pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ تولدت مبارک. مثل اینکه اشتب زدی رفیق! این اشتباهت منو یاد یه کسی انداخت 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ مثل اینکه اشتب زدی رفیق! این اشتباهت منو یاد یه کسی انداخت امروز مگه تولد اورامان نیست. اشتپش دیگه کجا بود؟ 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ اشتبش اینه که این تاپیک فلسفه متلکه نه تولدت اورامان البت نمیدونم تولدش هست یا نه 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ تولدت مبارک. مگه من تاپیک تولد ندارم اخه؟!!!! مرسی!قلفونت 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ اشتبش اینه که این تاپیک فلسفه متلکه نه تولدت اورامان البت نمیدونم تولدش هست یا نه اره امروز تولدمه ولی بچه ها زحمت کشیده بودن دیشب تاپیکشو زده بودن 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ امروز مگه تولد اورامان نیست. اشتپش دیگه کجا بود؟ باشه بیخیال... مگه من تاپیک تولد ندارم اخه؟!!!! مرسی!قلفونت تاپیکتو ندیدم ولی به هرحال تولدت مبارک... 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ اشتبش اینه که این تاپیک فلسفه متلکه نه تولدت اورامان البت نمیدونم تولدش هست یا نه آره امروز روز تولد اورامان عزیزه و استاتر این تاپیک هم خود اورامانه. منم به همین دلیل و به هر دلیلی بهش تبریک گفتم. اینم از امضاتون گرفتم: تا ميتواني خر باش تا خوش باشي! 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ آره امروز روز تولد اورامان عزیزه و استاتر این تاپیک هم خود اورامانه. منم به همین دلیل و به هر دلیلی بهش تبریک گفتم. تا ميتواني خر باش تا خوش باشي! آره متوجه شدم ولی این چه ربطی به امضای من داره؟؟ 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ آره متوجه شدم ولی این چه ربطی به امضای من داره؟؟ من دیگه نیستم. عزیزم. شما امشب به من گیر دادی منم اهلش نسیتم. 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ باشه بیخیال... تاپیکتو ندیدم ولی به هرحال تولدت مبارک... مرسی دوست عزیزم ممنون....:icon_gol::icon_gol:افتادم تو سرازیری سن!!!!:icon_pf (34)::icon_pf (34): آره امروز روز تولد اورامان عزیزه و استاتر این تاپیک هم خود اورامانه. منم به همین دلیل و به هر دلیلی بهش تبریک گفتم. اینم از امضاتون گرفتم: تا ميتواني خر باش تا خوش باشي! مرسی غایب عزیزم....لطف کردی:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ من دیگه نیستم. عزیزم. شما امشب به من گیر دادی منم اهلش نسیتم. من کجاش گیر دادم بیخیال رفیق مرسی دوست عزیزم ممنون....:icon_gol::icon_gol:افتادم تو سرازیری سن!!!!:icon_pf (34)::icon_pf (34): مرسی غایب عزیزم....لطف کردی:icon_gol: خواهش چرا سرازیری ؟ دستی رو بکش و ماشین رو بذار رو دنده عقب... 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ آره متوجه شدم ولی این چه ربطی به امضای من داره؟؟ من دیگه نیستم. عزیزم. شما امشب به من گیر دادی منم اهلش نسیتم. الان شماها دارید با هم بحث میکنید؟!!!!:w58: تولده اوریه دوست باشین باهم 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ خواهش چرا سرازیری ؟ دستی رو بکش و ماشین رو بذار رو دنده عقب... کاش میشد....دوباره بر گردم به 20-22 سالگی....چه خوب بود ادم همیشه همون سنی میموند اصلا 2 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ کاش میشد....دوباره بر گردم به 20-22 سالگی....چه خوب بود ادم همیشه همون سنی میموند اصلا روحآ میتونیم تو هر سنی که میخوایم باشیم. هم ممکنه و هم جالب 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ روحآ میتونیم تو هر سنی که میخوایم باشیم. هم ممکنه و هم جالب منظورم جسمیم بود.... با اجازه من میرم دیگه...3 ساعتی هست تو سایتم:icon_pf (34): فعلا شب بخیر پ.ن:بیام ببینم اسپم کردین میکشمتون:w00: 60 قسمتتون میکنم میزنمتون سر در تالارا لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۸۹ کاش میشد....دوباره بر گردم به 20-22 سالگی....چه خوب بود ادم همیشه همون سنی میموند اصلا آره میفهمم چی میگی ولی نمیشه گاهی منم این رو اروز میکنم ولی شدنی نیست ولی میتونیم دلمون رو جوون نگه داریم... 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۸۹ از نظر من این فلسفه بر می گرده به نداشتن شعور و تربیت درست خانوادگی:thumbsdownsmiley: 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دخترام به پسرا متلک میگن! گذشت اوون زمانا! بنده خیلی موقع ها بوده که دیدم دختره به پسره متلک گفته... فیلان که جمعیتتون داره از پسرا زیاد تر میشه... دو روز دیگه لابد باید بیاین خواستگاری:ws28: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۰ گفتن متلک برای کمبودهای روانی هست پیر و جوون دختر و پسرم نداره متأسفانه:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده