danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ من نمیدونم تنها کاری که این ملت بلدند انجام بدهند غر زدن هست. من نمیخواهم بحث را سیاسی کنمش. ولی میرم تو تاکسی و میبینم دارند درباره یارانه غر میزنند و اون یارو را فحش میدهند. میرم ارایشگاه میبینم همیجوری دارند غر میزنند و فحش میدهند میرم مغازه دوستم که کامپیوترش را درست کنم .میبینم باز اونجا جرو بحث هست و دارند غر میزنند و به فلانی فحش میدهند. میرم سفره خونه و پاتوقم میبینم از مشتری بگیر تا کارگر و صاحب اونجا دارند ناله میکنند و غر میزنند و به فلانی فحش میدهند. میام تو نت میبینم باز هم همینجور هست برگشتم خونه دیدم 10 متری بابام نمیشه رفت و اونجا هم همینطور هست باور کنید این اتفاق همین دیروز برایم افتاد. فقط میخوام بدونم این ملت کاری جز غر زدند و فحش دادند بلد نیستند؟؟؟؟؟؟؟؟ من اعتقادم این هست که یا کاری انجام بدند وگرنه ساکت بمونند و اینقدر غر نزنند و فحش ندهند. چون من هرگز ندیدم کک کسی بگزه از فحش ها و غر زدن های مردم. 18 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ روحم شاد میشه وقتی غر میزنم... 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ من نمیدونم تنها کاری که این ملت بلدند انجام بدهند غر زدن هست.من نمیخواهم بحث را سیاسی کنمش. ولی میرم تو تاکسی و میبینم دارند درباره یارانه غر میزنند و اون یارو را فحش میدهند. میرم ارایشگاه میبینم همیجوری دارند غر میزنند و فحش میدهند میرم مغازه دوستم که کامپیوترش را درست کنم .میبینم باز اونجا جرو بحث هست و دارند غر میزنند و به فلانی فحش میدهند. میرم سفره خونه و پاتوقم میبینم از مشتری بگیر تا کارگر و صاحب اونجا دارند ناله میکنند و غر میزنند و به فلانی فحش میدهند. میام تو نت میبینم باز هم همینجور هست برگشتم خونه دیدم 10 متری بابام نمیشه رفت و اونجا هم همینطور هست باور کنید این اتفاق همین دیروز برایم افتاد. فقط میخوام بدونم این ملت کاری جز غر زدند و فحش دادند بلد نیستند؟؟؟؟؟؟؟؟ من اعتقادم این هست که یا کاری انجام بدند وگرنه ساکت بمونند و اینقدر غر نزنند و فحش ندهند. چون من هرگز ندیدم کک کسی بگزه از فحش ها و غر زدن های مردم. این تاپیک خواه نا خواه آدمو وارد سیاست میکنه خوب دوست عزیز وقتی ملت حقشون خورده میشه و حتی حق اعتراض هم ندارن باید یه جور خودشونو تخلیه کنن یا نه؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ یعنی تو خودت فحش نمیدی و غر نمیزنی؟؟ پست ها و تاپیکایی که زدی مرور کن... 8 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ امروز بیرون بودم هر جا میرفتم حرف از یارانه بود :imoksmiley: 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ یعنی تو خودت فحش نمیدی و غر نمیزنی؟؟ پست ها و تاپیکایی که زدی مرور کن... منظورم خود من هم هستم. خود من هم در اون بحث ها شرکت کردم . من میگم چرا فقط ما بلدیم غر بزنیم؟؟چرا ما کار دیگه ای بلد نیستیم؟؟؟؟ ایا با غر زدن مشکلمون حل میشه؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ منظورم خود من هم هستم.خود من هم در اون بحث ها شرکت کردم . من میگم چرا فقط ما بلدیم غر بزنیم؟؟چرا ما کار دیگه ای بلد نیستیم؟؟؟؟ ایا با غر زدن مشکلمون حل میشه؟؟؟ آره من مدتهاست به این نتیجه رسیدم نمیدونم چی بگم ولی یه چیزی که هست اینه که زیاد به این سیاست گیر دادیم و اصولا زیاد نظرات کارشناسانه میدیم در مورد چیزایی که اصلا ازشون سر در نمیاریم!! مرسی 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ منظورم خود من هم هستم.خود من هم در اون بحث ها شرکت کردم . من میگم چرا فقط ما بلدیم غر بزنیم؟؟چرا ما کار دیگه ای بلد نیستیم؟؟؟؟ ایا با غر زدن مشکلمون حل میشه؟؟؟ مگه کار دیگه یی هم میتونیم بکنیم نفس شما مثل اینکه از جای گرم بلند میشه! کاری نکره سرمون شکستس دیگه چه برسه... 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ اگه غر نزنن که میترکن اگه کاری کنن هم میترکن اگه کاری هم نکن له میشه پس بذار غر بزنن وقتشون بگذره تا به به سیاست کار داشته باشن هم یکم سبک شن نترکن 4 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ آره من مدتهاست به این نتیجه رسیدم نمیدونم چی بگم ولی یه چیزی که هست اینه که زیاد به این سیاست گیر دادیم و اصولا زیاد نظرات کارشناسانه میدیم در مورد چیزایی که اصلا ازشون سر در نمیاریم!! مرسی دقیقا درسته بعضیها میان راجع به چیزیهایی نظر میدن و بحث میکنن که هیچی از اونا نمیدونن فقط یه چیزایی از یه جایی میشنون میان میگن... 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ اگه غر نزنن که میترکن اگه کاری کنن هم میترکن اگه کاری هم نکن له میشه پس بذار غر بزنن وقتشون بگذره تا به به سیاست کار داشته باشن هم یکم سبک شن نترکن یعنی از این همه سال غر زدن خسته نشدیم.یعنی این غر زدن ها مشکل را حل میکنه. نظر من این هست که کسی وقتی کاری از دستش بر نمیاد .پس ادعا هم نکنه. مثل این میمونه که کسی تو یک دعوا زورش به کسی نمیرسه .بعد شروع کنه فحش دادن . 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ یعنی از این همه سال غر زدن خسته نشدیم.یعنی این غر زدن ها مشکل را حل میکنه. نظر من این هست که کسی وقتی کاری از دستش بر نمیاد .پس ادعا هم نکنه. مثل این میمونه که کسی تو یک دعوا زورش به کسی نمیرسه .بعد شروع کنه فحش دادن . اون یارو که زورش نرسیده لااقل فوش داده تخلیه شده ... وگرنه عقده ای میشد ما ملتم اگه غر نزنیم غم باد میگیریم دیگه 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ یعنی از این همه سال غر زدن خسته نشدیم.یعنی این غر زدن ها مشکل را حل میکنه. نظر من این هست که کسی وقتی کاری از دستش بر نمیاد .پس ادعا هم نکنه. مثل این میمونه که کسی تو یک دعوا زورش به کسی نمیرسه .بعد شروع کنه فحش دادن . تو اگه زورت نرسه سنگی رو بلند کنی یا کاری رو انجام بدی نمیگی ای بد مصب چغد بد دستی 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ تو اگه زورت نرسه سنگی رو بلند کنی یا کاری رو انجام بدی نمیگی ای بد مصب چغد بد دستی به جاش میرم یک اهرمی چیزی پیدا میکنم .و یک راهی را طراحی میکنم که سنگ را بلند کنم چون فحش دادن فایده نداره و خودم را گول زدم. البته خودم را نمیگم .کلی عرض کردم 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ به جاش میرم یک اهرمی چیزی پیدا میکنم .و یک راهی را طراحی میکنم که سنگ را بلند کنمچون فحش دادن فایده نداره و خودم را گول زدم. البته خودم را نمیگم .کلی عرض کردم حالا اگه هیچ اهرمی نداشته باشی یا تمام اهل فن و فکرت رو هم از ریشه نابود کرده باشن چیکارش میکنی ول میکنی میری 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده