hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ يك پژوهش در مورد چغازنبيل كارشناسان را به اين نقطه رساند كه بهترين راه براي حفظ چغازنبيل مدفون كردن دوباره ي ان زير خاك استدوست من وقتي فرهنگ يك چيز وجود ندارد نمي بايست با فنا كردن داشته هايمان در پي ايجاد فرهنگ باشيم مي بايست نخست در پي نگاهداشت دارايي هايمان باشيم 10 سال ديگر كه كه نه جنگل داريم و نه آثار باستاني به چه درد مي خورد فرهنگ گردشگري؟ تبليغ بي حد و حصر براي مسافرت و به نابودي كشاندن طبيعت و تاريخمان خيانت است در حق نسل هاي پيشين و پسين اگر به من باشد درب تخت جمشيد را هم بر روي بازديد كنندگان مي بندم چون فرهنگ بازديد نداريم چون قدرت درك و فهم و نگاهداشت ميراث را نداريم ما تا زماني كه نتوانيم به فرزند خود بياموزيم كه خيابان جاي آشغال ريختن نيست نمي بايست درب مكان هاي تاريخي و طبيعي كشور را بر روي مسافران بگشاييم وفور بناهاي تاريخي و تعدد تقاط طبيعي دليل بر اين نيست كه ما در پي نابودي خود خواسته باشيم در همين مجموعه ي عباس آباد بخشي از جنگل را با تور هاي فلزي جدا كرده اند كه آن طرف آنها متعلق به ارگاني نظامي است به آنطرف اين فنس ها كه مي نگري از آشغال در امان نيست چرا؟ چون ايراني با فرهنگ زباله اش را به آن سو پرتاب كرده خوب اين چه حماقتي است؟من در بوق و كرنا كنم كه آي مردم به نگين شمال برويد و در تخريب هر چه سريعترش كوشا باشيد؟ به خداوندي خدا مايه ي تاسف است تمام حرف من اين است اينجا زيبا بود اما من ايراني زشتم كردم من ايراني بر در و ديوارش نام نا مبارك خودم را نوشتم من ايراني ريختن شيرابه و زباله طبيعتش را نيمه جان كردم دوست من گمان من بر اين است كه تا زماني كه نتوانيم سطح فرهنگي مردم(اول از همه خود من) را بالا ببريم مي بايست تنها عكس اين مناطق را به مردم نشان دهيم تا شايد به خاطر حسرت ديدن اين مناطق هم كه شده كمي سريعتر متمدن شويم من اصلا با این حرف موافق نیستم و این حرف اصلا منطقی نیست مردم به خاطر حسرت دیدن یک چیز متمدن نمی شوند 1 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ اين عكس رو مي ذارم براي زيبا بودنش و اين عكس رو در راستاي حرف هايي كه زدم ببخشيد تو تاپيكتون دخالت كردم شاد باشيد 1 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ شما که فقط حرف خودتون رو زدید خواهشا اگر بعد از این خواستین توی تاپیکی دخالت کنین اول بیانتون رو اصلاح کنین و اهل استدلال باشید در آن صورت ما هم شاد می شویم لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ بسیار زیبا و خوش منظره است :w72: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جای قشنگیه ولی مردم متأسفانه رعایت نمیکنند ........... من که رفتم خشک بود تقریبا برج وسطیه همش معلوم بود 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جای قشنگیه ولی مردم متأسفانه رعایت نمیکنند ...........من که رفتم خشک بود تقریبا برج وسطیه همش معلوم بود اونموقع كه شما رفته بودي به خاطر كشاورزي آبشو خالي ميكردن...الان يكي دو سالي ميشه كه سازمان گردشگري اجازه تخليه آب رو نميده 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اونموقع كه شما رفته بودي به خاطر كشاورزي آبشو خالي ميكردن...الان يكي دو سالي ميشه كه سازمان گردشگري اجازه تخليه آب رو نميده پس واجب شد یکبار دیگه برم ممنون .......... ولی همون موقع هم زیر نظر سازمان گردشگری بودها........... کمپ و رستوران و همه چیز داشت 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پس واجب شد یکبار دیگه برمممنون .......... ولی همون موقع هم زیر نظر سازمان گردشگری بودها........... کمپ و رستوران و همه چیز داشت درسته...منظورم اينه كه براي اينكه بتونن اين مجموعه رو تو فهرست بين المللي قرار بدن بايد يه سري تغييرات تو نگهداري و حفاظت از اون انجام ميشد...بخاطر همين اين يكي دو ساله بيشتر و بهتر مراقبت ميكنن. 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ جای قشنگیه ولی مردم متأسفانه رعایت نمیکنند ...........من که رفتم خشک بود تقریبا برج وسطیه همش معلوم بود اونموقع كه شما رفته بودي به خاطر كشاورزي آبشو خالي ميكردن...الان يكي دو سالي ميشه كه سازمان گردشگري اجازه تخليه آب رو نميده این رو هم من بگم که تو اوایل فصل بهار بیشترین حجم آب رو داره اون موقع هم بیاین بهتره (البته هر موقع بیاین قدمتون روی چشم ولی بهار بهتره:ws2: ) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده