morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ سلام کلا هدفم این بود که با توجه به شروع امتحانات ترم و ... و له شدن همگی زیر بار فشار ، بیایم اینجا تا درد و دل کنیم هی بگیم " من هیچی نخوندم ، وااااااااااای ...:w74:" تا یکم التیام پیدا کنیم .. نه همه هم امتحان دارند پس راه خوبی برای خالی کردن خودمون 11 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ سلام کلا هدفم این بود که با توجه به شروع امتحانات ترم و ... و له شدن همگی زیر بار فشار ، بیایم اینجا تا درد و دل کنیم هی بگیم " من هیچی نخوندم ، وااااااااااای ...:w74:" تا یکم التیام پیدا کنیم .. نه همه هم امتحان دارند پس راه خوبی برای خالی کردن خودمون خوب ظاهرا بنده باید اول بگم:واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای من اصلا فیزیکو بلد نیستم چه کار کنم؟:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ من فقط 2 تا امتحان كمر شكن دارم كه بزگره خيالم راحت ميشه يكشنبه هفته ديگه امتحان آزمايشگاه مخابرات:banel_smiley_52: 29 هم سيگنال 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ ohhhhhhhhh5 شنبه فیزیک :pichak29::pichak29::pichak29: :ws44: 1 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ وااااااااای امتحان :banel_smiley_52::banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ :4564::4564::4564::4564::4564: 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ ای بابا چرا انقدر داد و فریاد و گریه زاری میکنین ؟ من 5 تا امتحان دارم 4 تاش توی دور روزه ... یعنی هر روز 2 تا امتحان خیلیم سختن تازه یکیشونو اصلا تا امروز سر کلاسش نرفتم و استادشو نمیشناسم !!! اما عین خیالم نیست من مرغ طوفانم ... 1 لینک به دیدگاه
morta 3323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ ای بابا چرا انقدر داد و فریاد و گریه زاری میکنین ؟ من 5 تا امتحان دارم 4 تاش توی دور روزه ... یعنی هر روز 2 تا امتحان خیلیم سختن تازه یکیشونو اصلا تا امروز سر کلاسش نرفتم و استادشو نمیشناسم !!! اما عین خیالم نیست من مرغ طوفانم ... به این میگن یه مرد واقعی 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ ای بابا چرا انقدر داد و فریاد و گریه زاری میکنین ؟ من 5 تا امتحان دارم 4 تاش توی دور روزه ... یعنی هر روز 2 تا امتحان خیلیم سختن تازه یکیشونو اصلا تا امروز سر کلاسش نرفتم و استادشو نمیشناسم !!! اما عین خیالم نیست من مرغ طوفانم ... استرس رو شما یه تعریف بکن ببینم بلدی؟ لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ ای بابا چرا انقدر داد و فریاد و گریه زاری میکنین ؟ من 5 تا امتحان دارم 4 تاش توی دور روزه ... یعنی هر روز 2 تا امتحان خیلیم سختن تازه یکیشونو اصلا تا امروز سر کلاسش نرفتم و استادشو نمیشناسم !!! اما عین خیالم نیست من مرغ طوفانم ... منم 4 تا امتحانم تو دو روزه... دو تا از اونها رو هم تا حالا سر کلاس نرفتم :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ من نمی دونم چرا تا زمان امتحانا می رسه جماعت دلتنگ ما میشن همش مهمون داریم اااااااااااااااااااااه:w00: بعدا می گن چرا ... 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ منم 2 تا امتحانم تو يه روزه نميدونم چرا موقع امتحان واحد نديدم لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ من امتحان ندارم ولی امتحان دارا رو دوست دارم:ws3: خدا بهتون صبر بده... البته منم امتحان دارما ولی الان نیست دو ماه دیگست!:pichak29::pichak29::cryingf: لینک به دیدگاه
morta 3323 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ من امتحان ندارم ولی امتحان دارا رو دوست دارم:ws3: خدا بهتون صبر بده... البته منم امتحان دارما ولی الان نیست دو ماه دیگست!:pichak29::cryingf: فوق ؟ دکتری ؟ ... ? من نمیدونستم این تاپیک رفته تو تفریح و سرگرمی ... لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ سلام چرا غصه می خورید!!!! امتحانه دیگه! من که شب امتحان استراحت می کنم. این هفته مرور می کنم. از هفته بعد استراحت... :w42: لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ با افتخار شنبه امتحان دارم هیچی نخوندم ولی تقریبا همه جلسه ها به جز 4 جلسه شو رفتم احتمالا بالا شم شنبه تحویل پروژه هم دارم که اون دیگه واویلاست یکشنبه یه شبه امتحان دارم استاد گفته لپ تاپ بیارین سر کلاس کد انلاین شاپینگ رو بزنید اصلا حال ندارم پیش کد بزنم :دی البته جلسه ی قبل هم گفته بود دیزاینش کنید پروژه ی اسمبلی هم نزدیکه پروژه ی پیشرفته وحشتناکه (باید برنامه ای بنویسیم که به صورت شبکه ای امتحان بگیره) یه چند تا پروژه ی دیگه هم داریم (البته خوبیش اینه 14 واحد دارم :دی) لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ من امتحان ندارم ولی امتحان دارا رو دوست دارم:ws3: خدا بهتون صبر بده... البته منم امتحان دارما ولی الان نیست دو ماه دیگست!:pichak29::pichak29::cryingf: سلام چرا؟ لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ با افتخار شنبه امتحان دارم هیچی نخوندم ولی تقریبا همه جلسه ها به جز 4 جلسه شو رفتم احتمالا بالا شم شنبه تحویل پروژه هم دارم که اون دیگه واویلاست یکشنبه یه شبه امتحان دارم استاد گفته لپ تاپ بیارین سر کلاس کد انلاین شاپینگ رو بزنید اصلا حال ندارم پیش کد بزنم :دی البته جلسه ی قبل هم گفته بود دیزاینش کنید پروژه ی اسمبلی هم نزدیکه پروژه ی پیشرفته وحشتناکه (باید برنامه ای بنویسیم که به صورت شبکه ای امتحان بگیره) یه چند تا پروژه ی دیگه هم داریم (البته خوبیش اینه 14 واحد دارم :دی) چقدر فعالی آفرین... :flowerysmile: :obm: لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۸۹ چقدر فعالی آفرین... :flowerysmile: :obm: فعال کجا بود هنوز هیچ فعالیتی انجام ندادم همه اش مونده رو دستم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده