RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ پدری در روزنامه اطلاعات از مسئولین شکایت کرده و نوشته دخترم رو در یک پارتی دانشجویی گرفتند و در زندان انداختند ما هم هر طور شده بود اونو در آوردیم ولی ازون روز دخترم بسیار افسرده شده وقتی دلیل رو ازش جویا شدیم گفت من با زنان معتاد و فاحشه تو یه جا بودم و ظاهرا چیزایی رو که نباید میشنیده شنیده و ناراحتو افسرده شده پدر این دختر اظهار میکرد که هر چقدر هم دختر من گناه کار آیا باید اونو به چنین دلیلی با اون افراد در یک مکان قرار میدادید که چنین تاثیر وحشتناکی روی روحیه ی این دختر میگذاشت؟ همه ی ما میدونیم که کار این دختر در جامعه ی کنونی ما کار درستی نبوده ولی آیا کاری که با او کردند کار درستی بوده؟ به نظر شما جواب مسئولین چیه؟ چطور میخوان جوابگو باشن؟:w00: 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ پدری در روزنامه اطلاعات از مسئولین شکایت کرده و نوشته دخترم رو در یک پارتی دانشجویی گرفتند و در زندان انداختند ما هم هر طور شده بود اونو در آوردیم ولی ازون روز دخترم بسیار افسرده شده وقتی دلیل رو ازش جویا شدیم گفت من با زنان معتاد و فاحشه تو یه جا بودم و ظاهرا چیزایی رو که نباید میشنیده شنیده و ناراحتو افسرده شده پدر این دختر اظهار میکرد که هر چقدر هم دختر من گناه کار آیا باید اونو به چنین دلیلی با اون افراد در یک مکان قرار میدادید که چنین تاثیر وحشتناکی روی روحیه ی این دختر میگذاشت؟همه ی ما میدونیم که کار این دختر در جامعه ی کنونی ما کار درستی نبوده ولی آیا کاری که با او کردند کار درستی بوده؟ به نظر شما جواب مسئولین چیه؟ چطور میخوان جوابگو باشن؟:w00: از مامور قانون سوال میکنی انتظار داری مامور قانون جوابت رو بده پدرپدر پدر پدر سوختت رو در میارم بدم از گوش اویزونت کنند ؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ از مامور قانون سوال میکنی انتظار داری مامور قانون جوابت رو بده پدرپدر پدر پدر سوختت رو در میارم بدم از گوش اویزونت کنند ؟؟؟؟؟ بله؟بله؟ خو بدوم دو شقت کنن:167: 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۹ بله؟بله؟خو بدوم دو شقت کنن:167: ای بابا کار از ای حرفا گذشته حالا خوبه نفرستادن که ریز ک 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده