماره تلفنم رو بنویسم تو تصميم نگرفتي ازدواج كني ؟ ازدواج ميكردي يك ملت از دست تو راحت ميشدن مگه نه؟:aghosh: کی به من زن میده اگر شما و شقایق و مهسا برای من دست و استین بالا بزنین و برای من 7 تا زن بگیرین دعاتون میکنم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ میشه دستش رو بگیرم بعدخودم کف دستش شماره تلفنم رو بنویسم کی به من زن میده اگر شما و شقایق و مهسا برای من دست و استین بالا بزنین و برای من 7 تا زن بگیرین دعاتون میکنم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v اشتهات خوبه ها شاهين تو گلوت گير نكنه خدايي نكرده خفه ميشي ها :ws28: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ میشه دستش رو بگیرم بعدخودم کف دستش شماره تلفنم رو بنویسم کی به من زن میده اگر شما و شقایق و مهسا برای من دست و استین بالا بزنین و برای من 7 تا زن بگیرین دعاتون میکنم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v نه نمیشه:w00: مگه دختر مردمو میخوام بدبخت کنم ؟ تو یه دونشو بگیر شیش تای بعدی رو نمیخواد بیچاره کنی 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ من نقطه ضعفم شقی جونمه ای که گفتی یعنی چه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده