spow 44197 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ سلام اینجا دفتر مدیرارشد انجمن هست هرسوال یا درخواستی که به بنده مربوط باشه یا کمکی از دستم بربیاد رو اینجا مطرح کنید لطفا سوالات مربوط به تالارها رو دردفتر مدیران تالارها مطرح فرمایید هرنوع اسپم وپست غیر مربوط به این دفتر مساوی با دریافت اخطار میباشد از اینکه به ما سرمیزنید ممنونم موفق باشیم 80 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ هر كجا هستم ، باشم، انجمن مال من است. تاپیک، پست ، اسپم، پیغام خصوصی ، تالار، مال من است. چه اهميت دارد گاه اگر مي رويند اسپم های اضافی؟ من نمي دانم كه چرا مي گويند:اسپاو کاربر نجيبي است ؟ و چرا درتاپیک هيچكسي اسپم نيست؟ گل شبدر چه كم از لاله قرمز دارد. چشم ها را بايد شست، جور ديگر بايد ديد. واژه ها را بايد شست . واژه بايد خود باد، واژه بايد خود باران باشد :w74: فردا امتحان دارم زده به سرم:w821: ببخشید:icon_pf (34): 42 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ سلاام منشی نداشتی وقت قبلی بگیرمدیگه چه سوالی...خودت میگی برین دفتر مدیران تالارها.... اسپم هم نکنیم....بس واسه چی بیاییم اینجا؟ هرسوال یا درخواستی که به بنده مربوط باشه یا کمکی از دستم بربیاد رو اینجا مطرح کنید لطفا سوالات مربوط به تالارها رو دردفتر مدیران تالارها مطرح فرمایید 9 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ هرسوال یا درخواستی که به بنده مربوط باشه یا کمکی از دستم بربیاد رو اینجا مطرح کنیدلطفا سوالات مربوط به تالارها رو دردفتر مدیران تالارها مطرح فرمایید سجااد جان ببین تو در مورد این دستگاهها می تونی واسم اطلاعات بدی یا نشونی بدی خودم برم دنبالش ماشین آلات صنایع غذایی هستند.. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هم واجبه هم ضروری..نقشه فیلم مقاله ... 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ سجااد جان ببین تو در مورد این دستگاهها می تونی واسم اطلاعات بدی یا نشونی بدی خودم برم دنبالش ماشین آلات صنایع غذایی هستند.. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هم واجبه هم ضروری..نقشه فیلم مقاله ... باشه داداش پیجتو باز کن هرچی پیدا کردم برات میزارم 6 لینک به دیدگاه
مهسیما 74 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۹ چطوری میشه مدیر شد؟ اینجا نه!!توی یک کارخونه؟ 7 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۹ چطوری میشه مدیر شد؟ اینجا نه!!توی یک کارخونه؟ خب فرایند نرمالش رو ایشالا بعد از امتحانات یا درتالار صنایع یا درتالار مدیریت مورد بررسی مفصل قرار میدیم چشم 7 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ این محل به استناد بند سه تبصره 2 قانون مجازاتهای اینترنتی تا اطلاع ثانوی به دلیل گرفتاری های شخصی وشغلی بسته میباشددرصورت داشتن هرنوع فرمایشی به دفتر مدیریت ارشد انجمن مراجعه فرمایید من یه فرمایش دارم اونم اینه که دمتون گرم ایشالا خدا یاریتون کنه فعلا فرمایش دیگه ای ندارم اومدم دو خونتون گفتن بیایم دفتر 9 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ چطوری میشه مدیر شد؟ اینجا نه!!توی یک کارخونه؟ بحث اولیه ایجاد شد مهسیمای عزیز انتخاب مدیر 5 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ من یه فرمایش دارماونم اینه که دمتون گرم ایشالا خدا یاریتون کنه فعلا فرمایش دیگه ای ندارم اومدم دو خونتون گفتن بیایم دفتر منم به همین علت اومدم اینجا....در خونه بسته بود،هوا هم سرد...گفتم بیام یه چن دیقه ای رو اینجا خلوت کنم!:45645: خوبی حاج اوغلو(ی)؟:smiley (18): لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ ممنون امین جان دوستان ممنون از اظهار لطفتون ولی به علت یکسری مشکلات شخصی امکان حضورم دردنیای مجازی محدودتر شده ودلیل بسته بودن صفحه شخصیم فقط همین هست هرامری داشتین همین جا درخدمتون هستم موفق باشیم 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ بحث اولیه ایجاد شد مهسیمای عزیز انتخاب مدیر این موضوع وجود ندارد . ممکن است حذف شده باشد و یا لینک اشتباه وارد کرده باشید. اگر از وجود این لینک اطمینان دارید برای کسب اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید. 2 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۸۹ سجاد جان عرضم اینکه، هر موقع وقت داشتی، ممنون می شم تاپیک زیر رو یه نگاهی بندازی می دونم البته فرصتت محدوده http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=9513 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ این موضوع وجود ندارد . ممکن است حذف شده باشد و یا لینک اشتباه وارد کرده باشید. اگر از وجود این لینک اطمینان دارید برای کسب اطلاعات بیشتر با مدیریت سایت تماس بگیرید. ممنون حمید جان بفرما عزیز انتخاب مدیر درتالار گرایشهای مهندسی صنایع ایجاد شده بحث! 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ سجاد جان عرضم اینکه، هر موقع وقت داشتی، ممنون می شم تاپیک زیر رو یه نگاهی بندازی می دونم البته فرصتت محدوده http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=9513 ممنون خدمت میرسیم دکترجان 1 لینک به دیدگاه
Hermis 158 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ دفترتون اینجاست؟ چه شیک و باکلاسه 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ باز کن اون پروفایلتو . . . :mornincoffee: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده