جوجه کوچولو 222 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 هيچ وقت نقطه ضعفتو واسه بقيه نگو:smiley (18): دونستن نقطه ضعف یعنی پلی برای پیروزی دشمن ولی من اینجا دشمن نمی بینم 4
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2010 من یه اشکال دارم خیلی بده اونم اینه که بدون اینکه دست خودم باشه به همه ضد حال میزنم بخدا دست خودم نیست وحید مابه کارات عادت کردیم 3
*mishi* 11920 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 من یه اشکال دارم خیلی بده اونم اینه که بدون اینکه دست خودم باشه به همه ضد حال میزنم بخدا دست خودم نیست چون اذري هستي..............قلبت پاكه و كينه اي نيستي. 4
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2010 دونستن نقطه ضعف یعنی پلی برای پیروزی دشمن ولی من اینجا دشمن نمی بینم :a030: 2
arash86. 4604 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 هيچ وقت نقطه ضعفتو واسه بقيه نگو:smiley (18): چرا ....................؟ ول كن سياست بازي رو سعي كن صادق باشي و رو راست صداقت و روراست بودن لذتي داره كه نگو:rose: 4
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2010 چون اذري هستي..............قلبت پاكه و كينه اي نيستي. آسا جون ماه های تولد همه رو میدونی؟:ws52: 3
Hossein.T 22596 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 نقطه ضعف من تاپیکای خاله زنکی تو گفتگوی آزاده! (دور از تاپیک شما البته!) میبینم یکی این تاپیکارو بزنه آی حالم بد میشه!!!! 4
*mishi* 11920 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 دونستن نقطه ضعف یعنی پلی برای پیروزی دشمن ولی من اینجا دشمن نمی بینم دشمن هميشه در كمينه!:imoksmiley: چرا ....................؟ ول كن سياست بازي رو سعي كن صادق باشي و رو راست صداقت و روراست بودن لذتي داره كه نگو:rose: صداقت و روراستي من زبانزد خاص و عامه....:girl_yes2: آسا جون ماه های تولد همه رو میدونی؟:ws52: اثار بيكاريه عزيزم:persiana__hahaha: 3
arash86. 4604 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 دشمن هميشه در كمينه!:imoksmiley: دشمن تو وجود هر انسانه بخل حسد تكبر دروغ و........ صداقت و روراستي من زبانزد خاص و عامه....:girl_yes2: ايول ايول ايول اثار بيكاريه عزيزم:persiana__hahaha: يه كاري برات پيدا كنم؟ 3
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2010 يه كاري برات پيدا كنم؟ مگه میتونی؟؟//:jawdrop: وزارت کار پارتی داری؟ 2
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 نقطه ضعف من اینه که: اصلا نمیتونم با سیاست رفتار کنم.البته من خودم اینو نقطه ضعف نمیدونم ولی از نظر بقیه ضعفه .آخه از نظر من این یعنی دروغ گفتن ولی از نظر بقیه یعنی زیرکی..... از کار خودم میزنم و کار بقیه رو انجام میدم فقط به خاطر اینکه از من دلخور نشن.(چه امتحانایی که به خاطر انجام پروژه بقیه نرسیدم بخونم .) هیچ وقت نتونستم ناراحتیمو نشون بدم . یعنی وقتی دارم از شدت ناراحتی میترکم ظاهرم یه جوریه که هر کی میبینه میگه بابا اینم دلش خوشه!!! اصلا درد دل کردن بلد نیستم که نیستم. یه خورده زیادی منطقی رفتار میکنم.یعنی همه چیز باید با اصولی که تو ذهنم دارم موافق باشه تا انجامش بدم . به قول دوستمون بسه یا بازم بگم...... 3
arash86. 4604 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 خب بيكاريم كاره:persiana__hahaha: خب بيكاري كه شيطنت زياد ميكني شلوغ:rose: 1
شـاهین 8068 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 من در شماره دادن به دختر ضعیف هستم کسی می تونه این ضعف من رو التیام ببخشه؟ 2
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2010 من در شماره دادن به دختر ضعیف هستم کسی می تونه این ضعف من رو التیام ببخشه؟ بنویس کف دستت نشون بده
arash86. 4604 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 من در شماره دادن به دختر ضعیف هستم کسی می تونه این ضعف من رو التیام ببخشه؟ تو تصميم نگرفتي ازدواج كني ؟ ازدواج ميكردي يك ملت از دست تو راحت ميشدن مگه نه؟:aghosh:
شـاهین 8068 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 بنویس کف دستت نشون بده میشه دستش رو بگیرم بعدخودم کف دستش شماره تلفنم رو بنویسم تو تصميم نگرفتي ازدواج كني ؟ ازدواج ميكردي يك ملت از دست تو راحت ميشدن مگه نه؟:aghosh: کی به من زن میده اگر شما و شقایق و مهسا برای من دست و استین بالا بزنین و برای من 7 تا زن بگیرین دعاتون میکنم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1
arash86. 4604 ارسال شده در 22 اسفند، 2010 میشه دستش رو بگیرم بعدخودم کف دستش شماره تلفنم رو بنویسم کی به من زن میده اگر شما و شقایق و مهسا برای من دست و استین بالا بزنین و برای من 7 تا زن بگیرین دعاتون میکنم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v اشتهات خوبه ها شاهين تو گلوت گير نكنه خدايي نكرده خفه ميشي ها :ws28: 1
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2010 میشه دستش رو بگیرم بعدخودم کف دستش شماره تلفنم رو بنویسم کی به من زن میده اگر شما و شقایق و مهسا برای من دست و استین بالا بزنین و برای من 7 تا زن بگیرین دعاتون میکنم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v نه نمیشه:w00: مگه دختر مردمو میخوام بدبخت کنم ؟ تو یه دونشو بگیر شیش تای بعدی رو نمیخواد بیچاره کنی 1
ارسال های توصیه شده