pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۸۹ چون بیشتر مردم با دست راست کار می کنند به همین سبب دکمه های لباس را سمت راست میدوزند تا افرادی که به اصطلاح راست دست هستند به آسانی بتوانند دکمه های لباس خود را باز کرده یا ببندند. البته این موضوع در مورد لباس های مردانه کاملا صادق است اما بانوان چطور؟ چرا با آنکه بیشتر خانم ها مانند آقایان راست دست هستند دکمه لباسشون سمت چپ دوخته شده است؟ برای پاسخ به این پرسش باید عقربه های زمان را به عقب بچرخانیم و به گذشته های دور برویم. یعنی زمانیکه نخستین بار دکمه لباس ساخته شد و این دکمه کالایی لوکس و گرانبها به شمار می رفت و تنها مردمان طبقه مرفه اجتماع استطاعت خرید آنرا داشتند. این در حالی بود که زنان اشرافی در آن زمان هیچگاه لباس خود را شخصا به تن نمی کردند بلکه خدمتکاری داشتند که این کار را برایشان انجام می داد. چون خدمتکار برای بستن یا گشودن دکمه لباس بانوی خود می بایستی مقابل او قرار می گرفت دوزندگان لباس زنانه معمولا دکمه لباس را در سمتی قرار می دادند که خدمتکار بتواند به راحتی با دست راست خود آنها را باز کرده یا ببندد! از این رو دکمه لباس زنان را سمت چپ می دوختند. هر چند امروزه استفاده از دکمه عمومیت یافته و دیگر از آن خدمتکاران کمر باریک خبری نیست با این حال هنوز هم این اصل به قوت خود باقی مانده و دکمه های لباس های زنانه سمت چپ دوخته می شود. 18 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ این در حالی بود که زنان اشرافی در آن زمان هیچگاه لباس خود را شخصا به تن نمی کردند بلکه خدمتکاری داشتند که این کار را برایشان انجام می داد. چقدر دلم از این خدمت کارا میخوادها میگم حالا خدمتکارش زن بود یا مرد 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ چقدر دلم از این خدمت کارا میخوادهامیگم حالا خدمتکارش زن بود یا مرد مرد 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ مرد هوم؟ اسی تو مطمئنی؟ چرا من و تو این شرایط قرار میدی خو 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ هر چند امروزه استفاده از دکمه عمومیت یافته و دیگر از آن خدمتکاران کمر باریک خبری نیست با این حال هنوز هم این اصل به قوت خود باقی مانده و دکمه های لباس های زنانه سمت چپ دوخته می شود.[/font][/font] کمر باریک؟ یعنی کسی که کمرش کُلُفت بود نمیتونست خدمتکار باشه؟ همیشه توی فیلم ها که کمر کُلُفت ها خدمتکارند 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۱ هوم؟ اسی تو مطمئنی؟چرا من و تو این شرایط قرار میدی خو مطمئن نیستم ولی حسم اینه اگه زن بودن که خودشون میبستن 1 لینک به دیدگاه
mojhde.z 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ هنوزم به امید اینکه خدمتکاری ، بلکم شوهری دکمه لباس بانوان گرامی ما رو ببنده دارن سمت چپ میدوزن 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ مطمئن نیستمولی حسم اینه اگه زن بودن که خودشون میبستن میگم بعد از نظر شرعی بستن دکمه دوم چه حکمی داره؟ لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ هنوزم به امید اینکه خدمتکاری ، بلکم شوهری دکمه لباس بانوان گرامی ما رو ببنده دارن سمت چپ میدوزن امیدواری از خیلی چیزا بهتره 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ میگم بعد از نظر شرعی بستن دکمه دوم چه حکمی داره؟ بلامانع است سوال بعدی لطفا 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ بلامانع استسوال بعدی لطفا ولی شک ندارم دکمه سوم دیگه حتما اسلام در خطر میشه ها 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ ولی شک ندارم دکمه سوم دیگه حتما اسلام در خطر میشه ها ما کار خودمون رو انجام میدیم قانون این رو میگه حتی اگه اسلام به خطر بیفته و یا چیز بشه ما به عنوان نماینده تام الاختیار آقای جنطی (ط=ت) این حق را داریم 2 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ هنوزم به امید اینکه خدمتکاری ، بلکم شوهری دکمه لباس بانوان گرامی ما رو ببنده دارن سمت چپ میدوزن كدام شوهرمياد دكمه لباس ببنده از 1000نفر مرد يكي به زور پيدا ميشه دكمه خانومشو ببنده 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ خدایا توبه استغفرالله همین حرفها رو میزنید که زلزله میاد همین حرفهاست که باعث خشکسالی شده اخه چرا به کشاورز بیچاره رحم نمیکنید 3 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ كدام شوهرمياد دكمه لباس ببندهاز 1000نفر مرد يكي به زور پيدا ميشه دكمه خانومشو ببنده شما بلد نیستی آقاتونو ... وگرنه دگمه بستن که سهله .... 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ ما کار خودمون رو انجام میدیمقانون این رو میگه حتی اگه اسلام به خطر بیفته و یا چیز بشه ما به عنوان نماینده تام الاختیار آقای جنطی (ط=ت) این حق را داریم نگاه کن تو من و باز تو این شرایط قرار دادی ها اسلام چیز شد به من ربطی نداره من تنها کمکی که میتونم بکنم نخ سوزن بیارم واسه پارگی احتمالی اسلام 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ خدایا توبهاستغفرالله همین حرفها رو میزنید که زلزله میاد همین حرفهاست که باعث خشکسالی شده اخه چرا به کشاورز بیچاره رحم نمیکنید حمید من به اینا میگم اسلام پاره میشه گوش نمیکنن تو موئظه کن لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ حمید من به اینا میگم اسلام پاره میشه گوش نمیکنن تو موئظه کن من نمیدونم اسلام چی میشه ولی دلم برای کشاورز میسوزه که دانه رو با هزار سختی میکاره ولی بارون نمیاد چرا جلوی باران رو میگیرید 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ من نمیدونم اسلام چی میشهولی دلم برای کشاورز میسوزه که دانه رو با هزار سختی میکاره ولی بارون نمیاد چرا جلوی باران رو میگیرید میگم اشتباه نمیکنی؟ اون دکمه باز و بسته بشه بارون که بیشتر میاد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده