رفتن به مطلب

طرح هدفمند کردن یارانه ها

ایا از حذف یارانه ها شما رضایت دارید؟  

39 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. ایا از حذف یارانه ها شما رضایت دارید؟

ارسال های توصیه شده

من نمیدونم تنها کاری که این ملت بلدند انجام بدهند غر زدن هست.

من نمیخواهم بحث را سیاسی کنمش.

ولی میرم تو تاکسی و میبینم دارند درباره یارانه غر میزنند و اون یارو را فحش میدهند.

میرم ارایشگاه میبینم همیجوری دارند غر میزنند و فحش میدهند

میرم مغازه دوستم که کامپیوترش را درست کنم .میبینم باز اونجا جرو بحث هست و دارند غر میزنند و به فلانی فحش میدهند.

میرم سفره خونه و پاتوقم میبینم از مشتری بگیر تا کارگر و صاحب اونجا دارند ناله میکنند و غر میزنند و به فلانی فحش میدهند.

میام تو نت میبینم باز هم همینجور هست

برگشتم خونه دیدم 10 متری بابام نمیشه رفت و اونجا هم همینطور هست

باور کنید این اتفاق همین دیروز برایم افتاد.

فقط میخوام بدونم این ملت کاری جز غر زدند و فحش دادند بلد نیستند؟؟؟؟؟؟؟؟

من اعتقادم این هست که یا کاری انجام بدند وگرنه ساکت بمونند و اینقدر غر نزنند و فحش ندهند.

چون من هرگز ندیدم کک کسی بگزه از فحش ها و غر زدن های مردم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 83
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

مسئله نه مثئله .

در این مورد هم من بشرطی راضیم که بتونن جلو گرانی رو بگیرند. البته تجارب این سی سال نشون داده که هیچ دولتی نتونسته جلو گرانی کاذب رو بگیره که هیچ خودشونم عامل گرانی شده اند. من در هیچ کشوری ندیدم که 90% تبلیغاتش مال بانکها باشه و مربوط به نزول پول باشه. آخه یک بانکی که برای 5 سال سپرده 135% سود میده این سود رو از کجا بدست میاره؟ معلومه دیگه از محل گرانفروشی ها. پس با این حساب این برنامه ملت رو بیچاره میکنه چیزی هم یادشون نمیده. فردا هم میان افزایش حقوق میدن بازم ملت شروع میکنند به ریخت و پاش.

درود

یکی از نشانه های یک اقتصاد مریض رشد قارچ گونه ی بانک ها هم از نظر تعداد بانک ها و هم از نظر تعداد شعب بانک ها می باشد

در دنباله ی بحثی که گفتم یک سری سلسله اقدام باید انجام شود یکی از مهمترین کارها کم کردن نرخ سود بانکی نسبت به سود صنایع است

به این معنی که سرمایه گذاری در تولید و صنعت سود بیشتری از پسنداز برای شما داشته باشد

امروزه در کشور ما مطمین ترین راه پس انداز نگهداشتن پول در بانک است و این موجب اقتصاد بیمار و شبه دولتی است

• Like 1
لینک به دیدگاه
هر چه بگنند نمکش میزنند ***وای به روزی که بگندد نمک

:ws52:

به نظرم بهتره صبر کنیم ببینیم چی میشه

الان زوده برا تصمیم گیری

ایشاله که همه چی روبراه میشه

باباهامون صبر کردن .... ماهم صبر میکنیم ... بچه هامونم صبر میکنن .....

نیگران نباشید :there:

اگه این صبر نبود کار ما به اینجا کشیده نمیشد بریم آقا گوجه بخریم کیلویی 3500 تومن ....

یکم صبر کنیم شاید ارزون شه :ws3:

بنزین سهمیه بندی شد .... یکم صبر کنیم شاید خوب شه :ws3:

دولت صرفه جویی میکنه پولشو میزاره واسه ایجاد اشتغال :ws28:

ایندفه هم صبر میکنیم .... ایشالله هوا هم سهمیه بندی میشه با کپسول میریم اینور اونور :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

منم موافقم ... رایم هم موافق بود .....

دلیلم اینه که با مردم ایران باید بدتر از اینارو بکنن چون حقشونه ....

البته خودم هم جزو همین مردمما .... جسارت نشه :icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان .

اولا لطف کنید سوال رو درست کنید . یارانه ها کلا حذف نشده ، هدفمند شده .

یه سوال از دوستان :

من یه روستاهایی رو سراغ دارم که خیلی هاشون نه گاز دارند نه ماشین دارند و نه خیلی چیزهای رفاهی دیگه . سهم این ایرانی ها از سرمایه مملکت چی بود . ؟ (30 درصد روستایی داریم )

شاید یک سری تو شهرهای بزرگ ضرر کنند (یه خونواده 4 تا ماشین ) ولی اگه طرح به درستی اجرا بشه ونظارت صورت بگیره به نظر خوب میاد . تا ببینیم چه میشه .

خودم از گرون شدن گاز خودرو شاکیم .

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام به همه ی دوستان خوبم هر چی خواستم این تاپیک رو نزنم ولی نشد

دوستان خوبم من می خوام بدونم دوستای دانشجوی این فرم چند در صد از این حذف این مثئله رضایت دارند و چند در صد ناراضی هستن .

لطفا به عقاید و نظرات هم احترام بزاریم

من با شما موافقم :w16: 100%

• Like 1
لینک به دیدگاه
:ws52:

باباهامون صبر کردن .... ماهم صبر میکنیم ... بچه هامونم صبر میکنن .....

نیگران نباشید :there:

اگه این صبر نبود کار ما به اینجا کشیده نمیشد بریم آقا گوجه بخریم کیلویی 3500 تومن ....

یکم صبر کنیم شاید ارزون شه :ws3:

بنزین سهمیه بندی شد .... یکم صبر کنیم شاید خوب شه :ws3:

دولت صرفه جویی میکنه پولشو میزاره واسه ایجاد اشتغال :ws28:

ایندفه هم صبر میکنیم .... ایشالله هوا هم سهمیه بندی میشه با کپسول میریم اینور اونور :w16:

انشاله اگه صبر كنيم شايد در 100 سال آينده يه فرجي بشه بقول معروف از اين قرن به اون قرن فرجه :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

با احترام به همه نظرات قبل

من کاملا موافقم

تازه خیلی هم دیر اجرا شد

اینطوری جلوی سوء استفاده خیلی ها گرفته خواهد شد

ضمنا ما ایرانیها عادت داریم تا زور بالا سرمون نباشه کاری را درست انجام ندیم

چرا ما باید با این بی آبی مصرف سرانه آبمون 70 برابر متوسط دنیا باشه:icon_pf (34):

یا خیلی چیزای دیگه

خود من مدتیه به محض اینکه از اتاق بیرون میام برقشو خاموش میکنم قبلا تمام طول شب روشن بود:icon_pf (34):

میدونید حتی اگه به اجبار تو هرخونه ای این اتفاق بیفته چه صرفه جویی انرژی ای میشه:w16:

بعدشم به نظر من باید حقوق های دولتیهم اصلاح بشن

چرا باید کارمندی که از صبح تا عصر کار میکنه حقوقش 500 تومان باشه اونوقت کارمند دیگه ای هم که از صبح میاد با اینترنت اداره چت میکنه همون پولو بگیره:w00:

من اینا رو به چشم خودم دیدم

• Like 3
لینک به دیدگاه

اگر ما یک سیستم مالی شفاف واظح داشتیم که مشخص بود دقیقا این پولی که داره صرفه جویی میشه کجا میره.چطوری خرج میشه.میشد روی این قضیه فکر کرد

یعنی شما واقعا باور میکنید این پول هایی که از ما گرفته میشه

بعدش قیمت ازاد بنزین تو جهان 450 تومان هست.یعنی از قیمت جهانی هم باید بیشتر بدیم.

یعنی میخواد از ما سود بگیرند؟؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
طرح هدفمند کردن یارانه ها،در صورت اجرای صحیح طرح بسیار عالی است.

اما اگر کسیکه چشمش درد میکند،به جای چشم پزشک،پیش دامپزشک برود،حقشه بلا سرش بیاد...

در صورت اجرای صحیح ممکنه خوب باشه

ولی هنوز هستند کشور های اروپایی و پیشرفته ای که از سیستم سوبسید استفاده میکنن:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
چون اون موقع که ملت بایستی می اومدن تو خیابون ، تو خونه نشستنو جون دادن بقیه رو از tv دیدینو .....

خلایق هر چه لایق .....

:icon_pf (34):

یه عدشون هم که تمسخر میکنند و میگن مگه با این کارا چی درست میشه ؟

حالا شما که اعتراض کردین چی شد؟

ولی حداقل بعضیا مثل .... توسری نمیخورن

و هر چی که بشه از ترسشون چشم نمیگن

• Like 1
لینک به دیدگاه

از نظر اقتصادی هم خوب بشه از نظر روانی مردمو له می کنه

مثلا تا چند وقت دیگه سفر کم میشه . اونایی که همیشه میرفتن خارج و اینا که فرقی نمی کنه براشون ملتی که ماشین و اتیش می کنن شمال صفا می کنن دیگه نمیرن

حرف و حدیثاش هم .................

لینک به دیدگاه
درود

دوستان مخالف اعلام کنند که مخالف کل پروژه هستند و یا مخالف شیوه ی اجرا

امروزه در هیچ کشور پیشرفته ای یارانه بصورتی که در ایران پرداخت می شد(غیر مستقیم و حمایتی) پرداخت نمی گردد

از طرفی یکی از شروط اولیه برای پیوستن به سازمان تجارت جهانی حذف یارانه های غیر مستقیم و تبدیل آن به یارانه های مستقیم هست

در مورد این دو قسمت یاد آوری میکنم که کشور در ایسلند طبق تحقیقات دانشگاه لیسستر موارد زیر وجود دارد:

ایسلند

جمعیت ۳۰۰،۰۰۰ نفر

شانس زندگی : ۸۰ سال

درآمد سرانه : ۳۵،۷۰۰ دلار

سیستم اقتصادی : سوسیالیستی

ویژگی ها :

- سیستم خدمات خیریه دولتی

- خدمات دولتی رایگان با تنوع زیاد از بهداشت ، آموزش ، آموزش عالی تا گردش دسته جمعی

- سوبسید (یارانه) مسکن برای همه

- عدم وجود خط فقر در جامعه

این کشور هم سوبسید داره هم جزو سازمان تجارت جهانیه هم پیشرفته است و هم چهارمین کشور شاد دنیا.

• Like 1
لینک به دیدگاه

من کاملا موافقم

تازه خیلی هم دیر اجرا شد

چرا ما باید با این بی آبی مصرف سرانه آبمون 70 برابر متوسط دنیا باشه:icon_pf (34):

یا خیلی چیزای دیگه

چرا باید کارمندی که از صبح تا عصر کار میکنه حقوقش 500 تومان باشه اونوقت کارمند دیگه ای هم که از صبح میاد با اینترنت اداره چت میکنه همون پولو بگیره:w00:

دوست من تو کشور های پیشرفته ی دنیا آب آشامیدنی از آب شستشو و .... جداست

کشور ما چرا باید این همه هزینه تصفیه آب کنه؟آیا لازمه که آب خوردن با آب حمام رفتن یکی باشه و اندازه هم هزینه ی تصفیشون بشه؟

کلی از لوله های اصلی آب پوسیدن!تا حالا چند بار دیدی لوله اصلی بترکه و دو روز انگار نه انگار که این ترکیده و کلی آب داره میره؟تازه اینها ترکیدگی هاییه که میبینی!کلی ترکیدگی لوله هست که به این زودیا مشخص نمیشه و کلی آب به هدر میره تا متوجه بشن.

بعد همه ی اینارم میزارن پای مصرف

• Like 1
لینک به دیدگاه

من کاملا موافقم

تازه خیلی هم دیر اجرا شد

یا خیلی چیزای دیگه

خود من مدتیه به محض اینکه از اتاق بیرون میام برقشو خاموش میکنم قبلا تمام طول شب روشن بود:icon_pf (34):

میدونید حتی اگه به اجبار تو هرخونه ای این اتفاق بیفته چه صرفه جویی انرژی ای میشه:w16:

اصل قضیه مشکلی نداره. خیلی هم خوبه. شکی در این قضیه نیست. منتها مشکل اصلی اینه که زیرساخت ها آماده نیست. قیمت ها جهانی شده در صورتیکه درآمدها خیلی پایینه. اینکه ما اشتباه مصرف می کنیم، مشکل یارانه نیست، مشکل فرهنگیه. و خیلی بده که بگیم خوبه که زور بالا سرمون باشه تا درست بشیم.

اگر ما یک سیستم مالی شفاف واظح داشتیم که مشخص بود دقیقا این پولی که داره صرفه جویی میشه کجا میره.چطوری خرج میشه.میشد روی این قضیه فکر کرد

یعنی شما واقعا باور میکنید این پول هایی که از ما گرفته میشه

بعدش قیمت ازاد بنزین تو جهان 450 تومان هست.یعنی از قیمت جهانی هم باید بیشتر بدیم.

یعنی میخواد از ما سود بگیرند؟؟؟

البته براساس اطلاعاتی که من دارم (شاید هم اشتباه باشه) قیمت بنزین 450 تومان هست ولی قیمت خریدش اینه. شما اگر قیمت حمل تا خود ایران و بعد از اون قیمت پخش و توزیع بین شهری و درون شهری و سود پمپ بنزین ها و ... رو بهش اضافه کنی، احتمالا به همین قیمت 700 تومان خواهید رسید.

• Like 2
لینک به دیدگاه

به طورکلی هدفمند سازی یارانه ها امری غیر قابل انکاره و طرحیه که به هر حال برای اقتصادها در حال توسعه موجب حذف رکود کلی فضای های خلا غیر اساسی مورد نیاز اقتصاد کلی کشور میشه........

اما نحوه اجرا سازی و به عبارت دقیق تر هدف اجرا سازی خیلی مهمتر از طرح کلی موضوعه.......

در تمامی کشورهای جهان بلااستثنا طرح الگوی مصرفی خانوار و تلق یارانه مصرفی بر اساس میزان مصرف تعیین میشه.....

مثلا کره جنوبی که میتونه مثال خوبی برای این قضیه باشه.....

مصرف هر ده متر مکعب آب مصرفی برای هر خانوار فارغ از منطقه بندی 12 وون ( واحد پول کره جنوبی ) محسوب میشه اما این میزان برای ده متر مکعب بعدی 24 وون و برای ده متر بعدی 36 وون حساب میشه یعنی میزان تعلق یارانه به طور مستقیم وابسته به نوع مصرف داره و نه قشر بندی در آمدی.......

به هر حال این نوع هدفمند سازی یارانه ای در ایران در نوع خودش بی نظیره و اصلا نمونه مشابهی براش وجود نداره که بشه مقایسه کرد ( خلق الساعه عبارت دقیقی برای توصیف این موضوعه )

کشوری که زیر بار تحریم های جهانی در حال خورد شدن صنعت صادراته قطعا و بدون شک با آزد سازی غیر عاقلانه قیمتها نابودی بخش صنعت کشور قابل پیشبینه...

در ضمن مصرف بهینه انرژی و آب در کشور که آقایان از مصرف بیش از حدش در کشور رو آزار دهنده تلقی میکنن باید مواضع کلی صادراتی این دو محصول هم در نظر گرفته بشه.......

به هر حال همینآبی که بر اساس پیکر بندی کلی برای هر خانوار ایرانی به طور متر مکعب حدود دویست تومن در میاد در تمدید قرار داد ارسال آب از ایران برای امارات متحده عربی چیزی در حدود 80 تومن و گازی که برای هر خانوار ایرانی حدودی نزدیک به 560 تومن بر آور میشه برای قرارداد صادرات به هند 38 تومن در میاد !

اگر میزان مصرف برای آقایان ناراحت کننده هست به هر حال میزان صادرات گاز حدود هفتاد برابر مصرف داخلیه!

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...