رفتن به مطلب

یه سئوال فنی

ارسال های توصیه شده

یکی از هنر های ذوقی هم همین تاپیک زدنه. منتها ظاهرآ باید شرایطی رو هم رعایت کنیم.

تا حوصله بچه ها سر نره.

تاریخ مصرف موضوعات هم اگه رعایت بشه خوبه نه؟

به نظر شما هر یک از ما بعنوان کاربر باید حداکثر چند تا پاپیک رو تو یه صفحه ( صفحه اول ) بزنیم تا حق دیگران هم ضایع نشه. جواب اینو بدونم یکم خیالم راحت میشه.

مگه نه اینکه تاپیک رو که زدیم باید مدیریتش کنیم؟

یعنی ما بلد نیستیم هی بریم سرچ کنیم و هی تاپیک بزنیم بدون اینکه به کاربرا فرصت بدیم که توش شرکت کنند و مام بعنوان استاتر ازشون پذیرایی کنیم؟ ( جواب اینم میخوام)

قبلا از همکاری همه دوستان برای جواب دادن به این دو تا سئوال تشکر میکنم.:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه

به موضوع خوبی اشاره کردی غایب عزیز.

متأسفانه زیاد شدن تعداد تاپیک ها که بدون مدیریت صحیح رها میشه، باعث میشه کیفیت تالار هم پایین بیاد.

دیدیم خیلی از تاپیک ها به خاطر مدیریت اشتباه به اسپمکده تبدیل شدن. یا اصلاً بدون هیچ توجهی رها شدن.

قطعاً تأثیری که تاپیک های کم ولی پرمحتوا دارن خیلی بیشتر از تاپیک های زیادی هستن که یا به صورت یه خبر یا عکس عادی هستن یا تبدیل به محلی برای گپ شدن.

این قضیه باعث میشه تاپیک های خیلی با ارزش بین انبوه تاپیک های دیگه گم بشن و به چشم نیان و باعث دلسری زننده تاپیک هم میشه.

• Like 2
لینک به دیدگاه
به موضوع خوبی اشاره کردی غایب عزیز.

متأسفانه زیاد شدن تعداد تاپیک ها که بدون مدیریت صحیح رها میشه، باعث میشه کیفیت تالار هم پایین بیاد.

دیدیم خیلی از تاپیک ها به خاطر مدیریت اشتباه به اسپمکده تبدیل شدن. یا اصلاً بدون هیچ توجهی رها شدن.

قطعاً تأثیری که تاپیک های کم ولی پرمحتوا دارن خیلی بیشتر از تاپیک های زیادی هستن که یا به صورت یه خبر یا عکس عادی هستن یا تبدیل به محلی برای گپ شدن.

این قضیه باعث میشه تاپیک های خیلی با ارزش بین انبوه تاپیک های دیگه گم بشن و به چشم نیان و باعث دلسری زننده تاپیک هم میشه.

دقیقا به نظر من هم تاپیک هایی که منبع درستو حسابی نداره یا مورد توجه نیست نباید وجود داشته باشه این روزا هی تاپیک هایی میزنن که شاید به نظر خیلیا غیر علمی بیاد و خلاف شعونات باشه تا بهشونم تذکر میدی بهشون بر میخوره به بدترین وجه جواب میدن

به نظر من هر کاربر در روز باید حداکثر سه تاپیک اونم از بهترین ایده های خودش با منبع و با در نظر گرفتن شعونات رو روی سایت قرار بده:w16:

البته در تالارهای علمی هر چه این اصول کم تاپیک زدن رعایت نشه بهتره چون اطلاعات رو بالا میبره:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه

البته واسه گفتگوی آزاد نظر من اینه که منبع لازم نیست. یعنی بهتره منبع فقط ذهن خودمون باشه.

مطالبی که از منابع دیگه گذاشته میشه، به نظرم تو تالارهای اخبار، مطالب جالب یا ... باشه بهتره.

اینجا بهتره جایی باشه که بیشتر از ذهن خودمون استفاده کنیم و با هم تبادل نظر کنیم.

مثلاً این اواخر تاپیک های زیر جالب بودن به نظرم البته اگر درست هدایت بشن :a030:

ایا از حذف یارانه ها شما رضایت دارید؟

کدام ازدواج را ترجیح میدهید؟

و مشابه اینا

• Like 2
لینک به دیدگاه
البته واسه گفتگوی آزاد نظر من اینه که منبع لازم نیست. یعنی بهتره منبع فقط ذهن خودمون باشه.

مطالبی که از منابع دیگه گذاشته میشه، به نظرم تو تالارهای اخبار، مطالب جالب یا ... باشه بهتره.

اینجا بهتره جایی باشه که بیشتر از ذهن خودمون استفاده کنیم و با هم تبادل نظر کنیم.

مثلاً این اواخر تاپیک های زیر جالب بودن به نظرم البته اگر درست هدایت بشن :a030:

ایا از حذف یارانه ها شما رضایت دارید؟

کدام ازدواج را ترجیح میدهید؟

و مشابه اینا

نظر شما کاملا درست و قابل احترام ولی قبول ندارید بعضی از مطالبی که نوشته میشن و بدون منبع هستن یه کم زشت به نظر میان؟(منظورم مطالبی که زائیده ی ذهن هست نیست)

بعضی ها مثلا میان تاپیک میزنن:مصرف فلان ماده برای کم خوابی و سردرد مفیده میای میخونی دنبال منبعی میبینی نوشته:من خوردم مثلا فلان ماده رو برام خوب بود :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خوشبختانه کاربران فهیم و ژرف نگر در این سایت خیلی زیاده و این موضوع میتونه برای ما نعمت باشه. امیدوارم ما بتونیم کاری بکنیم که امروزمان شبیه دیروزمان نباشد. من به شخصه انتظارم ار دوستان بیشتر از اینهاست و اونا این توانایی رو دارند که تاپیک های بسیار قوی و پر مایه بزنند. امیدوارم دوستان تاپیکهایی بزنند که مطالعه آنها در ادامه زندگی کمک حالمان بشه و دستمونو بگیره. این امکانات دستاورد های بزرگی است که باید قدرش را بدانیم و کمک کنیم که از هم بیاموزیم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...