Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ من اصلا نوحه گوش نمیدم. کم بدبختی داریم،گریه و زاری هم بهش اضافه بشه........ من تو ده محرم یا سر کارم یا خونه اصلا هم نوحه گوش نمیدو دو روز اخر دهه هم از خونه بیرون نمیرم 7 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ من کلا از مداح جماعت خوشم نمیاد 6 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ پ این جماعتی که اینارو گوش میدن از خارج وارد میشن؟:imoksmiley: 6 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ خیلی کار خوبیه نباید از اجرش غافل شد!این رگ خواب ملت منحرف خیلی بلاها سرش اورده الا اصلاحش! 6 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ من اصلا نوحه گوش نمیدم. کم بدبختی داریم،گریه و زاری هم بهش اضافه بشه........ استخفرالله حاجی از شما بعیده:jawdrop: 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ استخفرالله حاجی از شما بعیده:jawdrop: من نوحه گوش نمیدم،خودم نوحه میخوانم.... پای منبر هر کس نمیرید،پای منبر ما بیایید............ خواستم در کاشان یک 5 دقیقه بالای منبر بروم،اما وجود ابتذال مانع اوج گیری ما شد. 11 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ حالا اینجا ابتذالی وجود نداره حاج اقا بذارید از وجودتون فیض ببریم بفرمائید... 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ حالا اینجا ابتذالی وجود نداره حاج اقابذارید از وجودتون فیض ببریم بفرمائید... نمیشه،اینجا میشه تغییر صدا داد !!!!! 4 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ من کلا از مداح جماعت خوشم نمیاد ای نژاد پرست مگه مداح ها چشونه 4 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ نمیشه،اینجا میشه تغییر صدا داد !!!!! هااااااااااا چی میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ پريشب تو پارازيت يه بچه خيلي كوچيكو نشون ميداد كه مداحي ميكرد!! :icon_pf (34):ديگه اينجوريشو نديده بودم!! طفل معصومو به چه كارايي واميدارن اين جماعت 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ پريشب تو پارازيت يه بچه خيلي كوچيكو نشون ميداد كه مداحي ميكرد!! :icon_pf (34):ديگه اينجوريشو نديده بودم!! طفل معصومو به چه كارايي واميدارن اين جماعت اگه طفل معصوم را بندازند در وسط مراسم لهــو و لعب تا قر کمر بده و دیگه حالی به آدم میمونه نه والله،خوبه؟ چرا ارزش های گریه اینقدر در جامعه ما کمرنگ شده. از جـــنگ نرم دست بردارید و زیر علم ما متحد شوید. 8 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ وااااااااااااااالااا با این نوناشون.................... 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ دوست عزیز این کلیپ جاش اینجا نیست خواهش پاکش کن چون برازنده ی این سایت نیست 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ دوست عزیز این کلیپ جاش اینجا نیست خواهش پاکش کن چون برازنده ی این سایت نیست معذرت میخوام اگه کلیپ زشتی بود ولی برای شناخت اینا خوب بود 4 لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ پريشب تو پارازيت يه بچه خيلي كوچيكو نشون ميداد كه مداحي ميكرد!! :icon_pf (34):ديگه اينجوريشو نديده بودم!! طفل معصومو به چه كارايي واميدارن اين جماعت من اونجا بودم یکی میزدم تو گوش مامانش:w00: بچه را میبرن شهر بازی ، کتاب میخونن براش ، ........... نه این که گریه کردن یادش بدن:w00: 6 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ چه جالب از اين تاپيك ها كم ديدم خيلي جالب شده مداحي چيزي كه تو ايران توسط اين قاجار احمق بصورت جدي گرفت قبل اون هم بود ولي كم اين مدت هم شده نون اور توپ اين شغل مردم از روزگار خيلي كم ميگريند حالا مداحي دعاي نودبه دعاي فلان دعاي چنان هي ميزارن ميخوان ملتو دچار افسردگي مزمن كنند تبديل به يه سبكي از موسيقي در ايران بدبخت شده اين مداحي مدح مدح چي مدح كي نميدونم بايد خنديد يا گريست 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ این که نوحه نیست.....مارشه:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۰ من اونجا بودم یکی میزدم تو گوش مامانش:w00:بچه را میبرن شهر بازی ، کتاب میخونن براش ، ........... نه این که گریه کردن یادش بدن:w00: مامانشم احتمالا داره تو مجلس زنونه روضه ميخونه... خيليم خوشحاله از اين بابت و از اون بابت 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده